Francie – Slovensko 3:6 (kon.) | Rakousko – Norsko 3:5 (kon.) | Finsko – Velká Británie 5:0 (kon.)
Česko – Itálie 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (1:0, 4:0, 3:0)
Itálie
Pátek 17.05.2019, 20:15 • Ondrej Nepela Arena • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Michael FROLÍK - 8:0
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! MICHAEL FROLÍK si chvilku nenápadně kroužil po modré lajně, načež se z ničeho nic napřáhl ke střele z příklepu od modré, která proletěla mezi lapačkou a betonem až za záda chybující italského gólmana! Pro českého střelce je tohle už desátý bod na letošním mistrovství! Asistence: Jan Kolář.
    57:42 Dmitrij JAŠKIN - 7:0
     
    57:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu další branku českého mužstva! Michal Řepík hned po vhazování v obranném pásmu vyslal do útoku DMITRIJE JAŠKINA, jenž krátce po přejetí modré čáry zamířil přesně do horního rohu! Marco de Filippo Roia si tenhle gól za rámeček nedá, střelu totiž hodně dobře viděl. Asistence: David Musil, Michal Řepík.
    56:02 Dominik SIMON - 6:0
     
    56:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další paráda v českém podání. Frolík na modré lajně našel Voráčka, který perfektní přihrávkou před branku poslal do gólové příležitosti DOMINIKA SIMONA, ten napodruhé procpal puk škvírou mezi betony italského gólmana a vstřelil tak už šestou českou branku! Asistence: Jakub Voráček, Michael Frolík.
    34:17 Dmitrij JAŠKIN - 5:0
     
    34:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Filip Chytil našel perfektní bekhendovou v prostoru mezikruží úplně volného DMITRIJE JAŠKINA, který střelou švihem k levé tyči dává už pátý český gól! Asistence: Filip Chytil, Michal Řepík.
    33:43 Jan KOVÁŘ - 4:0
     
    33:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 4:0! Jakub Voráček vyslal z kruhu střílený pas na Michaela Frolíka, na jehož teč ještě stihl Marco de Filippo Roia zareagovat, jenže puk se odrazil k JANU KOVÁŘOVI, který jej dorazil za brankovou čáru. Asistence: Michael Frolík, Jakub Voráček.
    32:07 Michael FROLÍK - 3:0
     
    32:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi navyšují vedení! Dominik Simon přihrál na modrou čáru Michalu Moravčíkovi, jenž si sjel až do hloubi pásma a naservíroval kotouč před bránu MICHALU FROLÍKOVI, který jej z bezprostřední blízkosti nasměroval za záda Marca de Filippa Roiy. Asistence: Michal Moravčík, Dominik Simon.
    27:09 Radko GUDAS - 2:0
     
    27:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je něco neskutečného! RADKO GUDAS po přihrávce od Jaškina vystřelil příklepem z vlastní poloviny a dal gól! Italský gólman si tenhle zákrok určitě za rámeček nedá, puk mu totiž ukázkově proletěl mezi lapačkou a betonem. Asistence: Dmitrij Jaškin.
    07:04 Milan GULAŠ - 1:0
     
    07:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se dostávají do vedení! Dominik Kubalík se dostal k puku a poslal jej na pravý kruh, kde se napřahoval MILAN GULAŠ, jenž se ranou z voleje trefil přímo do horního rohu italské brány. Plzeňský útočník tak skóruje ve svém prvním zápase na mistrovství světa! Asistence: Dominik Kubalík.

    Jonáš Majtyka

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 8. Gulaš (D. Kubalík), 28. Gudas (Jaškin), 33. Frolík (Moravčík, Simon), 34. Jan Kovář (Voráček, Frolík), 35. Jaškin (Chytil, Řepík), 57. Simon (Voráček, Frolík), 58. Jaškin (D. Musil, Řepík), 58. Frolík (J. Kolář)


    Česko: Francouz (Hrubec) – D. Musil, Hronek, Moravčík, Rutta, J. Kolář, Gudas (A), D. Sklenička, Zámorský – Frolík (A), Simon, Voráček (C) – Palát, Faksa, J. Vrána – D. Kubalík, Jan Kovář, Gulaš – Jaškin, Chytil, Řepík.
    Itálie: De Filippo Roia (Andreas Bernard) – L. Zanatta, Tauferer, Trivellato (C), Hofer, Helfer (A), McMonagle, Marchetti – Traversa, Andergassen, Gander – Insam (A), D. Kostner, Miceli – Bardaro, Rosa, Ramoser – Hochkofler, Lambacher, de Luca – S. Kostner.

    Rozhodčí: Gouin (CAN), Romasko – Lazarev (RUS), Nikulainen (FIN)

    Diváci: 9082
    bahis siteleri