Philadelphia – Toronto 5:4 (1:0 po s.n.) | Boston – NY Rangers 6:3 (kon.) | Calgary – Dallas 1:2 (kon.)
Colorado – Vegas 4:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
Vegas Golden Knights
Čtvrtek 28.03.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Alex TUCH - 4:3
     
    56:37
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Po nepřehledné situaci před brankou dokázal domácí obránce i brankáře překonat střelou z bezprostřední blízkosti ALEX TUCH. Domácí vedou o jednu branku. Asistence: Paul Stastny a Mark Stone.
    37:10 Gabriel BOURQUE - 4:2
     
    37:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic dává domácí tým gól a znovu odskakuje na dvoubrankové vedení, dostatek času měl GABRIEL BOURQUE, který zamířil na vzdálenější tyčku a trefil se přesně. Asistence: Nikita Zadorov a Nathan MacKinnon.
    34:47 Reilly SMITH - 3:2
     
    34:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas dává gól, je sníženo na rozdíl jediné branky. William Karlsson dostal kotouč ke zcela volnému REILLY SMITHOVI, který měl před sebou odkrytou část branky a snadno se dokázal prosadit. Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
    30:57 Paul STASTNY - 3:1
     
    30:57
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Prosazuje se hostující celek, Philipp Grubauer čisté konto dnes mít nebude, branku obkroužil PAUL STASTNY, jehož rychlá otočka a zakončení se odrazilo od vzdálenější tyčky do brány. Asistence: Jon Merrill a Alex Tuch.
    27:18 Tyson BARRIE - 3:0
     
    27:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek z ničeho nic navyšuje své vedení, tentokrát si na osu hrací plochy na modré vybrusli TYSON BARRIE. Nepříliš nápadná rána zapadla až do branky, žádná teč, ale Malcolm Subban pravděpodobně neviděl ránu. Asistence: Carl Söderberg.
    08:37 Nathan MACKINNON - 2:0
     
    08:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla krásná přesilovková kombinace. Několik šancí hostující obrana zastavit dokázala, následně puk získal NATHAN MACKINNON. Jeho rána propadla brankáři Subbanovi mezi rukou a betonem až do branky. Asistence: Tyson Barrie a Alexander Kerfoot.
    05:39 Matt CALVERT - 1:0
     
    05:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Po pěkné domácí akci zůstal mezi kruhy nepokrytý MATT CALVERT. Jeho rána končí v brance a domácí celek se dostává do jednobrankového vedení. Obrana Vegas nyní vůbec nezafungovala. Asistence: Tyson Jost a Tyson Barrie.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Calvert (Jost, Barrie), 9. MacKinnon (Barrie, Kerfoot), 28. Barrie (Söderberg), 38. G. Bourque (Zadorov, MacKinnon) – 31. Stastny (Merrill, Tuch), 35. R. Smith (W. Karlsson, Marchessault), 57. Tuch (Stastny, Mark Stone)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson, Cole, Barrie, Zadorov, Nemeth – Kerfoot, MacKinnon, Compher – C. Wilson, Söderberg, Andrighetto – Brassard, Jost, Calvert – Nieto, Agozzino, G. Bourque.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt, Engelland, McNabb, Theodore, Merrill, C. Miller – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Tuch, Stastny, Mark Stone – Carpenter, Eakin, Nosek – Carrier, Bellemare, Reaves.

    Rozhodčí: Sutherland, Skilliter – Gibbs, Rody

    Diváci: 16.799
    bahis siteleri