Velká Británie – Dánsko 0:9 (kon.) | Itálie – Lotyšsko 0:3 (kon.) | Německo – Francie 4:1 (kon.)
Švýcarsko – Rakousko 4:0 (kon.)
konec
Itálie
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Lotyšsko
Úterý 14.05.2019, 16:15 • Zimný štadión Ondreje Nepely, Bratislava • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Teodors BLUGERS - 0:3
     
    59:05
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Ztráta Italů ve středu hřiště se jim stala osudná. Rudolfs Balcers poslal puk na úplně volného TEODORSE BLUGERSE, který už jen dovezl puk do italské branky! Je rozhodnuto! Asistence: Rudolfs Balcers, Ronalds Keninš.
    38:14 Rihards MARENIS - 0:2
     
    38:14
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Těsně před druhou sirénou přichází druhá lotyšská branka, a to ze 48 střely! Emils Gegeris střílel z mezikruží, ale jeho ránu zblokoval Armin Hofer, který nešťastně poslal puk přímo k RIHARDSOVI MARENISOVI, který se z hranice pravého kruhu neomylně trefil pod víko! Asistence: Emils Gegeris, Ralfs Freibergs.
    29:11 Roberts BUKARTS - 0:1
     
    29:11
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    35 střel Lotyšům trvalo, než dokázali překonat Andrease Bernarda. Rihards Bukarts dokázal najít zpoza branky vyjíždějícího ROBERTSE BUKARTSE, který v těsné blízkosti pravé tyčky poslal bekhendem puk směrem na bránu. Bernard si sice na puk sáhl, ale nakonec ho nedokázal zastavit. Asistence: Rihards Bukarts, Gints Meija.

    Lukáš Mihal

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 30. Roberts Bukarts (Rihards Bukarts, Meija), 39. Marenis (Gegeris, Freibergs), 60. Blugers (Balcers, Keninš)


    Itálie: Andreas Bernard (De Filippo Roia) – Trivellato (C), Pavlu, McMonagle, Helfer (A), Hofer, Marchetti, Tauferer, L. Zanatta – Gander, Andergassen, de Luca – Hochkofler, S. Kostner, Lambacher – Insam (A), D. Kostner, Miceli – Ramoser, Bardaro, Rosa.
    Lotyšsko: Gudlevskis (Merzlikins) – Sotnieks (A), Freibergs, Balinskis, Cibulskis, A. Kulda, Galvinš, Zile – Darzinš (C), Blugers, Roberts Bukarts (A) – Rihards Bukarts, Balcers, Bičevskis – Gegeris, Keninš, Batna – Marenis, Dzierkals, Indrašis – Meija.

    Rozhodčí: Reneau (USA), Schukies (GER) – Dalton (GBR), Sormunen (FIN)

    Diváci: 5532
    bahis siteleri