Švédsko – Česko 3:5 (kon.) | Rusko – Finsko 0:4 (kon.) | Japonsko – Německo 2:3 (kon.)
USA – Kanada 3:2 (kon.)
konec
Rusko
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Finsko
Sobota 06.04.2019, 15:10 • Metro Areena, Espoo, Finsko • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:53 Elisa HOLOPAINENOVÁ - 0:4
     
    47:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po chybě obránkyně na modré čáře získala puk Vainikkaová, která ho poté poslala na levou stranu, kde byla připravena ELISA HOLOPAINENOVÁ. Ta poté svou střelu umístila pod víko ruské branky – 0:4. Finské hráčky jsou tak ve třetí třetině hodně aktivní a mají tak nakročeno k prvním bodům ve skupině. Asistence: Viivi Vainikkaová.
    46:30 Viivi VAINIKKAOVÁ - 0:3
     
    46:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už Finkám povedlo a ty jdou do tříbrankového trháku. Hakalaová poslala přihrávku o těsné blízkosti ruské klece a VIIVI VAINIKKAOVÁ pak prostřelila Merkuševovou – 0:3. S ruským výběrem to tak už nevypadá vůbec dobře. Asistence: Sanni Hakalaová a Susanna Tapaniová.
    43:07 Sanni HAKALAOVÁ - 0:2
     
    43:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky navyšují své vedení. Jejich branku ovšem musel posvětit videorozhodčí. SANNI HAKALAOVÁ ve zmatku před ruskou klecí plácla do kotouče a nakonec se došoural za brankovou čáru, když prošel pod betonem Merkuševové – 0:2. Asistence: Viivi Vainikkaová a Elisa Holopainenová.
    06:06 Petra NIEMINENOVÁ - 0:1
     
    06:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky otevírají účet tohoto utkání. V rohu kluziště převzala puk od Tulusové PETRA NIEMINENOVÁ, která si nabruslila blíže ruské brance a poté zvednutím kotouče tento umístila do pravého horního rohu ruské klece z pohledu Merkuševové – 0:1. Asistence: Noora Tulusová.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Nieminenová (Tulusová), 44. Hakalaová (Vainikkaová, Holopainenová), 47. Vainikkaová (Hakalaová, Tapaniová), 48. Holopainenová (Vainikkaová)


    Rusko: Merkuševová (Prugovová) – Pirogovová, Šibanovová (C), Ganějevová, Savoninová, Batalovová, Nikolajevová, Těrjoškinovová – Sosinová (A), Timofejevová, Vafinová – Pavlovová (A), Děrgačjovová, Štarjovová – Kanajevová, Kadirovová, Smolinová – Bratiševová, Kulišovová
    Finsko: Rätyová (Suonpääová) – Hiirikoskiová (C), Savolainenová, Laitinenová, Tuominenová, Rahunenová, Lindstedtová, Viitasuová – Sallinenová (A), Karvinenová (A), Tapaniová – Välimäkiová, Nieminenová, Tulusová – Hoviová, Nuutinenová, Niskanenová – Rajahuhtaová, Holopainenová, Hakalaová, Vainikkaová

    Rozhodčí: Arianová-Lortieová (Kanada), Huntleyová-Parková (USA) – Štefková (Česko), Toddová (Kanada)

    Diváci: 5 723
    bahis siteleri