Gruzie – Gibraltar 3:0 (kon.) | Česko – Bulharsko 2:1 (kon.) | Černá Hora – Kosovo 1:1 (kon.)
Litva – Lucembursko 1:1 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 5:0 (kon.) | Dánsko – Irsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Španělsko 1:4 (kon.) | Norsko – Rumunsko 2:2 (kon.) | Švédsko – Malta 3:0 (kon.)
Rakousko – Slovinsko 1:0 (kon.) | S. Makedonie – Polsko 0:1 (kon.) | Lotyšsko – Izrael 0:3 (kon.)
konec
Faerské ostrovy
1:4 (1:3)
Španělsko
Pátek 07.06.2019, 20:45 • Tórsvøllur (Tórshavn, Streymoy) • Kvalifikace ME • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 2:7. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:7. (22:37:34)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Španělska, které svého soupeře porazilo poměrem 4:1. Úvod druhého poločasu nám přinesl hodně nezáživnou podívanou, hosté sice neustále kombinovali na polovině soupeře, avšak to k ničemu nebezpečnému nevedlo. To se změnilo až ve druhé polovině druhého dějství, čtvrtou branku svého celku totiž vsítil Gayá, načež Španělsko mělo i další šance na zvýšení stavu. Žádnou další branku jsme už neviděli, pro domácí je ale úspěch i jeden vstřelený gól.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po více než minutovém přerušení se pokračuje ve hře, Olsen rovněž bude pokračovat. Španělsko je v držení míče na útočné polovině.
     
    90+1
    Hlavní sudí byl donucen přerušit hru, na zemi se totiž ocitl domácí Olsen, se kterým to nevypadá moc dobře. Jeho celek ale už střídat nemůže.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná se ještě budeme moci těšit na nastavený čas.
     
    88
    Posléze se míč dostal trochu dál od pokutového území domácích, načež jsme sledovali celkem nečekanou nepřesnost v podání Rodriga.
     
    87
    Španělsko si vyzkoušeli další rohový kop. Ruiz rozehrál na Navase, po jehož přihrávce centroval Cazorla, který našel pouze jednoho z protihráčů.
     
    86
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Árni Frederiksberg, přichází Meinhard Olsen.
     
    83
    Dlouhé obléhání pokutového území přineslo další centr, na který se pokoušel vyhoupnout Morata. Ve vzdušném souboji ale kraloval Davidsen.
     
    82
    Posléze si Asensio dokázal přehodit míč na levou nohu, která vyprodukovala nesmírně nebezpečný projektil, který skončil na rukavici brankáře.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Faerské ostrovy se už delší dobu nepodívaly k míči.
     
    80
    Španělsko mohlo vstřelit další branku! Sám před brankářem se totiž zjevil střídající Ruiz, jehož okamžité zakončení skončilo pouze na Gestssonovi.
     
    79
    Velké starosti měl brankář Gestsson, který na poslední chvíli reagoval na sražený centr. Nakonec se mu ho podařilo vyrazit, následovat bude roh.
     
    78
    Nyní jsme sledovali hodně nebezpečnou srážku, kterou trochu hůř odnesl hostující Navas. Na nic vážného to nevypadá, brzo se bude pokračovat.
     
    77
    Navas přenechal do tandemu na Asensia, který si ještě stačil hodit míč na levou nohu. Tato končetina vyprodukovala centr, jenž doplachtil na hlavu Faera.
     
    76
    S míčem si pohrál také obránce Llorente, který ho vyvezl zhruba ke středovému kruhu, kam mu na pomoc přispěchal kolega Cazorla.

    David Suchý

    Branky: 30. K. Olsen (Faerö) – 5. Ramos (Navas), 19. Navas (Aspas), 33. Gestsson (vla.), 71. Gayá (Asensio)

    Karty:   46. Navas (ESP)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 2:7. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:7.
    Faerské ostrovy: Gestsson – Rólantsson, Faerö, Gregersen (C), V. Davidsen – Hansson, Vatnsdal (74. Baldvinsson), B. Olsen – Vatnhamar, K. Olsen (68. Johannesen), Frederiksberg (86. M. Olsen).
    Náhradníci: Hansen, K. Joensen – Baldvinsson, Andreasen, Bartalsstovu, Bjartalid, Egilsson, Eriksen, R. Joensen, M. Olsen, Johannesen.

    Španělsko: Arrizabalaga – Navas, Ramos (C) (46. D. Llorente), Hermoso, Gayá – Roberto, Rodri, Cazorla – Aspas (56. Asensio), Morata, Isco (74. Ruiz).
    Náhradníci: de Gea, Pau López – Alba, Asensio, Busquets, Carvajal, D. Llorente, I. Martínez, Rodrigo, Oyarzabal, Parejo, Ruiz.

    Rozhodčí: Jorgji – Çokaj, Avdo (všichni Albánie)
    bahis siteleri