Švédsko – Japonsko 2:3 (kon.) | USA – Rusko 10:0 (kon.) | Česko – Německo 2:0 (kon.)
Kanada – Finsko 6:1 (kon.)
konec
USA
10:0 (3:0, 4:0, 3:0)
Rusko
Úterý 09.04.2019, 15:10 • Metro Areena, Espoo • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:12 Jesse COMPHEROVÁ - 10:0
     
    57:12
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Desítka tu nakonec je! Samoskevichová si najela do levého kruhu, odkud poslala kotouč na hůl JESSE COMPHEROVÉ, která ho tečovala přesně mezi nohy ruské gólmanky. USA tak vede 10:0! Asistence: Melissa Samoskevichová.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu Rusko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Fanuza Kadirovová.
    52:01 Lee STECKLEINOVÁ - 9:0
     
    52:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky si jdou pro desítku! První střelu sice dokázala Prugovová zastavit, ale na následnou dorážku LEE STECKLEINOVÉ už byla krátká. Bez asistence.
     
    48:31
    Vyloučení v týmu USA (Kelly Panneková – 2 min., podrážení).
    46:01 Brianna DOCKEYOVÁ - 8:0
     
    46:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky se prosazují poosmé! BRIANNA DOCKEYOVÁ sice zakončila do Prugovové, ale té propadl kotouč až do branky. Ruská brankářka měla velkou smůlu. Asistence: Annie Pankowskiová a Kacey Bellamyová.
    39:07 Kendall COYNEOVÁ-SCHOFIELDOVÁ - 7:0
     
    39:07
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Těsně před koncem druhé třetině to je 7:0! Američanky ukázaly skvělou kombinaci, na jejímž konci byla KENDALL COYNEOVÁ-SCHOFIELDOVÁ, která se z mezikruží trefila k pravé tyči ruské branky. Asistence: Annie Pankowskiová a Brianna Dockeyová.
     
    37:10
    Vyloučení v týmu Rusko (Maria Batalovová – 2 min., podrážení).
     
    32:41
    Vyloučení v týmu Rusko (Oxana Bratiševová – 2 min., podrážení).
    32:41 Hilary KNIGHTOVÁ - 6:0
     
    32:41
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Původně střela do brankové konstrukce nakonec skončila na brankové kameře, tudíž USA vede už 6:0! HILARY KNIGHTOVÁ z pravého kruhu napálila brankovou kameru. Toho si všimli rozhodčí až na videu a branka je tedy uznaná. Asistence: Alexa Carpenterová a Emily Pfalzerová.
     
    28:18
    Střídání v týmu Rusko: ze hřiště odchází Valeria Merkuševová, přichází Anna Prugovová.
    28:18 Lee STECKLEINOVÁ - 5:0
     
    28:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky pokračují v demolici, vedou už 5:0! LEE STECKLEINOVÁ zůstala úplně nehlídaná před brankou a tak se po přihrávce Brodtové bez problémů prosadila střelou pod horní tyč. Asistence: Sydney Brodtová.
    23:50 Megan BOZEKOVÁ - 4:0
     
    23:50
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    USA vede už o čtyři góly! MEGAN BOZEKOVÁ se od modré čáry trefuje přesně do pravého horního růžku ruské branky. Mekuševová se ani nestihla ohlédnout. Asistence: Annie Pankowskiová.
    14:01 Kendall COYNEOVÁ-SCHOFIELDOVÁ - 3:0
     
    14:01
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A bleskurychle je to 3:0! KENDALL COYNEOVÁ-SCHOFIELDOVÁ skvěle vystihl soupeřící rozehru a chopila se puku. Následně se díky svému důrazu dostala až před branku, odkud se trefila přesně mezi betony ruské gólmanky. Bez asistence.
    13:44 Cayla BARNESOVÁ - 2:0
     
    13:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky navyšují své vedení! CAYLA BARNESOVÁ si sama nabrusluli do pravého kruhu, odkud překonala Merkušvovou přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Megan Kellerová.
     
    07:25
    Vyloučení v týmu USA (Hayley Schamurraová – 2 min., vysoká hůl).
    02:07 Amanda KESSELOVÁ - 1:0
     
    02:07
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američanky využívají první větší šanci a jdou do vedení! Panneková vybojovala kotouč za ruskou bránou, následně nahrála Carpenterové, která nešla nehlídanou AMANDU KESSELOVOU. Ta bez problémů zakončila do odkryté branky. Asistence: Alexa Carpenterová a Kelly Panneková.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Kesselová (Carpenterová, Panneková), 14. Barnesová (Kellerová), 15. Coyneová-Schofieldová, 24. Bozeková (Pankowskiová), 29. Steckleinová (Brodtová), 33. Knightová (Carpenterová, Pfalzerová), 40. Coyneová-Schofieldová (Pankowskiová, Dockeyová), 47. Dockeyová (Pankowskiová, Bellamyová), 53. Steckleinová, 58. Compherová (Samoskevichová)


    USA: Rigsbyová (Rooneyová) – Bellamyová, Bozeková, Steckleinová, Pfalzerová, Kellerová, Barnesová, Picardová – Samoskevichová, Schamurraová, Brodtová – Coyneová-Schofieldová, Dockeyová, Pankowskiová – Carpenterová, Panneková, Kesselová – Cameranesiová, Compherová, Knightová.
    Rusko: Merkuševová (29. Prugovová) – Pirogovová, Šibanovová, Batalovová, Ganejevová, Čistjakovová, Nikolajevová, Těrjošinová, Savoninová – Pavlovová, Vafinová, Sosinová – Štarjovová, Dergačjovová, Šochinová – Kulišovová, Bratiševová, Kadirovová – Smolinová, Timofjevová, Kanajvová.

    Rozhodčí: Celarovová, Wiegandová – Anexová Ditová Chenaudová, Jaatinenová
    bahis siteleri