Melbourne City – Central Coast 5:0 (kon.)
konec
Melbourne City FC
5:0 (2:0)
Central Coast Mariners FC
Pátek 26.04.2019, 11:50 • AAMI Park • Australská A-League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:59:49)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 32:31.
     
    Je konec! Domácí Melbourne City zvládlo dnešní duel s Central Coast Mariners a vítězí vysoko 5:0! Melbourne sice na svůj první šanci čekalo pětatřicet minut, ale hned dokázalo udeřit, když se prosadil Harrison! Dvě minuty před přestávkou navíc obrana Central Coast zapomněla na McGreeho, který navýšil vedení Melbourne. Krátce po změně stran přidali domácí další dvě branky, když se trefili Vidošič a Harrison. V nastaveném čase pak napsal gólovou tečku Najjarine.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+2. Ramy NAJJARINE - 5:0
     
    90+2
    Melbourne City právě vstřelilo branku!
    Debakl je dokonán! Melbourne v nastaveném čase přidává ještě třetí branku! Po rychlém protiútoku si míč na hranici pokutového území navedl RAMY NAJJARINE a střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Wales poslal průnikovou přihrávku za obranu soupeře, jenže nikdo ve světle modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl. Ani jeden z týmů se nikam nežene.
     
    89
    Střídání v týmu Central Coast Mariners FC: ze hřiště odchází O´Neill, přichází Kekeris.
     
    88
    Domácí zahrávali přímý kop z dobré pozice. Jeho rozehrávky se ujal McGree, jenže tvrdou střelou trefil jen jednoho z hostující hráčů ve zdi.
     
    87
    Hostující záložník O´Neill zastavil unikajícího McGreeho a za svůj zákrok dostává žlutou kartu.
     
    86
    Delianov nakopl míč na pravé křídlo, kde uspěl obránce Atkinson. Melbourne se už ale nikam nežene a domácí raději hrají s míčem na kopačkách.
     
    85
    Clisby vystoupil proti rozběhnutému Walesovi a bez problémů odkopl míč daleko z hranice velkého vápna. Nikdo v dresu Central Coast se k jeho odehrání nedostal.
     
    84
    Abdulahi odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho pobídka byla hodně pomalá a brankář Pearce bez problémů ukryl míč do rukavic.
     
    83
    Najjarine se prosmýkl na hranici pokutového území a poslal prudkou přízemní přihrávku. Nikdo v modrém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    82
    Abdulahi se ihned zapojil do útočné akce domácího celku. Nováček na hřišti se pustil do hlavičkového souboje s Millarem, ve kterém byl faulován.
     
    81
    Střídání v týmu Melbourne City FC: ze hřiště odchází Vidošič, přichází Abdulahi.
     
    80
    La Rocca dostal pod tlak Millara, který však dokázal zabojovat, natlačil se před svého soupeře a odehrál míč na polovinu Melbourne.
     
    79
    Atkinson poslal přihrávku na pravou stranu, jenže nikdo v modrém jeho pobídku nezachytil. Hráči Central Coast se koncentrují pouze na obranu.
     
    78
    Domácí fanoušci si dnešní duel doslova užívají a odměňují své oblíbence hlasitým skandováním. Melbourne už je opravdu blízko k čtvrtfinále.
     
    77
    Do rozehrávky Central Coast se zapojil také brankář Pearce. Gólman hostujícího mužstva nakopl míč na pravé křídlo, jenže tam nebyl nikdo v tmavém dresu.
     
    76
    Harrison prošel s míčem u nohy až na hranici velkého vápna, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže zakončení levou nohou mu tentokrát nesedlo.
     
    75
    Střídání v týmu Melbourne City FC: ze hřiště odchází Baccus, přichází Najjarine.
     
    74
    Rozehrávky následného přímého kopu se ujal Vidošič, který při exekuci podklouzl a slabou střelou trefil jen čtyřčlenou zeď. Bude z toho rohový kop.
     
    73
    Miller ještě dostává žlutou kartu.
     
    72
    Tak nakonec ne! Podle VARu došlo k zákroku ještě před pokutovým územím a bude z toho pouze přímý kop.
     
    71
    Pokutový kop pro Melbourne! Miller hned po svém příchodu na hřiště fauloval McGreeho a sudí neváhal!
     
    70
    Střídání v týmu Central Coast Mariners FC: ze hřiště odchází Hiariej, přichází Miller.
     
    69
    Hra je přerušena! Domácí obránce Atkinson zůstává po souboji v pokutovém území ležet na trávníku a drží se za kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    68
    Simon odcentroval z pravé strany do pokutového území. Jeho pobídka přiletěla na malé vápno, kde zakročil skvěle postavený stoper La Rocca.
     
    67
    Baccus poslal pěknou přihrávku na levou stranu, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Melbourne. Sudí navíc viděl útočný faul střelce Harrisona.
     
    66
    Roh však zahrávalo i hostující mužstvo! Na přetažený centr si naběhl Melling, který hlavičkoval z ostrého úhlu, ale jeho pokus skončil v boční síti!
     
    65
    Jamieson prošel po levém křídle až do blízkosti rohového praporku a ve sprinterském souboji s Millarem vybojoval alespoň rohový kop.
     
    64
    McGree rozehrál další přímý kop domácího Melbourne. Jeho centr přiletěl na značku pokutového kopu, kam se dral Schenkeveld, ale jeho hlavička byla slabá.
     
    63
    Simon si naběhl na přihrávku z autového vhazování. Osamocený útočník Central Coast prodloužil míč za sebe, jenže tam nebyl nikdo v modrém.
     
    62
    Zadáci Melbourne kombinují na vlastní polovině a už se nikam nežene. Domácí celek naopak může našetřit síly, které se budou hodit v dalších zápasech.
     
    61
    Střídající Diaz svedl u postranní čáry souboj s domácí hvězdou Harrisonem. Právě Diaz se však dopustil faulu. Bude z toho přímý kop pro Melbourne.
     
    60
    Je za námi hodina hry a o vítězi dnešního duelu je rozhodnuto. Hráči Central Coast dostali čtyři branky a už by se nejraději viděli v šatně.
     
    59
    Střídání v týmu Melbourne City FC: ze hřiště odchází Brattan, přichází Metcalfe.
     
    58
    Střídání v týmu Central Coast Mariners FC: ze hřiště odchází Hoole, přichází Diaz.
    56. Shayon HARRISON - 4:0
     
    56
    Melbourne City právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je debakl! Čtvrtá branka domácího celku! SHAYON HARRISON si naběhl na přihrávku mezi obránce do pokutového území a obstřelil vyběhnutého brankáře!
     
    55
    Hiariej vhazoval na levé straně, našel jednoho ze stoperů, jenže Graham dlouhým nákopem poslal míč jen k zadákům Melbourne.
     
    54
    Clisby dohrál soupeře šlapákem, což neuniklo zraku hlavního arbitra. Sudí ihned přerušil hru. Rozehrávat budou hráči domácího Melbourne.
     
    53
    Millar vybojoval vhazování v blízkosti pokutového území. Jeho pobídka však byla příliš krátká a domácí zadák La Rocca míč s přehledem odehrál do bezpečí.
     
    52
    Zadáci hostujícího celku si vyměňují krátké přihrávky na polovině hřiště a čekají na skulinku v obraně Melbourne. Nikdo z domácích jejich rozehrávku neatakuje.
    50. Dario VIDOŠIČ - 3:0
     
    50
    Melbourne City právě vstřelilo branku!
    Další branka domácí celku přichází krátce po změně stran! Na krásnou přihrávku na levé křídlo si naběhl Wales, který odcentroval na malé vápno a DARIO VIDOŠIČ dopravil míč do sítě!
     
    49
    Až nyní se Murray prosmýkl až na hranici velkého vápna, odkud zakončil levačkou, jenže jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče domácí branky.
     
    48
    Do rozehrávky Central Coast se musel zapojit také hostující brankář, který míč nakopl na polovinu Melbourne. Hosté se ale nedostali ke střele.
     
    47
    Wales to přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky soupeře a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tak bude Central Coast.
     
    46
    Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Fotbalisté Melbourne v něm budou hlídat své dvoubrankové vedení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí fotbalisté! Melbourne sice na svůj první šanci čekalo pětatřicet minut, ale hned dokázalo udeřit, když se prosadil Harrison! Dvě minuty před přestávkou navíc obrana Central Coast zapomněla na McGreeho, který navýšil vedení Melbourne. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Na světě je první žlutá karta dnešního souboje! Za zápasnický chvat ji dostává domácí kapitán Scott Jamieson.
    43. Riley MCGREE - 2:0
     
    43
    Melbourne City právě vstřelilo branku!
    Melbourne ještě před přestávkou přidává druhou branku a výrazně kráčí za vítězstvím! RILEY MCGREE si na malém vápně naběhl na centr z levé strany a dělovkou rozvlnil síť!
     
    42
    Wales se tentokrát probíjel vpřed po levém křídle, jenže Millar se mu položil pod nohy a včasným skluzem odehrál míč do zámezí.
     
    41
    Brattan táhl akci domácího mužstva po levé křídle, ale rozhodl se pro uklidnění situace zpětnou přihrávkou na stopery. Melbourne chce dohrát první půli s čistým kontem.
     
    40
    Graham uspěl v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území, jenže v tísni odehrál míč jen do zámezí. Melbourne bude pokračovat v útočení.
     
    39
    Rozehrávky přímého kopu se ujal Millar, který vyslal prudký centr na malé vápno, kde ve vzdušném prostoru kraloval domácí stoper La Rocca.
     
    38
    Wales se při přechodu na polovinu soupeře dopustil nedovolené zákroku, když zatáhl za dres jednoho ze soupeřů. Rozhodčí nařídil přímý kop pro hosty.
     
    37
    Domácí jsou po vstřelení úvodní branky mnohem aktivnější a nadále se tlačí do útoku. Obranu Central Coast čekají do konce prvního poločasu těžké časy.
    35. Shayon HARRISON - 1:0
     
    35
    Melbourne City právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se nakonec dočkal branky ještě v prvním poločase! Aktivní SHAYON HARRISON se z pravého křídla prosmýkl do pokutového území, kde obešel dva obránce a střelou na zadní tyč otevřel skóre!
     
    34
    McGree prošel přes polovinu hrací plochy s míčem u nohy, jenže na hranici velkého vápna vyrobil nepřesnou přihrávku. Domácí fanoušci se začínají zlobit.
     
    33
    Harrison si došel pro míč na pravou stranu hrací plochy, jenže jeho následný centr byl hodně nepřesný a prolétl velkým vápnem, aniž by jej někdo tečoval.
     
    32
    Atkinson zatím hraje opravdu skvěle! Domácí zadák vybojoval na pravé straně míč a parádní diagonální přihrávkou přenesl těžiště hry na opačnou stranu.
     
    31
    Melling prošel po levém křídle až k rohovému praporku, jenže si ukopl míč daleko před sebe a důrazný Atkinson už jej k němu nepustil.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme neskutečnou bitvu. Oba týmy zatím čekají na svou úvodní příležitost.
     
    29
    Atkinson dostal přihrávku na pravou stranu a bez váhání odcentroval do velkého vápna. Jeho přihrávku srazila obrana hostujícího celku do autu.
     
    28
    Hosté v posledních minutách snad poprvé v dnešním souboji drží míč delší dobu na svých kopačkách. Central Coast se však nemůže dostat do útoku.
     
    27
    Simon dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže jeho zakončení levačkou nebylo vůbec zdařilé. Míč nabral opačnou rotaci a skončil vysoko na tribuně.
     
    26
    Clisby dostal přihrávku z kopačky vlastního brankáře. Hostující stoper se rázem ocitl pod tlakem a v tísni si pomohl pouze odkopem do zámezí.
     
    25
    Hosté opět kombinují na polovině hřiště a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v modrém dresu Melbourne jejich rozehrávku neatakuje.
     
    24
    Do rozehrávky hostující celku se musel zapojit i brankář Pearce. Jeho odkop z hranice velkého vápna prolétl až do zámezí. Vhazovat bude Melbourne.
     
    23
    Harrison svedl souboj o míč na hranici pokutového území, dostal se do volného prostoru, jenže vysokým centrem nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    22
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje a na trávníku nám přibývá nedovoleným zákroků. Sudí však stále neudělil ani jednu žlutou kartu.
     
    20
    Nikdo z hráčů Central Coast se nezapojuje do útočné aktivity. Domácí celek nadále ovládá dění na travnaté ploše.
     
    19
    Harrison dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže pod tlakem nezvládl zpracování a míč mu uskočil do zámezí. Vhazovat bude hostující mužstvo.
     
    18
    Aktivní Atkinson se znovu dostal k odcentrování do velkého vápna. Nyní vyslal přízemní centr na malé vápno, ale neoslovil nikoho ve světlém.
     
    17
    Atkinson prošel po pravém křídle až na polovinu hrací plochy, odkud poslal přihrávku za obranu soupeře, ale tam nebyl nikdo ve světle modrém.
     
    16
    Hosté se po delší době podívali na polovinu domácího Melbourne a snaží se otupit sílící tlak favorizovaného celku. Nyní vybojovali alespoň vhazování.
     
    15
    Jamieson prošel po levém křídle do dobré pozice, odkud odcentroval do pokutového území, jenže nikdo v modrém dresu na jeho centr nedosáhl.
     
    14
    McGree nyní diriguje rozehrávku Melbourne na polovině soupeře a přenáší hru z jedné strany hřiště na druhou. Nikdo v modrém ale zrovna nehýří pohybem.
     
    13
    Hiariej ustál hlavičkový souboj s Atkinsonem a navíc vybojoval vhazování pro hostující celek. Zdá se, že Central Coast přestálo úvodní nápor favorita.
     
    12
    Wales si na hranici velkého vápna rychle přehodil míč na pravačku a zakončil technickou střelou. Brankář Pearce jeho pobídku ukryl do rukavic.
     
    11
    Atkinson dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, zpracoval si přihrávku hrudí a rozjel útok domácího celku. Nikdo ve světle modrém jeho akci nepodpořil.
     
    10
    Hosté zahrávali první rohový kop dnešního střetnutí. Centrovaný míč na přední tyč, kde zakončoval Karacan, ale jeho pokus vůbec netrefil branku.
     
    9
    Schenkeveld vystihl další rozehrávku hostujícího celku. Central Coast Mariners však v úvodních minutách podávají hodně odvážný výkon.
     
    8
    Vidošič dostal přihrávku na hranici pokutového území, efektně se otočil kolem obránce, jenže jeho dělovku pravačkou stačila hostující obrana zablokovat.
     
    7
    Hoole dostal nabito na hranici pokutového území, odkud ihned zakončil přímým nártem, jenže jeho dělovku zastavil domácí zadák La Rocca.
     
    6
    Simon si naběhl na průnikovou přihrávku mezi domácí stopery, jenže dobře postavený obránce Schenkeveld včasným skluzem zahrál do autu.
     
    5
    Harrison na pravém křídle obešel svého strážce a směřoval s míčem u nohy do pokutového území. Jeho průnik však dobrým zásahem zastavil zadák.
     
    4
    Clisby dostal přihrávku na hranici velkého vápna a pod tlakem míč odkopl daleko od vlastní branky. Melbourne vlétlo do utkání aktivně a vytvořilo si tlak.
     
    3
    Harrison si došel pro míč až takřka na polovinu hrací plochy. Domácí křídelník poté narýsoval prudkou přihrávku na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo v modrém.
     
    2
    McGree dostal přihrávku do středu hrací plochy, efektně se s míčem otočil a rozjel útočnou akci domácího celku. Jeho následná přihrávka však byla dlouhá.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Melbourne se ihned vydalo do útoku, ale první nákop obrana hostů odvrátila.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek utkání se o několik minut opozdí.
     
    Úvodní sestavy:

    Melbourne City FC: Delinov – Atkinson, Schenkeveld, La Rocca, Jamieson – Brattan, Baccus – Harrison, McGree, Wales – Vidošič
    Náhradníci: Graham, Abdulahi, Najjarine, Metcalfe, Mawith

    Central Coast Mariners FC: Pearce – Millar, Graham, Clisby, Hiariej – Melling, Karacan, O´Neill – Murray, Hoole, Simon
    Náhradníci: Miller, Kekeris, Mallon, Kennedy, Diaz

    Rozhodčí: Ams – Brown, Ilevski.
     
    Dnes budeme sledovat souboj celku bojujícího o účast ve čtvrtfinále a se suverénně posledním týmem australské ligy. Mnohem hůře jsou na tom hosté, kteří vybojovali jen třináct bodů a jsou na poslední pozici australské ligy. Naopak Melbourne má na svém kontě třicet sedm bodů a patří mu šestá pozice. Na sedmé pozici je Newcastle, který však ztrácí pět bodů. V posledním kole Melbourne prohrálo 3:2 na půdě Wellingtonu.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání australské ligy mezi Melbourne City a Central Coast Mariners. Výkop je stanoven na 11:50.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:50.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 35. Harrison, 43. McGree, 50. Vidošič, 56. Harrison, 90+2. Najjarine

    Karty:   45. Jamieson (MBC) – 73. Miller (CEC), 87. O´Neill (CEC)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 32:31.
    Melbourne City FC: Delinov – Atkinson, Schenkeveld, La Rocca, Jamieson – Brattan (59. Metcalfe), Baccus (75. Najjarine) – Harrison, McGree, Wales – Vidošič (81. Abdulahi)
    Náhradníci: Graham, Abdulahi, Najjarine, Metcalfe, Mawith

    Central Coast Mariners FC: Pearce – Millar, Graham, Clisby, Hiariej (70. Miller) – Melling, Karacan, O´Neill (89. Kekeris) – Murray, Hoole (58. Diaz), Simon
    Náhradníci: Miller, Kekeris, Mallon, Kennedy, Diaz

    Rozhodčí: Ams – Brown, Ilevski
    bahis siteleri