Philadelphia – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Boston – NY Rangers 6:3 (kon.) | Calgary – Dallas 1:2 (kon.)
Colorado – Vegas 4:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
6:3 (1:1, 1:0, 4:2)
New York Rangers
Čtvrtek 28.03.2019, 00:30 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Mika ZIBANEJAD - 6:3
     
    59:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Čtyři vteřiny před koncem zápasu tu je ještě jedna korekce ve skóre. Nikým nestrážený Naměstnikov tečoval DeAngelovu střelu do Haláka. Volný puk si pohotově našel a posunul ho doleva na lépe postaveného MIKU ZIBANEJADA, který rutinní dorážkou zaznamenal svůj třicátý gól v sezóně. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Tony DeAngelo.
    57:12 Charlie MCAVOY - 6:2
     
    57:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Medvědi dokonce využívají i navazující přesilovku pět na čtyři! Je to poprvé, co se dnes na gólu nepodílel David Pastrňák, který jenom přihlížel výměně puku mezi Coylem, Chárou a CHARLIEM MCAYVOEM. Šikovný obránce vypálil švihem z osy hřiště a Lundqvist kvůli zacloněnému výhledu neměl moc šancí zareagovat. Asistence: Zdeno Chára, Charlie Coyle.
    56:23 Patrice BERGERON - 5:2
     
    56:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí dávají třetí gól v přesilové hře a definitivně rozhodnutí! PATRICE BERGERON prodloužil Marchandovu přihrávku z krátkého mantinelu na Pastrňáka, jehož střelu hokejkou výborně protečoval mimo dosah bezmocného Henrika Lundqvista. Pátý bod pro "Pastu" je na světě. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.
    52:52 David PASTRŇÁK - 4:2
     
    52:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Led TD Garden zaplavují čepice, což je jasný důkaz toho, že tu máme hattrick! Torey Krug převzal puk od Marchanda a přenesl těžiště hry doleva. Tam byl připravený DAVID PASTRŇÁK a tvrdou střelou bez přípravy propálil Lundqvista, jenž si na puk sáhl, ale zastavit ho nedokázal. Pro největší českou hvězdu v NHL je to už třetí třígólový zápas v sezóně. Asistence: Torey Krug, Brad Marchand.
    45:43 Ryan STROME - 3:2
     
    45:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers poměrně rychle reagují na inkasovaný gól! Wagner zaklekl před DeAngelem, který neriskoval zablokovanou střelu a ještě roztáhl akci doleva na Skjeie. Jeho pokus Halák vyrazil pod sebe, kde se Howden z dorážky neprosadil, avšak poblíž stojící RYAN STROME už ano. Asistence: Brett Howden, Brady Skjei.
    43:19 Jake DEBRUSK - 3:1
     
    43:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dost možná rozhodující trefa Bostonu, který odskakuje na rozdíl dvou gólů! Opět u toho byli oba čeští hokejisté. Krejčí přihrál do pravého kruhu a blížil se brance. Lundqvist se přilepil k bližší tyči, ovšem nepočítal s Pastrňákovou přihrávkou na JAKEA DEBRUSKA, jenž při střele do prázdné branky nezaváhal. Asistence: David Pastrňák, David Krejčí.
    29:15 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    29:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston si zaslouženě bere zpět svůj těsný náskok! Krejčí po přihrávce Kruga obešel DeAngela a měl volnou cestu k finální přihrávka na DAVIDA PASTRŇÁKA, na kterého zívala poloprázdná branka. Bruce Cassidy si může gratulovat za změnu v sestavě, když autora 35. gólu v sezóně poslal do lajny s Krejčím a DeBruskem. Asistence: David Krejčí, Torey Krug.
    16:29 Mika ZIBANEJAD - 1:1
     
    16:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také hosté využívají svou první početní výhodu a srovnávají na 1:1! Skvěle to udělal zejména Strome, který dobře načasoval přihrávku na MIKU ZIBANEJADA. Ten naznačil stahovačku do bekhendu a ještě stihl vystřelit k tyči, kterou Halák zrovna opouštěl. Asistence: Ryan Strome, Pavel Bučněvič.
    02:48 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    02:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a již ve třetí minutě se dostávají do vedení! Zatímco hráči Bostonu trpělivě kombinovali, tak DAVID PASTRŇÁK čekal v levém kruhu, kam mu poslal puk Marchand a Lundqvist se už nestihl proti střele českého útočníka přesunout. Asistence: Brad Marchand, Patrice Bergeron.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 30. Pastrňák (Krejčí, Krug), 44. DeBrusk (Pastrňák, Krejčí), 53. Pastrňák (Krug, Marchand), 57. Bergeron (Pastrňák, Marchand), 58. McAvoy (Chára, Coyle) – 17. Zibanejad (R. Strome, Bučněvič), 46. R. Strome (B. Howden, Skjei), 60. Zibanejad (Naměstnikov, DeAngelo)


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – McAvoy, Chára (C), Krug, Clifton, Carlo, Kampfer – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Ma. Johansson, Krejčí, DeBrusk – Wagner, Coyle, Heinen – Backes (A), Acciari, Nordström.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Shattenkirk (A), Skjei (A), DeAngelo, Claesson, Pionk, Gilmour, Br. Smith – Bučněvič, Zibanejad (A), Lemieux – Chytil, Lettieri, Naměstnikov – R. Strome, L. Andersson, Vesey – B. Howden, Nieves.

    Rozhodčí: Meier, Chmielewski – MacPherson, Pancich

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri