Feirense – Setúbal 0:1 (kon.)
konec
CD Feirense
0:1 (0:0)
Vitória FC Setúbal
Pondělí 01.04.2019, 21:15Portugalská Primeira Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (23:14:29)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:16.
     
    Je konec! Setúbal nakonec zvládl dnešní duel na půdě Feirense a vítězí 1:0. Vše podstatné se dnes odehrálo až po změně stran. První velkou šanci měl v 74. minutě Pereira, ale jeho skákavá rána prolétla těsně vedle branky. Domácí celek si celou situaci zkomplikoval v 78. minutě, kdy se nechal vyloučit Flávio. Hosté svou přesilovku rychle využili, když se v 82. minutě trefil Jhonder Cádiz! Setúbal si už poté závěr duelu pohlídal.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Feirense zahrávalo ještě jeden rohový kop, ale ani tentokrát branku soupeře neohrozilo. Hráči v šedém dnes brání na jedničku.
     
    90+2
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Hildeberto Pereira, přichází Allef.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí ještě dostanou jednu šanci. Jeden z hráčů Setúbalu totiž fauloval v blízkosti pokutového území a sudí nabídl Feirense přímý kop.
     
    89
    Feirense už vrhá všechny síly do útoku a i v oslabení se snaží zvrátit nepříznivý vývoj dnešního střetnutí. Hosté však brání opravdu důsledně.
     
    88
    Jhonder Cádiz poslal dobrou přihrávku na hranici pokutového území, odkud následně zakončoval Hildeberto Pereira, jehož rána prolétla nad břevnem.
     
    87
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Rúben Micael, přichází Zequinha.
     
    86
    Hostující brankář dlouho otálel s odkopem od branky. Je jasné, že hráči Setúbalu se už v závěru dnešního souboje nikam hnát nebudou.
     
    85
    Domácí trenér vypadá po událostech posledních minut hodně zaskočeně. Se záchranou Feirense v nejvyšší soutěži to vypadá bledě.
     
    84
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Fábio Sturgeon, přichází Rafael Crivellaro.
    82. Jhonder CÁDIZ - 0:1
     
    82
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Nakonec jsme se v dnešním utkání dočkali branky! Hostující celek se dostává do vedení! Setúbal zužitkoval přesilovku! JHONDER CÁDIZ si naskočil na centr z pravé strany a prudkou hlavičkou otevřel skóre!
     
    81
    Edson Farias si v souboji u postranní čáry pomohl nedovoleným zákrokem a poslal jednoho ze soupeřů na zem. Vše se obešlo bez karetního trestu.
     
    80
    Hosté následně zahrávali přímý kop, jehož rozehrávky se ujal Nuno Valente, ale jeho technická rána prolétla kousek nad břevnem.
     
    78
    Je to tak! Sudí po přezkoumání videa vytáhl červenou kartu a Flávio musí do sprch!
     
    77
    Pozor! Celý skluz se nyní ještě přezkoumává na videu" Možná z toho bude karta barvy červené!
     
    76
    Flávio zastavil rodící se akci soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází Luís Machado, přichází Edinho.
    74. Pereirova dělovka
     
    74
    Snad první šance dnešního utkání! Hildeberto Pereira se zpoza hranice velkého vápna opřel do odraženého míče, ale jeho pokus proskákal kolem branky!
     
    73
    Vasco Fernandes si pokryl míč na polovině hřiště a nechal se faulovat. Sudí znovu nechal žlutou kartu ve své kapsičce.
     
    72
    Antonio Briseňo poslal přihrávku na levou stranu, jenže nikdo v modrém se stále nemůže dostat k odcentrování. Stále se bojuje ve středu hřiště.
     
    70
    Setúbal se usadil na polovině soupeře a hledá si cestičku do pokutového území. Domácí obrana působí pevným dojmem.
     
    68
    Vasco Fernandes poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, nicméně nikdo v šedém se k jeho přihrávce nedostal.
     
    67
    Nuno Valente poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže domácí stoper Antonio Briseňo jeho úmysl přečetl a stačil míč odkopnout.
     
    66
    Zraněný hráč už v doprovodu lékařů opustil hrací plochu a nyní je ošetřován za pomezní čárou. Uvidíme, zda se ještě vrátí zpátky do hry.
     
    65
    Hra je znovu přerušena! Na trávníku tentokrát zůstává ležet hostující Vasco Fernandes, který schytal úder loktem do zátylku.
     
    64
    Střídání v týmu CD Feirense: ze hřiště odchází João Silva, přichází José Valencia.
     
    63
    Vasco Fernandes trefil rozběhnutého soupeře špičkou kopačky do holeně, ale sudí se rozhodl faul nepískat. Bude z toho jen rohový kop.
     
    62
    Artur Jorge odkopl míč z hranice pokutového území na polovinu hřiště, kde v následném souboji uspěli fotbalisté Feirense.
     
    61
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Éber Bessa, přichází Frédéric Mendy.
     
    60
    Tiago Silva se ujal rozehrávky přímého kopu Feirense. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, odkud míč odhlavičkoval Jorge.
     
    59
    Vítor Bruno svedl souboj u rohového praporku, kde si skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Domácí fanoušci jej odměnili potleskem.
     
    58
    Aly Ghazal se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže jeho rána prolétla vysoko nad břevnem.
     
    57
    Jhonder Cádiz poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže Hildeberto Pereira musel svést souboj se stopery a míč neudržel.
     
    55
    Hildeberto Pereira poslal dlouhý aut až do pokutového území. Na jeho pobídku si dal pozor obránce Antonio Briseňo, jež míč odhlavičkoval.
     
    54
    Aly Ghazal se akrobatickým způsobem pokusil o odkop míče na polovinu soupeře. Stále pokračuje hodně bojovný souboj.
     
    53
    Mano svedl souboj u postranní čáry a poslal domácího hráče na zem. Sudí měl střet přímo před očima a rozhodl se nepískat nedovolený zákrok.
     
    52
    Antonio Briseňo poslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, ale obrana Setúbalu nadále pokračuje ve velmi koncentrovaném výkonu.
     
    51
    Hildeberto Pereira dostal přihrávku na levou stranu, jenže jeho nákop za obranu skončil v zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    50
    Edson Farias poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže obránci Setúbalu skvěle vystoupili a odehráli míč do bezpečí.
     
    49
    André Sousa odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho centr skončil na noze prvního obránce v modrém.
     
    47
    Hra je přerušena! Dva hráči se srazili na polovině hřiště a drží se za hlavy.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Setúbal se ihned vydal do útoku, ale nikdo v šedém se nedostal ke střele.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně bojovné utkání s minimem útočných akcí. Oba týmy brzdily v prvním poločase četné nepřesnosti. Oba brankáři tak mohli zůstat naprosto klidní. Ani jeden z nich nemusel vytáhnout parádní zákrok. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    André Sousa vybojoval odražený míč v blízkosti pokutového území Feirense. Ani z této akce však nezapršelo.
     
    44
    Antonio Briseňo hodně zariskoval, když se rozhodl hrát malou domů. Brankář Caio však včas vyběhl a schoval míč do svých rukavic.
     
    43
    Pereira se tentokrát dostal do zakončení, jenže jeho projektil z pětadvaceti metrů nemohl domácího brankáře ohrozit.
     
    42
    Hildeberto Pereira spěchal na pravou stranu hrací plochy za prudkou přihrávkou, jenže nikdo v šedém se k míči nedostal. Vhazuje Feirense.
     
    41
    Caio Secco nakopl míč na polovinu hostujícího celku, nicméně zadáci Setúbalu byli opět hodně důrazní a vybojovali odražený míč pro sebe.
     
    40
    Aly Ghazal vymyslel prudkou přihrávku na hranici pokutového území, jenže jeho přihrávka byla příliš krátká a skončila u obránců.
     
    39
    Edson Farias vhazoval na levé straně pokutového území, ale jeho aut skončil na hlavě prvního obránce v zeleném dresu Setúbalu.
     
    38
    Na stadionu panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci jsou hodně hlasití a vytrvalým skandováním ženou Feirense za vstřelením branky.
     
    37
    João Silva trefil jednoho z hráčů Setúbalu šlapákem a může být rád, že za svůj zákrok nevyfasoval žlutou kartu. Rozehrávat budou hosté.
     
    36
    Fábio Sturgeon poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže stopeři Setúbalu stáli blízko u sebe a nenechali míč projít na branku.
     
    35
    Stopeři hostujícího celku uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v šedém dresu jejich rozehrávku neatakuje.
     
    34
    Luís Machado si přehodil míč na pravou nohu a odcentroval do pokutového území. Jeho centr skončil v rukavicích připraveného brankáře.
     
    33
    Další ofsajd na straně hostujícího celku! Útočník Setúbalu Pereira si snad potřetí během prvního poločasu nepohlídal své postavení.
     
    32
    Giorgi Makaridze vyběhl ven z branky a na hranici pokutového území schoval do rukavic odražený míč. Dotírající Silva se po něm natahoval marně.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Mano (Vitória FC Setúbal).
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně bojovný duel. Ani jeden z týmů si zatím nevypracoval vyloženou šanci.
     
    29
    André Sousa si na levé straně hrací plochy splnil své povinnosti a odkopl míč do zámezí. Feirense však může pokračovat v útočení.
     
    28
    Mano poslal vysoký oblouček na polovinu soupeře, jenže akci Setúbalu zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    27
    Edson Farias poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu se nedokázal uvolnit a hráči Setúbalu získali míč.
     
    26
    Edson Farias se uvolnil na pravém křídle a pohotově odcentroval do pokutového území. Pozorný obránce v šedém dresu míč odehrál do bezpečí.
     
    25
    Mano si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu a hlavou odehrál míč do bezpečí. Setúbal se zatím trápí v přechodové fázi.
     
    24
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji ležet na polovině hrací plochy a drží se za koleno. Uvidíme, zda bude pokračovat.
     
    23
    Caio Secco vyběhl ven z branky a došel si pro nepřesnou rozehrávku hostujícího celku. Utkání je zatím plné velkých nepřesností.
     
    22
    Vítor Bruno vybojoval míč na levé straně hrací plochy, ale jeho přihrávka za obranu Setúbalu byla příliš prudká a míč proskákal do zámezí.
     
    21
    Feirense nadále pokračuje v obléhání pokutového území soupeře. Domácí fotbalisté si vyměňují přihrávky a hledají cestičku do zakončení.
     
    20
    Tiago Silva zahrával další přímý kop domácího Feirense. Jeho nákop přiletěl na přední tyč, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu.
     
    19
    Edson Farias poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, jenže nikdo v modrém dresu jeho úmysl nepochopil a míč proskákal do zámezí.
     
    18
    Edson Farias zahrával přímý kop domácího mužstva. Jeho centr z pravé strany přiletěl na malé vápno, kde kralovala obrana Setúbalu.
     
    17
    Tiago Silva spěchal s míčem vpřed po pravém křídle, jenže dotírající Hildeberto Pereira se k němu dostal včas a skluzem jej obral o míč.
     
    16
    Flávio si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a jeden ze soupeřů jej krásně přejel. Rozehrávat tak budou hosté.
     
    15
    Tiago Silva si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany, jenže jeho hlavička prolétla těsně vedle levé tyče!
     
    14
    Éber Bessa kouzlil s míčem na polovině hrací plochy, jenže João Silva k němu dokázal rychle přistoupit a špičkou kopačky mu ukopl míč.
     
    12
    Caio Secco nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, jenže nikdo v modrém dresu v hlavičkovém souboji balón nevybojoval.
     
    11
    Hosté se dožadovali odpískání pokutového kopu. Domácí stoper podle nich zahrál rukou, jenže rozhodčího místo toho nařídil rohový kop.
     
    10
    Vítor Bruno poslal přihrávku na pravou stranu, jenže obrana Setúbalu se dokázala rychle srovnat a nenechala domácí fotbalisty kombinovat.
     
    9
    Mano vybojoval míč na pravé straně hrací plochy, jenže jej nakopl jen těsně za půlící čáru, kde v hlavičkovém souboji uspěl domácí stoper.
     
    8
    Tiago Silva byl včas v souboji o odražený míč na polovině hřiště a jeden z hráčů Setúbalu jej šlapákem poslal k zemi.
     
    7
    Mano napadal rozehrávku soupeře na polovinu soupeře, jenže nikdo v dresu hostujícího celku jej nepodpořil.
     
    6
    Jorge nakopl míč na rozběhnutého útočníka Pereiru, jenže domácí stopeři mu nedali prostor a hlavou odehráli balón do bezpečí.
     
    5
    Právě Flávio na polovině hrací plochy vybojoval odražený míč a z otočky jej poslal na kopačku vlastního brankáře.
     
    4
    Flávio uklidňuje rozehrávku domácích na vlastní polovině. Domácí celek pokračuje v postupné kombinaci a v úvodních minutách nikam nespěchá.
     
    3
    Nuno Valente se krásně otočil kolem svého strážce, jenže jeho průnik skončil na noze prvního obránce domácího celku.
     
    2
    Poprvé v utkání se o zaútočení pokusil také hostující celek, jenže akci hráčů v modrém zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Feirense se ihned vydalo do útoku, ale nákop na levou stranu byl dlouhý.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Feirense bude hrát v šedém, zatímco hosté obléknou modré dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Feirense: Secco – Farias, Flávio, Briseňo, V. Bruno – Ghazal, Babanco – Sturgeon, Tiago Silva, L. Machado – João Silva.
    Náhradníci: A. Moreira – T. Gomes, Edinho, Soares, Nascimento, Crivellaro, Valencia.

    Vitória FC Setúbal: Makaridze – Mano, A. Jorge, V. Fernandes, A. Sousa – Pereira, Nuno Valente, Micael – Semedo, Bessa, Cádiz.
    Náhradníci: Cristiano – Roberto, Zequinha, Allef, F. Mendy, N. Pinto, Sekgota..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku listopadu. Setúbal doma vyhrál 2:1.
     
    Dnes budeme společně sledovat souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky. Domácí Feirense je na tom oproti svému soupeři mnohem hůře. Dosud vybojovalo jen patnáct bodů a je zcela poslední. Na záchranu navíc ztrácí propastných deset bodů. V minulém utkání uhrálo remízu 1:1 na půdě Tondely. Naopak Setúbal má na kontě právě dvacet pět bodů a patří mu patnáctá pozice zaručující záchranu. V případě výhry se navíc může posunout do relativního bezpečí.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání portugalské ligy mezi CD Feirense a Vitórií FC Setúbal. Výkop je stanoven na 21:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:15.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 82. Cádiz

    Karty:   76. Flávio (FEI) – 31. Mano (STL)   78. Flávio (FEI)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:16.
    CD Feirense: Secco – Farias, Flávio, Briseňo, V. Bruno – Ghazal, Babanco – Sturgeon (84. Crivellaro), Tiago Silva, L. Machado (75. Edinho) – João Silva (64. Valencia).
    Náhradníci: A. Moreira – T. Gomes, Edinho, Soares, Nascimento, Crivellaro, Valencia.

    Vitória FC Setúbal: Makaridze – Mano, A. Jorge, V. Fernandes, A. Sousa – Pereira (90+2. Allef), Nuno Valente, Micael (87. Zequinha) – Semedo, Bessa (61. F. Mendy), Cádiz.
    Náhradníci: Cristiano – Roberto, Zequinha, Allef, F. Mendy, N. Pinto, Sekgota.
    bahis siteleri