Watford – Wolverhampton 3:2 (po pr.)
po prodl.
Watford FC
3:2 (0:1)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 07.04.2019, 17:00 • Wembley Stadium, Londýn • FA Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:11. (19:41:24)
     
    Watford si zahraje finále FA Cupu! Dva nastavené minuty ve druhé části prodloužení jsou pryč a fanoušci Watfordu se mohou radovat.

    Ani jeden z týmů se dlouho nemohl prosadit k jediné přesné střele. Až v osmatřicáté minutě napálil míč mezi tři tyče Leander Dendoncker, z následného rohového kopu Wolves udeřili. Po centru ke vzdálenější tyči se prosadil hlavičkou Matt Doherty. Watford se nadechl před přestávkou k tlaku, ale jediný pokus nezamířil na Ruddyho.

    Po přestávce přidal druhý zásah Wolves Raúl Jiménez a zdálo se, že je o postupujícím rozhodnuto. Půlhodiny před koncem ale přišel na trávník Gerard Deulofeu, který stačil snížit na 1:2. Wolverhampton byl několik sekund od postupu, ale to by nesměl ve čtvrté minutě nastavení faulovat Denconcker Troye Deeneyho v pokutovém území. Penaltu proměnil sám faulovaný kapitán Watfordu.

    V prodloužení se dlouho nic nedělo, ale těsně před koncem první části utekl s Deeneym Gerard Deulofeu, který rozhodl dnešní utkání. Wolves se již na odpověď nezmohli.
     
    120+3
    Konec zápasu.
     
    120+2
    Sema fauloval na útočné polovině a ještě dal Wolves závěrečnou možnost o daleký pas do vápna. Ten ale skončil jen u Andreho Graye, který balon vyvezl zpět do bezpečí.
     
    120+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhé části prodloužení dvě minuty.
     
    120
    Teď už byl Cavaleiro velmi blízko vyrovnání. Kličkou si poradil s Gomesem, který vyběhl proti střelci, ale z úhlu už nedokázal dopravit balon do sítě.
     
    119
    Ivan Cavaleiro to chtěl vzít na sebe, kličkou oklamal Janmaata, poté si navedl balon na pravačku, ale centrem našel pouze diváky za brankou Watfordu.
     
    118
    Právě Doherty vedl další akci Wolves. V pokutovém území se balon nebezpečně několikrát odrazil, ale nakonec skončil jen v rukavicích osmatřicetiletého Gomese.
     
    117
    Střídající Ken Sema si kličkou poradil s Bolym, který ale dokázal lehce vypíchnout balon alespoň za postranní lajnu. Vhazovat ale bude Watford.
     
    116
    Wolverhampton měl k dispozici volný přímý kop téměř z poloviny trávníku. Dlouhý pas sice našel Dohertyho, ale ten nehlavičkoval důrazně.
     
    115
    Ani s přibývajícím časem se Watford nezatahuje pouze do obrany. Jiménez si narazil s Cavaleirem, poté však u své první tyče skvěle zasáhl Gomes.
     
    114
    Watford s rozehrávkou nespěchá. Po dlouhém autu se rychle zmocnil balonu před vlastním vápnem Conor Coady, kterého ale následně vytlačil do autu Pereyra.
     
    113
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Deulofeu, přichází Sema.
     
    112
    Raúl Jiménez nakonec zakončoval hlavou, ale v souboji s Gomesem neměl příliš šancí. Ihned po dohrání akce si ne trávník sedl Gerard Deulofeu, který potřebuje ošetření.
     
    111
    Čerstvý Ruben Vinagre vybojoval pro svůj tým rohový kop. Následně si ale pomohl faulem a Deulofeu zůstal na trávníku. Wolves následný rohový kop rozehrávali nepřesně.
     
    110
    Wolverhampton se nemůže dostat do pořádného tlaku. To Doucouré společně s Capouem a Pereyrou drží balon v dostatečně vzdálenosti od své branky.
     
    109
    Ani Watford se ale nesoustředí jen na obranu. Do šance se řítil Andre Gray, ale ani další postup až těsně před vápno domácímu útočníkovi nevyšel.
     
    108
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Femenía, přichází Janmaat.
     
    107
    Do druhé části prodloužení sice vstoupili náporem Wolves, ale do nebezpečného útoku se hnal Gray. Jeho přihrávka na Deeneyho nebyla přesná.
     
    106
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Castro, přichází Vinagre.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    V první části prodloužení se dlouho nic nedělo, ale po dlouhém autu Masiny se Watford dostal do úniku, který zakončil brilantní střelou do protipohybu brankáře Gerard Deulofeu.
     
    105+2
    První prodloužení skončilo.
     
    105+2
    Také Vlci měli možnost poslat míč do vápna z dlouhého autu. V šestnáctce se ale prosadil k balonu pouze Adrian Mariappa.
     
    105+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase prodloužení dvě minuty.
    105. Gerard DEULOFEU - 3:2
     
    105
    Watford právě vstřelil branku!
    Watford se dostává v závěru prvního prodloužení do vedení! Střídající Adam Masina vhazoval zpoza postranní lajny. Následně se hnal do útoku Deeney společně s GERARDEM DEULOFEEM. Právě druhý jmenovaný lehkou ránou ke vzdálenější tyči překonal Ruddyho a rázem je Watford blíže vysněnému finále.
     
    104
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Moutinho, přichází Traoré.
     
    103
    Přetažený centr sebral na zadní tyči Romain Saïss. Následně rozehrávali Wolves do rychlého protiútoku, který ale zastavil jen za cenu žluté karty Capoue.
     
    102
    V prodloužení tempo zápasu výrazně opadlo. Watford si potřebuje pomoci po náročném závěru druhého poločasu. Dlouhou přihrávku na Jiméneze dokázal vystihnout Gomes.
     
    101
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Holebas, přichází Masina.
     
    100
    Holebas je znovu na trávníku a nyní už to vypadá, že bude muset předčasně opustit dnešní utkání.
     
    99
    José Holebas byl téměř dvě minuty ošetřován na hrací ploše. Následně se ale ihned zapojuje do hry. Po dlouhém nákopu Gomese získal balon Pereyra.
     
    97
    Tlak Wolves pokračuje. Doherty měl na pravé straně prostor k průniku do vápna, ale v souboji s Holebasem neuspěl. Následně musí být ošetřován právě řecký obránce.
     
    96
    Joao Moutinho kroutil balon do vápna od rohového praporku. Skvěle ale zasáhl ve svém pokutovém území Craig Cathcart.
     
    95
    Od Gomese putoval míč do středu trávníku, kde očekával přihrávku Etienne Capoue. Následně se ale vrátila hra do vápna Watfordu, ale Castrovu ránu dokázal vyrazit právě Gomes.
     
    94
    Ivan Cavaleiro bojoval o balon u postranní lajny, nebyl sice úspěšný, ale míč se podařilo vybojovat jeho spoluhráčům těsně před vápnem soupeře.
     
    93
    Watford je po vyrovnávací brance stále nažhaven. Dlouhý pas za obranu si ale pohlídal Conor Coady ve spolupráci s Ruddym.
     
    92
    Do půlhodinového prodloužení vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu hráči Watfordu. O balon ale velmi rychle přišli a to útoku můžou jít Wolves.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Devadesát minut nerozhodlo, o postupujícím do finále FA Cupu rozhodne až prodloužení nebo následný penaltový rozstřel.
     
    90+5
    Druhý poločas skončil.
    90+5. Troy DEENEY - 2:2
     
    90+5
    Watford právě vstřelil branku!
    Watford v páté nastavené minutě srovnává dnešní semifinále! Balon si postavil na značku penalty TROY DEENEY. Kapitán Watfordu nic nevymýšlel, napálil míč vší silou do středu branky a překonal Ruddyho.
    90+4. Penaltový zákrok
     
    90+4
    Pokutový kop pro Watford! Dendoncker podrazil v pokutovém území Deeneyho. Hlavní rozhodčí se ještě poradil s kolegy u videa a ty jeho výrok potvrzují.
     
    90+3
    Po dlouhém odkopu hostujícího brankáře si Jiménez balonu příliš neužil. Proti velké přesile zkoušel prohodit balon do vápna, ale ten ho neposlechl, tak jak by si přál.
     
    90+2
    V nastaveném čase se Watford usadil na útočné polovině. Před Deeneyho putoval míč ke Grayovi, který se ale přes bránícího Saïsse neprosadil. Následně je navíc pískán útočný faul Deeneyho.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Jota, přichází Cavaleiro.
     
    89
    Moutinho ztratil balon ve středu pole a mohlo být s Wolves zle. Prudký centr z pravé strany si ale stáhl sám pro sebe do rukavic John Ruddy a zachránil svého spoluhráče.
     
    88
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Neves, přichází Bennett.
     
    87
    Až příliš chtěl vyšperkovat situaci v pokutovém území Diogo Jota. Už mohl pálit, ale ještě přihrával obsazenému Castrovi, který už měl prostor ke střele.
     
    86
    Vlci jsou staženi hluboko ve svém pokutovém územím. Až nyní se dostal k odkopu Raúl Jiménez, který navíc vyvezl balon po dlouho době na polovinu soupeře.
     
    85
    Watford se i nadále drží v blízkosti pokutového území soupeře. Doucouré poslal míč prudce do hráče před sebou a získal další rohový kop.
     
    84
    Roberto Pereyra získal pro Watford další rohový kop. Sám portugalský záložník ho také rozehrál, ale míč si tentokrát pohlídal Coady.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Wolverhampton stále vede v semifinále FA Cupu o jednu branku, v posledních minutách je ale jednoznačně aktivnější Watford.
    81. Gerard DEULOFEU - 1:2
     
    81
    Watford právě vstřelil branku!
    Watford dramatizuje závěr druhého poločasu! O dlouhý hod do pokutového území se postaral José Holebas. První dotek sice patřil obránci Wolves, ale poté se míč odrazil přesně k nohám GERARDA GEULOFEUA, který neskutečnou ránou ze stoje překonal Ruddyho.
     
    80
    Wolverhampton se nyní nemůže vymanit z obrany. Capoue našel vlevo volného Graye, který sice došel do vápna, ale v něm se vůbec neprosadil k zakončení.
     
    79
    Watford stupňuje tlak. Pereyra si narazil s Holebasem, poté přiletěl balon až do vápna, ale v něm opanoval vzdušný prostor Coady.
     
    77
    Mohlo být vymalováno. Parádní přihrávku Moutinha ale v pokutovém území zcela sám nezpracoval Jiménez. Následně si už poradil se zapeklitou situací Holebas.
     
    76
    Diogo Jota zavařil rychlým náběhem bránícímu Mariappovi. Wolves se ještě udrželi u balonu a také na útočné polovině trávníku. Hosté nespěchají s rozehrávkou.
     
    75
    Doucouré pouze odevzdal míč nepřesným pokusem Ruddymu. Wolves pokračují v aktivní hře směrem dopředu, ale balon odskočil Dohertymu mimo hrací plochu.
     
    74
    Série tvrdých zákroků vyvrcholila odpískaným faulem Doucourého. Watford sice výrazně zrychlil hru, ale na srovnanou obranu soupeře se nemůže prosadit.
     
    73
    Romain Saïss vhazoval zpoza postranní lajny. Hosté se následně usadili na útočné polovině, ale ne na dlouho. O balon přišel v souboji s Pereyrou Castro.
     
    71
    Hned ve třech spěchali hosté do otevřené obrany. Castro posouval míč více k se trávníku, ale před Jotou se dostal k balonu obránce Mariappa.
     
    70
    Pořádně tvrdý souboj nyní podstoupil Raúl Jiménez, který naskočil do rozehrávajícího Cathcarta. Faul je ale odpískán právě střelci druhé dnešní branky.
     
    69
    Deulofeu musel být napomínán hlavním rozhodčím. Následně se prosadili k balonu hráči Wolves, ale s hracím předmětem pod kontrolou nedošli ani do středu trávníku.
     
    68
    Watford se ještě snaží se zápasem něco provést. Střídající Deulofeu si přišel pro balon na pravou stranu, ale nikdo další se mu už do kombinace nenabízel.
     
    67
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Hughes, přichází Deulofeu.
     
    66
    Watford se ihned po rozehrávce hnal do útoku. Hughes se ale po přihrávce Holebase ocitl jen v ofsajdovém postavení a musel míč odevzdat.
    64. Raúl JIMÉNEZ - 0:2
     
    64
    Wolves právě vstřelili branku!
    Wolves vedou v semifinále FA Cupu již o dva góly! Po faulu Holebase se hra přesunula před branku Gomese. Po centru do pokutového území si míč zpracoval RAÚL JIMÉNEZ, které po vynikajícím sklepnutím zakončil do odkryté branky.
     
    63
    Přetažený centr ještě vrátil do vápna Pereyra. Následně se ale hosté ubránili, do protiútoku mířil Diogo Jota a toho musel za žlutou kartu faulovat Holebas.
     
    62
    Ze střední vzdálenosti pálil bez větší přípravy Rúben Neves. Podle toho také rána dopadla, balon téměř skončil u rohového praporku.
     
    61
    I po více než hodině hry vede Wolverhampton nad Watfordem o jednu branku. Domácí tým navíc nemůže dostat míč stále na branku Johna Ruddyho.
     
    60
    Centrem do vápna se prezentoval také Roberto Pereyra. Na zadní tyči nebyl ve vůbec špatném postavení Will Hughes, ale mizernou hlavičkovou zazdil nadějnou akci.
     
    59
    Kombinace Watfordu pokračovala na pravém kraji. Hughes si narazil s Capouem, ale souhra nevyšla podle představ. Obrana Wolves se mezitím stačila stáhnout k vápnu.
     
    58
    K rozehrávce standardní situace se postavil Diogo Jota. Sám faulovaný zvolil střelu místo centru, ale míč pouze prosvištěl kolem vzdálenější tyče.
     
    57
    Žlutou kartu vyfasoval od hlavního rozhodčího také Craig Carhcart, který těsně před hranicí pokutového území zatáhl za dres unikajícího Jotu.
     
    56
    Nevýrazné tempo zápasu se z první půle nezměnilo. Deeney zkoušel posunout míč do vápna, ale Gray se otočil celé situaci zády a nemohl míč zpracovat.
     
    55
    Andre Gray přehlavičkoval v pokutovém území Coadyho, ale balon skončil pouze mimo tři tyče. Od své branky může rozehrávat John Ruddy.
     
    54
    Tuhý boj plný soubojů ve středu pole pokračuje i po změně stran. Doucouré se uvolnil kolem Nevese, ale ten i se žlutou kartou z prvního poločasu zasáhl faulem.
     
    52
    Wolves nebyli daleko od druhého zásahu. Doherty se zbavil obránce, poté už mohl střílet, ale ještě odcentrovat na zadní tyč, odkud už nemohl pálit Jiménez.
     
    51
    Nepřesnosti Holebase využil v obraně Wolves Moutinho. Hosté se ale nedokázali ve větším počtu dostat až do pokutového území. Na druhé straně následně hlavičkoval vysoko nad Gray.
     
    50
    Haurelho Gomes musel zasahovat. Jiménez se prosadil okolo obrany Watfordu až do pokutového území, ke střele už neměl příliš sil, ale i tak zaměstnal brankáře soupeře.
     
    49
    Doherty přihrával podél postranní lajny na Dendonckera, následně se ale hráči hostujícího celku raději stáhli s balonem na vlastní polovinu.
     
    48
    Také Wolves se dostali ve druhém poločase k balonu. Moutinho přihrával na Nevese, který si ale následně pomohl v souboji s Capouem lehkým faulem.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou Watford. Pereyra bojoval o míč ve zhuštěném prostoru před vápnem, ale k přihrávce ani ke střele se nedostal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Do šaten odcházejí s jednobrankovým vedením hráči Wolves.

    Ani jeden z týmů se dlouho nemohl prosadit k jediné přesné střele. Až v osmatřicáté minutě napálil míč mezi tři tyče Leander Dendoncker, z následného rohového kopu Wolves udeřili. Po centru ke vzdálenější tyči se prosadil hlavičkou Matt Doherty. Watford se nadechl před přestávkou k tlaku, ale jediný pokus nezamířil na Ruddyho.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Roberto Pereyra ztratil míč u postranní lajny. Hostující celek toho ale nedokázal vůbec využít, ihned první přihrávka Dendonckera skončila u soupeře.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45
    Holebas se skvěle vrátil do obrany s unikajícím Jiménezem. V pokutovém území se nebal předskočit soupeře a sebrat mu čistě balon.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu Leander Denconcker. Následně přihrával k Jiménezovi, který byl ale přistižen v lehkém ofsajdu na levé straně.
     
    43
    Také Watford rozehrával rohový kop. Po centru do pokutového území si ale sebral balon do rukavic připravený dvaatřicetiletý brankář Wolves John Ruddy.
     
    42
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Fanoušci se ještě pokoušejí rozpumpovat své hráče. Capoue ale prohrál důležitý souboj těsně před vápnem soupeře.
     
    41
    Také Watford se chce před přestávkou vytáhnout. Souhru Hughese s Deeneym ale překazil Neves. Následně na druhé straně pálil těsně vedle tyče Diogo Jota.
     
    40
    Najednou se tempo hry lehce zvýšilo. Jonny Castro spěchal s balonem do útoku, ale zpětnou přihrávku místo k Jotovi nasměroval jen k nohám bránícího Doucourého.
    38. Matt DOHERTY - 0:1
     
    38
    Wolves právě vstřelili branku!
    Wolves pokračovali po zákroku Gomese od rohového praporku. Po centru ke vzdálenější tyči se ocitl zcela sám a nebráněn MATT DOHERTY, který z blízkosti již dopravil balon až do sítě. Heurelho Gomes byl zcela bez šance na zákrok.
     
    38
    První přesná střela mezi tři tyče! Leander Denconcker pálil ze třiceti metrů, jeho ránu ještě hlavou tečoval bránící Cathcart, ale Gomes stačil balon vyrazit.
     
    37
    Také po rozehrávce Gomese musel do hlavičkového souboje Andre Gray. Balon mu ale sebral Conor Coady a pokračovat v rozehrávkou mohou hráči hostů.
     
    36
    Saïss pomohl obraně hlavičkou do náruče Ruddyho. Wolves následně rozehrávali po trávníku k nohám Doherthyho, ale ten měl na levé straně cestu uzavřenou.
     
    35
    Po dlouhém nákopu Holebase bojoval o balon u postranní lajny Pereyra. Následně se ale Watford uchýlil k další dlouhé kombinaci u středového kruhu.
    33. Andre Gray tečoval centr Deeneyho nad branku
     
    33
    Slibný centr Deeneyho našel v pokutovém území zcela osamoceného Graye, který ale lehkou tečí poslal míč jen vysoko nad branku Johna Ruddyho.
     
    32
    Po hlavičkovém souboji se odrazil míč k Holebasovi. Následně se řecký krajní obránce pokusil rozběhnout Graye, ale ten se nechal předskočit bránícím Saïssem.
     
    31
    Willy Boly si pomohl u postranní lajny faulem. Domácí mohli opět přejít do útoku, ale zdlouhavou kombinaci poslal k obráncům Etienne Capoue.
     
    30
    I po půlhodině hry čekáme na první přesné zakončení mezi tři tyče. Watford vhodil míč do hry zpoza postranní lajny, ale dále než třicet metrů k brance soupeře se neprokombinoval.
     
    29
    Doherthy si narazil s Denconckerem, následně vyzval ke spolupráci také Jiméneze, který okamžitě mířil k brance Watfordu. Centr si ale pohlídal Mariappa.
     
    28
    Ofenzivní mizérie na obou stranách pokračuje. Troy Deeney pálil z otočky, ale jeho rána skončil vysoko na tribuně za brankou Wolves.
     
    27
    Watford navíc rozehrával nebezpečnou standardní situaci. Po přetaženém centru ale trefil balon Doucouré tak, že se odrazil od branky Wolves.
     
    26
    Rúbena Nevese si obhodil u rohového praporku Pereyra, ten už by mohl jít do vápna zcela sám a tak Neves sáhl k zatažení za dres za žlutou kartu.
     
    25
    Další zpackaný protiútok. Tentokrát mohl najít přihrávkou na pravou stranu Capoue Hughese, ale přihrávku na několik metrů poslal jen do zámezí.
     
    24
    Hlavní rozhodčí ponechal Watfordu výhodu po faulu na Pereyru, následně ještě upadl na trávník Deeney, ale souboj s Castrem odpískán nebyl.
     
    23
    Do nadějného protiútoku mířil společně s Castrem také Diogo Jota. Prudký pas byl ale zablokován ještě před pokutovým územím. Ani nyní nemusel Gomes zasahovat.
     
    22
    Skvělou práci v obraně předvedl Conor Coady, který si nechal přiběhnout napadajícího Deeneyho blíže k sobě a poté ho vytloukl nákopem.
     
    21
    Wolves rozehrávali volný přímý kop z pravé strany. Před Gomesem se ale nikdo z hostujících hráčů k hlavičce neprosadil. Následně musel Boly poslat míč jen za postranní lajnu před unikajícím Grayem.
     
    20
    Ani dvacet minut přesné zakončení mezi tři tyče nepřineslo. Tuhý boj ve středu pole pokračuje z obou stran. Ani jeden z týmů se nemůže prosadit k jediné střele.
     
    19
    Po dalším faulu na Hughese rozehrávali domácí ze středu pole. Následně byl na pravém kraji volný Kiko Femenía, ale centrem trefil jen bránícího Bolyho do hlavy.
     
    18
    Mizernou přihrávku vyprodukoval také Joao Moutinho. Následně se za balonem vydal Jiménez, ale to už bylo příliš pozdě. Také Watford může rozehrávat z klidové pozice.
     
    17
    Po přetaženém centru do vápna nedosáhl na balon Troy Deeney. Balon pouze proskákal až za koncovou lajnu a rozehrávat bude John Ruddy.
     
    16
    Po autovém vhazování se Wolverhampton ocitl s balonem pod kontrolou na útočné polovině. Souhra Doherthyho s Dendonckerem ale skončila jen odpískaným faulem.
     
    14
    Postupný útok Wolves vedl před Bolyho s Castrem. Watford se ale zatáhl před vlastní pokutové území a nenechal centrovat ani jednoho ze zmíněné dvojice.
     
    13
    Zdálo se, že Hughes ještě zachránil míč v beznadějné pozici u koncové lajny, ale míč nakonec už byl mimo hrací plochu podle verdiktu pomezního rozhodčího.
     
    12
    Prvním potrestaným hráčem je Romain Saïss. Marocký obránce vletěl do souboje s Capouem ve skluzu, navíc si sám ublížil a musí být ošetřen.
     
    11
    Slibný náběh Graye zastavil pomezní rozhodčí zdviženým praporkem. Domácí útočník tak musel balon odevzdat rozehrávajícím soupeřům.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Pereyra ještě bojoval o míč na levé straně trávníku, ale právě od něj se míč odrazil za koncovou čáru.
     
    9
    Také Watford se po čase opět dostal na útočnou polovinu. S dlouhým nákopem do pokutového území ale počítal i bránící Conor Coady, který balon odpravil do bezpečí.
     
    8
    Po tvrdém souboji u středové čáry nechal hlavní rozhodčí hru pokračovat. Následně ale píská zákrok Moutinha na zády otočeného Doucourého.
     
    7
    Těsně za hranici vápna si připravil míč na místo přestupku Joao Moutinho. Zkušený Portugalec však lehce přestřelil branku Heurelha Gomese.
     
    6
    Po Castrovi se dostal k balonu na levém kraji také Neves. Následně už už byl ve střelecké pozici Jiménez, ale byl těsně před zakončením faulován.
     
    5
    Od rohového praporku centroval do šestnáctky José Holebas. Před brankou si ale zjednal respekt vyběhnutím pro balon John Ruddy.
     
    4
    Také Watford se poprvé dostal s balonem na útočnou polovinu. Doucouré prostrkával míč do vápna na Deeneyho, který byl ale pokryt. Watford bude pokračovat rohovým kopem.
     
    3
    Wolves jsou v úvodních minutách jasně aktivnější. Za balonem se dral ze všech sil Raúl Jiménez, ale v souboji si pomohl lehkým přistrčením.
     
    2
    Druhé semifinále anglického FA Cupu odstartovali rozehrávkou hostující fotbalisté. Rúben Neves se ihned dostal také do střelecké pozice, zpoza vápna ale zakroutil míč jen vedle branky.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Watford FC: Gomes – Femenía, Mariappa, Cathcart, Holebas – Hughes, Doucouré, Capoue, Pereyra – Deeney, Gray
    Náhradníci: Foster – Janmaat, Deulofeu, Masina, Sema, Quina, Kabasele

    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Saïss, Coady, Boly – Doherthy, Dendoncker, Moutinho, Neves, Castro – Jiménez, Jota
    Náhradníci: Norris – Bennett, Cavaleiro, Costa, Vinagre, Traoré, Gibss-White

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Betts.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    20.10. 2018 Wolves – Watford 0:2
    07.03. 2015 Wolves – Watford 2:2
    26.12. 2014 Watford – Wolves 0:1
    01.03. 2013 Wolves – Watford 1:1
    17.11. 2012 Watford – Wolves 2:1
     
    Watford FC

    Watford sice marně nahání silnou šestku v anglické Premier League, ale konečnou sedmou pozici by tým spoléhající na branky Troye Deeneyho dosáhnout mohl. Loni se Watford pohyboval ve spodní polovině tabulky, ale letos letos už má na svém kontě o pět bodů více a to ještě zbývá odehrát dalších šest zápasů.

    Se špičkou anglické soutěže se Watford nemůže rovnat. V poslední době dostal příděl od Liverpoolu, Manchesteru City i United a těsně prohrál také s Tottenhamem. Ve vloženém kole proti Fulhamu zvítězil 4:1.

    Do semifinále FA Cupu proklouzl Watford přes čtyři soupeře. Woking i Newcastle přehrál shodně 2:0, jediná branka Capoueho rozhodla duel s Queens Park Rangers. Zatím jedinou inkasovaný gól obdržel Watford ve čtvrtfinále s Crystal Palace, za favority se však prosadili Capoue a Gray a zajistili Watfordu postup mezi nejlepší čtyřku.
     
    Wolverhampton Wanderers

    Wolverhampton sice v loňské sezoně bojoval pouze v Championship, ale po postupu mezi elitu rozhodně není jen do počtu. Po dvaatřiceti kolech dokonce patří Vlkům parádní sedmé místo hned za odskočenou šesticí velkoklubů. Po nepříliš povedeném vstupu se nováček Premier League rozjel a nyní se může měřit s nejlepšími. Před týdnem dokonce porazil 2:1 Manchester United, před měsícem zase přivezl bod ze stadionu londýnské Chelsea.

    Wolves jsou v FA Cupu postrachem favoritů! Ihned při své premiéře v letošním ročníku vyřadili výsledkem 2:1 Liverpool. S o poznání slabším Shrewsbury musel ale po úvodní remíze 2:2 do druhého zápasu. V něm dlouho Wolverhampton prohrával, ale dvěma góly Dohertyho otočil zápas na konečných 3:2. V osmifinále s Bristolem rozhodla jediná trefa Cavaleira. To čtvrtfinále přineslo tuhou bitvu s Manchesterem United, ale Vlci potvrdili skvělou formu a na branky Jimeneze s Jotou už stačil zareagovat pouze Marcus Rashford a postup byl na světě.
     
    Krásný nedělní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejstarší fotbalová soutěž FA Cup vstupuje již do své semifinálové části. Na slavném londýnském Wembley se střetne Watford s Wolverhamptonem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Schück

    Branky: 81. Deulofeu, 90+5. Deeney (pen.), 105. Deulofeu – 38. Doherty, 64. Jiménez

    Karty:   57. Carhcart (WAT), 63. Holebas (WAT), 103. Capoue (WAT) – 12. Saïss (WOS), 26. Neves (WOS)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 8:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:11.
    Watford FC: Gomes – Femenía (108. Janmaat), Mariappa, Cathcart, Holebas (101. Masina) – Hughes (67. Deulofeu, 113. Sema), Doucouré, Capoue, Pereyra – Deeney, Gray
    Náhradníci: Foster – Janmaat, Deulofeu, Masina, Sema, Quina, Kabasele

    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Saïss, Coady, Boly – Doherthy, Dendoncker, Moutinho (104. Traoré), Neves (88. Bennett), Castro (106. Vinagre) – Jiménez, Jota (90. Cavaleiro)
    Náhradníci: Norris – Bennett, Cavaleiro, Costa, Vinagre, Traoré, Gibss-White

    Rozhodčí: Oliver – Bennett, Betts
    bahis siteleri