Čína – Austrálie 2:3 (kon.) | Španělsko – Chorvatsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Belgie – Srbsko 3:6 (kon.)
konec
Belgie
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Srbsko
Sobota 13.04.2019, 20:00 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:32
    Belgičané si dále kopou vlastní hrob, opět se vylučuje. Paulusovi a de Schepperovi jede za zdržování hry dělat společnost Frank Neven (BEL).
     
    56:05
    Pozor, Belgičané půjdou do tří! Trest za sekání dostává obránce Toon de Schepper (BEL), který se na lavici hanby dnes odebírá už podruhé.
     
    54:56
    Po souboji u mantinelu míří na dvě minuty na trestnou Jordan Paulus (BEL), jehož zákrok byl rozhodčím posouzen jako vysoká hůl.
     
    45:28
    Stefan Ilić (SRB) jde do sprch, za naprosto zbytečný ostrý faul kolenem dostává pětiminutový trest a "osobák" do konce utkání. Srby čekají těžké chvíle...
     
    45:06
    Seříznou belgičtí hokejisté náskok svého soupeře jen na dvě branky? Za sekání putuje na trestnou lavici Pavel Popravka (SRB), oba celky budou hrát ve čtyřech.
     
    43:21
    Domácí dostávají šanci svůj pohodlný ještě zvýšit, jelikož Kristof van Looy (BEL) míří na trestnou lavici za krosček. Srby tak čeká další početní výhoda.
     
    33:26
    Další vyloučení, tentokrát se otevírají dvířka zase belgické trestné lavice. Přesilovku soupeři nadělil Rino Dhondt (BEL), jenž je vyloučen za podrážení.
     
    31:14
    Pavel Popravka (SRB) je vyloučen za hákování, srbský celek se tak dvě minuty bude muset obejít bez křídelníka druhé lajny. Uvidíme, jak si s tím poradí.
     
    29:30
    Po přerušení je z kluziště na dvě minuty vykázán Toon de Schepper (BEL), který si jede na lavici hanby zchladit hlavu po hákování. Přesilovka pro Srby.
     
    24:48
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Aleksa Luković (SRB) nedovoleným bráněním předčasně ukončuje domácí početní výhodu. Bude se hrát ve čtyři proti čtyřem.
     
    24:09
    Uvidíme další srbskou přesilovku, na trestnou lavici putuje Rino Dhondt (BEL). Ten je vyloučen za zdržování hry poté, co vyhodil kotouč mimo led.
     
    19:15
    Belgičané první třetinu zakončí přesilovkou, Marko Dragović (SRB) je vykázán na lavici hanby. Za nedovolené bránění schytal menší trest.
     
    08:13
    Hru v početní výhodě si nyní vyzkouší zase Belgičané. Na dvě minuty totiž na trestnou lavici odjíždí Lazar Lestarić (SRB), který byl vykázán za vysokou hůl.
     
    05:43
    Srbové mají šanci svůj čerstvý náskok navýšit, zahrají si první přesilovku. Za sekání je na dvě minuty vyloučen útočník Oliver de Croock (BEL).

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Coolen (Verelst), 45. Kolodziejczyk B. (Paulus), 46. Neven (Kolodziejczyk B.) – 5. Djumić, 8. Bosković (Djumić), 23. Sretović (Brkusanin), 34. Brkusanin (Popravka), 42. Sretović (Popravka), 58. Bosković (Brkusanin, Luković)


    Belgie: Peeters (van der Weyde) – Paulus, Distate, Neven, de Schepper, van Looy, Delmarche, van Espen – Verelst, Kolodziejczyk B., Coolen – Swennen, de Croock, Kolodziejczyk A. – Auger, James, Dhondt – Balhan, Tambeur. Hlavní trenér: Mike Kolodziejczyk.
    Srbsko: Ranković (Mitić) – Novaković, Ilić, Bosković, Crnogorać, Podunavać, Anić, Luković – Djumić, Dragović, Kerezović – Brkusanin, Sretović, Popravka – Lestarić, Kastel, Vucurević – Zwick, Dragutinović, Sabados – Baraćkov. Hlavní trenér: Alexandre Dandenault.

    Rozhodčí: Griškevičs (LAT) – Beresford, Kavanagh (oba GBR).
    bahis siteleri