Tomsk – Ufa 1:0 (kon.) | Samara – Nižnij Novgorod 0:1 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
0:1 (0:1)
FC Nižnij Novgorod
Neděle 02.06.2019, 16:00 • Samara Arena (Samara) • Ruská Premier Liga • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (17:56:00)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:24.
     
    Je dobojováno. Domácím se sice nepovedlo skórovat, neproměnili pokutový kop. Nakonec je to ale mrzet nemuselo, neboť ji tento výsledek stačil k tomu, aby uhájili první ruskou ligu i pro nový ročník. Hosté z Nižného Novgorodu naopak zůstanou nadále ve druhé lize.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Míč mají domácí a zahrají autové vhazování. Poté už zřejmě hlavní sudí utkání ukončí. Hosté jsou tak už bez jakékoli šance.
     
    90+4
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Roman Šiškin, přichází Vladimir Polujachtov.
     
    90+3
    Domácí se stále drží na polovině hostů a už jsou blízko záchraně v ruské nejvyšší soutěži. Do konce nastavené hrací doby zbývá ještě jedna minuta.
     
    90+2
    Tkačukův centr však srazila obrana hostů mimo, ale míč nedokázala odvrátit pryč. Po další střele domácích pak zasahoval opět Anisimov.
     
    90+2
    Zotova zastavil jeden z hostů a sudí nařizuje další volný přímý kop pro Samaru.
     
    90+1
    Anisimov rychle odkopl míč od svého zařízení a poslal své spoluhráče znovu do útoku. Ti si ale moc dobře nepočínali a branku Křídel Sovětů neohrozili.
     
    90
    Nastavovat se ve druhém poločase budou ještě čtyři minuty navíc.
     
    89
    Vysoký lob z kopačky Samardžiće končí jen nad brankou hostů a následuje tak pouze odkop od ní, který provede Artur Anisimov.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Leo Gogličidze (FC Nižnij Novgorod).
     
    87
    Další náznak šance na straně Nižného Novgorodu, ale tu zastavil Miral Samardžić, který míč odkopl mimo ohrožení domácí branky.
     
    86
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Anton Zinkovskij, přichází Georgij Zotov.
     
    84
    Tkačuk střílel z levé strany a do dalšího zákroku šel Artur Anisimov. Ten tak opět dokázal svůj tým podržet.
     
    83
    Střídání v týmu FC Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Alexandr Nosov, přichází Arťom Dělkin.
     
    82
    Rabiu nyní přišel o míč a domácí se museli opět zatáhnout k vlastní brance. Hosté totiž šli do rychlého přečíslení, které skončilo nepřesnou střelou.
     
    81
    Rabiu dostal přihrávku a chtěl míč odcentrovat do pokutového území, ale clonil mu soupeř, jenž dokázal souhru Samary zastavit.
     
    80
    Poslední desetiminutovka, možná zápasu, možná základní hrací doby. Domácí sice prohrávají o jednu branku, ale v součtu mají stále náskok proti hostům. Dokáží ho ubránit?
     
    79
    Domácí přišli o balon a do akce jdou znovu hosté. Na nic nečekají a rychle směřují před domácí branku.
     
    77
    Ne, domácím se nedaří jakkoli ohrozit branku soupeře, i nyní jejich střela mířila jen do míst, kde byla připravena pozorná hostující obrana.
    76. Anisimovův zákrok proti Šiškinovi.
     
    76
    Ten zahrál přímo Roman Šiškin a tomu se povedlo přelstít hostující zeď, ale míč, který mířil na branku hostů, ukryl do rukavic po dalším skvělém zákroku Artur Anisimov, jenž se pořádně protáhl.
     
    75
    Viktor Sergejev přistrčil Šejdajeva, který spadl na zem a sudí nařizuje hodně nebezpečný volný přímý kop pro Křídla Sovětů ze Samary.
     
    73
    Obrana hostů znovu musela zakročit, aby nepustila domácí hráče do ohrožení Anisimovy branky. Ten tak nyní bude mít odkop.
     
    72
    Sapeta zahrál dalekonosnou přihrávku před branku soupeře, avšak domácí míč získali na svou stranu a jali se do rychlé akce, ale ta skončila nepřesně.
     
    72
    Autové vhazování také pro hosty, domácí neudrželi míč a ten se dostal za postranní čáru.
     
    71
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Paul Anton, přichází Pavel Jakovlev.
     
    70
    Domácí jsou tak stále u míče a znovu se dostávají na polovinu soupeře. Zatím je to ale opět bez gólového efektu.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Alexandr Sapeta (FC Nižnij Novgorod).
     
    69
    Propagační střelu z pravé strany zastavil bez problémů Sergej Ryžikov a dostal míč do své moci. Za chvilku ho odkopne od své branky.
     
    68
    Anton v hlavičkovém souboji přišel o balon a musel se vracet zpět do obrany. Nakonec ale rodící se nebezpečí před brankou domácích uhasila včas obrana Křídel Sovětů.
     
    68
    Střídání v týmu FC Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Pavel Golyšev, přichází Viktor Sergejev.
     
    67
    Od vlastní branky zakládají svou další akci hosté a míří s míčem na druhou stranu. Velmi rádi by se dostali k dalšímu gólu, aby své šance ještě přiblížili.
     
    66
    Po něm musel zasahovat Anisimov, jenž dalším zákrokem drží svůj tým. Domácí tak opět nedopravili míč do sítě a stále čekají na svou úvodní branku v celém utkání.
     
    65
    Volný přímý kop pro domácí po dalším faulu hostů.
     
    65
    Na pravé straně hlavičkoval mimo jeden z hostů a do rychlého protiútoku se vydali domácí hráči. Zinkovskij táhl další akci, ale opět z toho nic nebylo.
     
    64
    Mohammed Rabiu uvolnil Ramila Šejdajeva přímo v pokutovém území, ale druhý jmenovaný míč minul. Hosté si mohli notně oddychnout, neboť by to byla asi velká šance soupeře.
     
    63
    Balon se dostal do pokutového území, kde ho však nikdo z domácích nedokázal dostat za Anisimova záda. Následuje tak pouze odkop od jeho zařízení, kterým pošle do útoku své spoluhráče.
     
    62
    Balon poté jeden z hostů srazil za zadní čáru a hráči Samary rozehrají ještě rohový kop.
     
    62
    Volný přímý kop rozehraje Denis Tkačuk z pravé strany.
     
    61
    Série přihrávek na polovině hostů mají za sebou domácí hráči, ale nemohou se stále dostat do větší blízkosti Anisimovy branky.
     
    60
    Hodina hry je za námi, hosté stále vedou rozdílem jedné branky. Domácí se snaží skórovat, ale zatím se jim to nedaří. Stále ale mají náskok z prvního duelu, o který by rozhodně nechtěli přijít. Jsou tak třicet minut od záchrany v nejvyšší ruské soutěži.
     
    59
    Jenže přes obranný val z hostujících beků se jim to nepovedlo a fotbalisté Nižného Novgorodu tak velmi rychle otáčejí hru a spěchají před Ryžikovovu branku.
     
    58
    Autové vhazování budou zahrávat domácí hráči a zůstanou tak dost možná u míče. Pokusí se tak znovu o nějakou střelu, která by mohla vést k vyrovnání a uklidnění domácích řad.
     
    57
    Domácí se znovu natlačili před hostující branku, kde se snažili znovu zahrozit, ale obrana hostů si dokázala poradit a dostala míč pod kontrolu.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Andrej Chripkov (FC Nižnij Novgorod).
    55. Antonova neproměněná penalta.
     
    55
    Není vyrovnáno. Na penaltový puntík si míč dal Paul Anton, který ale poté poslal míč jen vedle pravé tyče z pohledu hostujícího brankáře a pokutový kop neproměnil!
     
    55
    Je to tak, penalta pro domácí celek!
    52. Video v akci
     
    52
    Nyní se zkoumá video, zda někdo z hostů nezahrál rukou v pokutovém území.
    51. Sapetův pohotový obranný zákrok.
     
    51
    Alexandr Sapeta nyní spasil svůj tým. Po střele Ramila Šejdajeva už balon mířil za záda Artura Anisimova, ovšem u brankové čáry právě Sapeta dostal míč na rohový kop!
     
    50
    S protihráčem pak došlo i na podání rukou, k omluvě a oba hráči poté odešli s úsměvem.
     
    49
    A znovu Salugin střílel u bližší tyče, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel. Poté v pokutovém území po střetu se soupeřem zůstal ležet Roman Šiškin, ale zdá se, že bude v pořádku.
     
    48
    Alexandr Salugin po pravé straně unikal obraně Samary, nakonec se však stihl vrátit Roman Šiškin a nebezpečí zavčasu uhasil.
     
    47
    Na druhé straně vystřelil Ramil Šejdajev, jeho pokus srazil do bezpečí Andrej Chripkov. Hosté tak okamžitě spěchají před domácí branku s rychlou akcí.
     
    46
    Hosté se hned na úvod druhého poločasu dostali do akce, před domácí brankou ale nezahrozili.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 4 – 2
     
    První poločas je u konce. Domácí po opatrném začátku měli poté více ze hry a vypracovali si dost střeleckých příležitostí. Ani jedna se ale mezi tři tyče nevešla. V závěru první části hry pak jeden z domácích hráčů fauloval soupeře v pokutovém území a Fomin pak s přehledem nařízenou penaltu proměnil. Nižnij Novgorod se tak ujal vedení a ještě vykřesal jiskru naděje na úspěch v utkání i v baráži. Druhý poločas začne přibližně v 17:03.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Daniil FOMIN - 0:1
     
    45+1
    Nižnij Novgorod právě vstřelil branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil DANIIL FOMIN a i nyní s přehledem zakončil k pravé tyči Ryžikova, který nevystihl směr a šel na druhou stranu – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení.
     
    45
    Napoprvé se Fomin sice trefil, ale sudí zřejmě pro dřívější pohyb před zahráním penalty nařídil tuto opakovat. Fomin tak má druhou šanci otevřít účet zápasu.
     
    43
    Po faulu na hostujícího hráče v pokutovém území sudí nařizuje penaltu pro Nižnij Novgorod!
     
    42
    Domácí se znovu natlačili před branku hostů, ale jejich počínání před ní bylo hodně nepřesné a míč tak nedostali mezi tři tyče.
     
    41
    Hostující trenér byl nyní vykázán na tribunu za to, že zatáhl zezadu za dres domácího Denisova, který chtěl zahrát autové vhazování.
     
    40
    Autové vhazování zahráli domácí hráči a udrželi se na polovině hostů. Ale příliš dlouho to netrvalo, balon si k sobě stáhli znovu hostující hráči.
     
    39
    V další šanci se ocitli hosté, na malém vápně sklepl míč na malou domů jeden z domácích a opět tak pomohl svému brankáři. Ryžikov tak bude balon posílat zpět do hry dlouhým odkopem.
     
    38
    Vitalij Denisov odkopl míč za zadní čáru a nedovolil soupeři střílet. Následuje tak rohový kop pro hostující Nižnij Novgorod.
     
    37
    Ramil Šejdajev unikal takřka osamocen před hostující branku, ale Artur Anisimov si povyběhl a míč dostal pod kontrolu. Střela na jeho branku se tak nekonala.
     
    36
    Chripkov zpracoval míč po přihrávce od Palijenka a hned vystřelil, avšak Sergeje Ryžikova nijak zvlášť neohrozil. Ten v pohodě převzal balon a pošle ho do bezpečí.
     
    35
    No a nyní se k zákroku dostal také Sergej Ryžikov, jenž do náruče ukryl schovanou střelu z kopačky Alexandra Sapety. Následuje tak odkop od jeho brány.
     
    34
    A hned z toho byla další střela, kterou musel likvidovat Artur Anisimov. Rukavicí vytáhl míč nad sebe a opět drží svůj tým.
     
    33
    Ramil Šejdajev spálil další svoji šanci, zblízka netrefil hostující branku. Nicméně domácí stále obléhají branku Artura Anisimova, jenž je tak opět pod tlakem.
     
    32
    Hned na to Zinkovskij táhl další domácí akci, po které ale centrem svého spoluhráče nenašel.
     
    31
    Denis Tkačuk si seběhl do pokutového území, zasekl míč a poté skrze obránce soupeře vystřelil pravačkou, míč však poslal jen vedle branky Anisimova.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Vitalij Denisov (FK Křídla Sovětů Samara), který dost nevybíravým způsobem srazil k zemi protihráče, když mu ve skluzu přejel přes kopačky.
     
    29
    Střídání v týmu FC Nižnij Novgorod: ze hřiště odchází Arťom Abramov, přichází Pavel Ignatovič.
     
    28
    Po faulu hostujícího hráče zahrávali domácí volný kop, po něm však Denis Tkačuk trefil jen připravenou zeď z hostujících hráčů, kteří balon poslali do bezpečí.
     
    26
    Nyní už z toho byla další šance pro domácí. Agustín Rogel dostal přihrávku na pravou stranu a po jeho dělovce zasahoval Artur Anisimov, který opět svůj tým hodně podržel.
     
    25
    Další domácí akce a hosté se museli mít na pozoru. Anton Zinkovskij vyslal prudkou ránu, jenž končí jen nad brankou soupeřovy brány.
     
    24
    Následoval odkop od Ryžikovovy branky a domácí tak zamířili znovu směrem dopředu. Šejdajev pak poslal v úniku centr na druhou stranu, kde svou střelu poslal vysoko Rabiu.
     
    23
    Po delší době byla k vidění akce na hostující straně, avšak Sapeta svou střelu poslal vedle branky Samary.
     
    22
    Anton Zinkovskij nacentroval míč z pravé strany do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů ale nedokázal usměrnit balon usměrnit mezi tři tyče.
     
    21
    A hrozilo další nebezpeční před Anisimovem, avšak tentokráte nemusel zasahovat, ale pomohla mu vlastní obrana. Ta poté dostala míč na polovinu hřiště.
     
    20
    Po zmatku v pokutovém území pak hosté poslali balon za zadní čáru a je tu další rohový kop pro Samaru.
    19. Šejdajev hlavičkoval do tyče branky Novgorodu.
     
    19
    A po této standardní situaci byli domácí opět blízko otevření skóre tohoto duelu. Ramil Šejdajev hlavičkoval u přední tyče a míčem pak orazítkoval tyč hostující brány!
     
    18
    Dalekonosná střela Paula Antona nakonec zaměstnala brankáře Artura Anisimova, jenž musel míč vyškrábnout na rohový kop.
     
    17
    Nepřesná rozehrávka Nižného Novgorodu a u míče jsou znovu domácí hráči. A už roztahují akci na polovině hostujícího týmu, který se velmi rychle vracel zpět do obrany.
     
    16
    Anton Zinkovskij od úvodních minut velmi dobře sbírá míče a dostává spoluhráče do šancí. I nyní se mu to povedlo, avšak jeho kolmice na Šejdajeva tentokráte nevyšla a druhý jmenovaný na balon nedosáhl.
     
    15
    Otěže zápasu už převzali do rukou domácí fotbalisté, kteří tak po několika šancích ožili a čím dál více se dostávají do ohrožení soupeřovy branky.
     
    14
    A další šance Samary, Anton Zinkovskij vyslal z hranice velkého vápna nepříjemnou střelu, kterou musel do rukavic hasit Artur Anisimov.
    13. Šejdajev poslal hlavou míč jen těsně vedle tyče.
     
    13
    Volný přímý kop zahrávali hráči Samary. Konkrétně Zinkovskij a posadil míč na hlavu Ramila Šejdajeva, jenž u bližší tyče spálil obrovskou šanci, když poslal míč jen těsně vedle hostující branky.
     
    12
    Po rohovém kopu se míč snesl do pokutového území, kde ho však vyboxoval mimo ohrožení své branky gólman Novgorodu Artur Anisimov.
     
    11
    Na pravé straně unikal Denis Tkačuk, který vyslal před velkým vápnem služnou střelu, tu ale záhy na rohový kop srazil obránce Nižného Novgorodu.
     
    10
    Hráči Nižného Novgorodu nechali nyní trochu otevřená vrátka v obraně, ale ač měl Miral Samardžić velkou rychlost, opět z toho ohrožení branky Artura Anisimova nebylo.
     
    9
    Domácí notně ožili a hnali se do dalšího zakončení. Málem se utrhl nabíhající Anton Zinkovskij, jenže u balonu byla dříve hostující obrana, která ho dostala do bezpečí.
     
    8
    Ten zahráli nakrátko, míč poté dostal do pokutového území Rogel, následná dělovka uvnitř pokutového území z kopačky Mohammeda Rabiua skončila jen vysoko nad hostující brankou.
     
    7
    Ryžikov musí být stále v pozoru ve svém brankovišti, nyní si seběhl k odraženému míči a hned ho poslal znovu směrem dopředu. Domácí pak vybojovali rohový kop.
     
    6
    Nic z toho nebylo, přišel rychlý protiútok Novgorodu, který se pokusil zakončit Arťom Abramov, ale míč mu utekl příliš daleko a pro Ryžikova nebyl problém ho získat na svou stranu. Další odkop od jeho brány.
     
    6
    Po nepřesné střele hostů následoval pouze odkop od domácí branky. Sergej Ryžikov tak svým dlouhým nákopem poslal své spoluhráče do další útočné akce na opačné straně hřiště.
     
    5
    Žlutou kartu dostává Alexandr Salugin (FC Nižnij Novgorod).
     
    4
    Znovu získali míč hráči Nižného Novgorodu a pokusili se projít před branku soupeře. Sice jim to obrana Samary ztížila, přesto se to nakonec povedlo. Jenže místo střely přišel faul Salugina, jenž přišlápl soupeře a dostane žlutou kartu.
     
    3
    Arťom Abramov je dalším hráčem Nižného Novgorodu, který rozehrál další autové vhazování. Od úvodních minut jsou tak zatím hosté jednoznačně aktivnějším týmem. Aby ne, mají co dohánět z prvního duelu.
     
    2
    Andrej Chripkov si počkal na spoluhráče, který mu pošle míč a poté zahajoval další akci svého celku. Domácí hráči se tak zatím na polovině hostů nedostali do žádného zakončení.
     
    2
    Rabiu nedokázal dosáhnout na míč u postranní čáry. Ten tak skončil v zámezí a hosté mohou pokračovat v útočném tažení, budou totiž zahrávat autové vhazování.
     
    1
    Hosté se hned dostali na polovinu soupeře, avšak před domácí brankou nic nevymysleli. Rázem tak Křídla Sovětů otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ufa odehrála své utkání už brzy po poledni a dokázala nakonec v baráži uhájit příslušnost v Premier lize, Tomsk tak zůstal ve druhé. Bude se i Samara radovat z udržení se v nejvyšší ruské soutěži? Z prvního duelu má náskok, na půdě Nižného Novgorodu vyhrála 3:1.
     
    Sestavy jsou známy a utkání tak bude moci za malý okamžik začít. Hráči s malými fotbalisty a také rozhodčí jsou už připraveni na vstup na travnatou plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov (C) – Šiškin, Samardžić, Rogel, Vitalij Denisov – Timofejev, Rabiu – Tkačuk, Anton, Zinkovskij – Šejdajev.
    Náhradníci: Konjuchov, Ovsjannikov – Čičerin, Karpov, Burlak, Polujachtov, Zotov, P. Jakovlev, Kiseljov.

    FC Nižnij Novgorod: Anisimov – Chripkov (C), Chajrullov, Abramov, Gogličidze – Da. Fomin, Sapeta – Palijenko, Golyšev, Nosov – Salugin.
    Náhradníci: Sysujev – Ajupov, P. Ignatovič, Skvorcov, Simanov, Vorobjov, Dělkin, Sergejev.

    Rozhodčí: Karasev – Averjanov, Mosjakin.
     
    Po dnešku tak budou známy týmy, které si v příští sezóně zahrají ruskou nejvyšší soutěž. Dobře nakročeno má také Ufa, která dokázala v prvním utkání na domácí půdě porazit Tomsk 2:0. Budou se oba týmy radovat z udržení se v nejvyšší soutěži, nebo se ještě stane nějaké překvapení a jeden z týmů z druhé ligy nakonec postoupí? Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne. Oba zápasy budou určitě ještě hodně zajímavé.
     
    Statistiky prvního utkání

    FC Nižnij Novgorod – FK Křídla Sovětů Samara 1:3
    Branky
    : 23. Da. Fomin (pen.) – 65. Fedoriv (vla.), 90+1. Zinkovskij (pen.), 90+4. Šiškin

    Karty: 26. Fedoriv (NNO), 90. Gogličidze (NNO) – 22. Timofejev (KSS), 68. Rabiu (KSS), 71. Anton (KSS)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6.
    Střely mimo: 6:16.
    Rohy: 2:6.
    Ofsajdy: 0:3.
    Fauly: 11:13

    Diváci: 21 800
     
    První duel

    První duel mezi oběma týmy vyzněl lépe pro Samaru, která na půdě Nižného Novgorodu dokázala zvítězit 3:1, ač po poločase prohrávala o jednu branku a vypracovala si tak do odvety velmi nadějný výsledek. Je tak prakticky jednou nohou zachráněna v nejvyšší soutěži. Avšak hosté z Novgorodu rozhodně zbraně neskládají a ještě se pokusí alespoň o naději na postup do nejvyšší ruské soutěže. Proti domácí Samaře to však jednoduché nebude, domácí publikum ji požene za dalším úspěchem.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Ruská liga má dnes na programu odvetné barážové utkání mezi týmy FK Křídla Sovětů Samara a FC Nižnij Novgorod. Prostřednictvím tohoto textového online přenosu Vám toto střetnutí přiblížíme.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 45+1. Da. Fomin (pen.)

    Karty:   29. Vitalij Denisov (KSS) – 5. Salugin (NNO), 57. Chripkov (NNO), 69. Sapeta (NNO), 88. Gogličidze (NNO)

    Neproměněná penalta: 55. Anton (KSS), mimo


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:24.
    FK Křídla Sovětů Samara: Ryžikov (C) – Šiškin (90+4. Polujachtov), Samardžić, Rogel, Vitalij Denisov – Timofejev, Rabiu – Tkačuk, Anton (71. P. Jakovlev), Zinkovskij (86. Zotov) – Šejdajev.
    Náhradníci: Konjuchov, Ovsjannikov – Čičerin, Karpov, Burlak, Polujachtov, Zotov, P. Jakovlev, Kiseljov.

    FC Nižnij Novgorod: Anisimov – Chripkov (C), Chajrullov, Abramov (29. P. Ignatovič), Gogličidze – Da. Fomin, Sapeta – Palijenko, Golyšev (68. Sergejev), Nosov (83. Dělkin) – Salugin.
    Náhradníci: Sysujev – Ajupov, P. Ignatovič, Skvorcov, Simanov, Vorobjov, Dělkin, Sergejev.

    Rozhodčí: Karasev – Averjanov, Mosjakin

    Diváci: 23 441
    30.05.2019
    Nižnij Novgorod - Samara 1:3

    Branky: 23. Da. Fomin (pen.) – 65. Fedoriv (vla.), 90+1. Zinkovskij (pen.), 90+4. Šiškin

    Karty:   26. Fedoriv (NNO), 90. Gogličidze (NNO) – 22. Timofejev (KSS), 68. Rabiu (KSS), 71. Anton (KSS)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 6:16. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 11:13.
    bahis siteleri