USA – Francie 7:1 (kon.) | Rusko – Rakousko 5:0 (kon.) | Dánsko – Německo 1:2 (kon.)
Itálie – Švédsko 0:8 (kon.) | Velká Británie – Kanada 0:8 (kon.) | Lotyšsko – Švýcarsko 1:3 (kon.)
konec
USA
7:1 (3:0, 2:0, 2:1)
Francie
Neděle 12.05.2019, 12:15 • Steel Arena • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:21 Colin WHITE - 7:1
     
    54:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané znovu rychle prošli dopředu po levém křídle a Sebastian Ylönen vyrazil pokus Franka Vatrana. Kotouč ovšem mířil do prostoru před brankáře, kam si sjížděl COLIN WHITE, jenž dokázal dorazit puk do sítě. Asistence: Frank Vatrano, Luke Glendening.
    46:36 Anthony RECH - 6:1
     
    46:36
    Francie právě vstřelila branku!
    Rozhodčí na záznamech neshledali žádné porušení pravidel, gól platí! Na brankovišti byl nejdůraznější ANTHONY RECH, který zblízka zametl kotouč za ležícího brankáře USA. Asistence: Valentin Claireaux, Charles Bertrand.
    40:55 Chris KREIDER - 6:0
     
    40:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Dylan Larkin opět díky aktivnímu napadání vybojoval kotouč a vytvořil šanci pro své spoluhráče. První ránu ještě Sebastian Ylönen chytil, na další pokus CHRISE KREIDERA už ale nestačil. Asistence: Dylan Larkin.
    35:52 Patrick KANE - 5:0
     
    35:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže ne na dlouho. Hned z další akce se Američané už prosazují. Po střele Dylana Larkina se kotouč odrazil před brankoviště k PATRICKU KANEOVI, který už neměl složitou práci s doražením puku do odkryté části klece. Asistence: Dylan Larkin, Adam Fox.
    33:56 Colin WHITE - 4:0
     
    33:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Quinn Hughes se vydal na útočný výlet, obkroužil bránu a všiml se mezi kruhy číhajícího spoluhráče. COLIN WHITE se bez přípravy opřel do kotouče a jeho prudká rána prošla až do sítě! Asistence: Quinn Hughes, Alec Martinez.
    06:04 Alex DEBRINCAT - 3:0
     
    06:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    To je rychlost, Američané už vedou o tři branky! ALEX DEBRINCAT nabral rychlost na pravém křídle a svižnou ranou zápěstím se trefil k bližší tyči! Bez asistence.
    05:48 Frank VATRANO - 2:0
     
    05:48
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Podobná situace jako před chvíli tentokrát skončila gólem. FRANK VATRANO se dostal ke kotouči mezi kruhy po střele od modré čáry a z otočky zasunul puk do sítě kolem gólmanova betonu! Asistence: Jack Eichel, Alec Martinez.
    04:05 Alex DEBRINCAT - 1:0
     
    04:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď už byl ale hostující brankář krátký. James van Riemsdyk přihrál přes brankoviště ALEXU DEBRINCATOVI, který střelou bez přípravy pokořil přesouvajícího se gólmana! Asistence: James van Riemsdyk, Patrick Kane.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 5. DeBrincat (J. van Riemsdyk, P. Kane), 6. Vatrano (Eichel, Martinez), 7. DeBrincat, 34. White (Q. Hughes, Martinez), 36. P. Kane (D. Larkin, Fox), 41. Kreider (D. Larkin), 55. White (Vatrano, Glendening) – 47. Rech (Claireaux, Bertrand)


    USA: Demko (Schneider) – Suter (A), Martinez, Skjei, Hanifin, Q. Hughes, Fox, Wolanin – DeBrincat, D. Larkin (A), P. Kane (C) – J. Gaudreau, Eichel, Kreider – J. van Riemsdyk, J. Hughes, Keller – D. Ryan, Glendening, White – Vatrano.
    Francie: Ylönen (Hardy) – Gallet, Hecquefeuille (A), Dame-Malka, Manavian, Chakiachvili, Thiry, Janil – Treille, Texier, Rech – Perret, Ritz, Bertrand – Bozon, Claireaux (A), Fleury (C) – Leclerc, Berthon, Valier – Di Dio Balsamo.

    Rozhodčí: Tobias Björk (SWE), Max Sidorenko (BLR) – Rene Jensen (DEN), Lauri Nikulainen (FIN)

    Diváci: 4960
    bahis siteleri