Švýcarsko – Česko 0:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Česko
Čtvrtek 11.04.2019, 18:00Turnaj pěti (U17)
Partner:
    31:37 GUT - 0:3
     
    31:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka naší reprezentace! Švýcarsko propadlo ve středním pásmu, na jediného obránce se tak řítila dvojice protihráčů, přičemž přihrávka před brankáře směřovala na MICHALA GUTA, který se štěstím překonal brankáře.
    Asistence: Tomáš Chlubna, Sebastian Malát.
    09:55 MATĚJ - 0:2
     
    09:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu druhá využitá přesilová hra naší reprezentace! Po vhazování se k puku dostal jeden z hráčů Švýcarska, který rozehrávkou našel pouze PAVLA MATĚJE, jenž střelou pod břevno překonal domácí brankáře Röthleina. Česká republika si tak vytváří dvoubrankové vedení!
    Bez asistence.
    01:18 CHLUBNA - 0:1
     
    01:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    První branka tohoto zápasu padla skutečně hodně rychle! Krátkou kombinaci rozjel TOMÁŠ CHLUBNA, který si sjel pro přihrávku k pravému kruhu, načež zamířil přesně k bližší brankové konstrukci, přičemž brankář Rötheli reagoval příliš pozdě.
    Asistence: Michal Gut.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 2. Chlubna (Gut), 10. Matěj, 32. Gut (Chlubna, Malát)


    Švýcarsko: Rötheli (Wyss) – Meider, Guignard, van Allmen, Streule, Gehringer, Maurer (A), Cadonau – Lindemann (A), Bärtschi, Allenspach – Robin, Bougro, Biasca – Wenger (C), Lekic, Graf – Zaugg, Ritzmann, Fahrni
    Česko: Čajan (Maláč) – Vacík, Baláž, Hampl, Hrádek, Kovář, Naar, Kremláček – Gut (C), Malát, Chlubna (A) – Macháček, Matěj, Ivan – Stehlík, Cikhart, Handl – Malý, Adamec, Vrhel

    Rozhodčí: Hürlimann, Tscherrig – Betschart (všichni Švýcarsko), Stalder (Švédsko(
    bahis siteleri