Gruzie – Gibraltar 3:0 (kon.) | Česko – Bulharsko 2:1 (kon.) | Černá Hora – Kosovo 1:1 (kon.)
Litva – Lucembursko 1:1 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 5:0 (kon.) | Dánsko – Irsko 1:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Španělsko 1:4 (kon.) | Norsko – Rumunsko 2:2 (kon.) | Švédsko – Malta 3:0 (kon.)
Rakousko – Slovinsko 1:0 (kon.) | S. Makedonie – Polsko 0:1 (kon.) | Lotyšsko – Izrael 0:3 (kon.)
konec
Norsko
2:2 (0:0)
Rumunsko
Pátek 07.06.2019, 20:45 • Ullevaal Stadion - Oslo • Kvalifikace ME • Skupina F
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Mohlo to být 3:2!! Joshua King zkoušel střílet zpoza malého vápna, jenže jeho pokus mu zblokoval jeden z obránců Rumunska. Následný roh též hráčům nevyšel a rozhodčí ukončuje zápas.
    90+2. Claudiu KEȘERÜ - 2:2
     
    90+2
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno!! Norové stejně jako proti Švédsku ztrácí dvoubrankové vedení. Nejdříve zakončoval Alexandru Maxim, jeho střela ale byla ztečovaná obránce a do úplně odkryté sítě zakončil CLAUDIU KESERU.
     
    85
    Štěstí teď stálo na straně Norska! Alin Dorinel Tosca nacentroval na přední tyč, kde se do hlavičky tlačil Claudiu Keșerü, ovšem u míče byl jako první brankář a pěkným zákrokem vyrazil míč do bezpečí.
     
    83
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Tarik Elyounoussi, přichází Ola Kamara.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Dragoș Grigore (Rumunsko).
    77. Claudiu KEȘERÜ - 2:1
     
    77
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo!! Rohový kop letěl na hlavičku Dragoe Grigora, který míč pouze posunul na brankovou čáru, kde již míč lehce dorazil CLAUDIU KESERU, který se dnes konečně dočkal!
     
    72
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Nicolae Stanciu, přichází Alexandru Maxim.
    70. Martin ÖDEGAARD - 2:0
     
    70
    Norsko právě vstřelilo branku!
    2:0!! Po nevyužitých šancí Rumunska je tu odpověď Norska! Joshua King skvěle prošel kolem dvou rumunských hráčů a následně přihrál úplně volnému MARTINU ODEGAARDOVI, který v souboji 1 na 1 uspěl.
    65. Šance Rumunska
     
    65
    Obrovská škoda, že toto neskončilo v síti! Tentokrát z pravé strany přišla přihrávka na přední tyč, kde se do teče vložil Claudiu Keșerü, jenže to by v bráně nesměl stát Sten Grytebust, jelikož jeho pokus znovu chytil.
     
    60
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází George Puşcaş, přichází George Tucudean.
    Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Gheorghe Grozav, přichází Ianis Hagi.
    56. Tarik ELYOUNOUSSI - 1:0
     
    56
    Norsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu gól!! Martin Ödegaard směřoval na bránu, kde zpoza vápna zkusil střelu placírkou, ta se odrazila od jednoho z obránců a do prázdné brány zakončoval TARIK ELYOUNOUSSI!
    42. Norská šance
     
    42
    A rychle na druhou stranu! Ole Selnaes posunul míč na pravou stranu, kam si nabíhal Markus Henriksen, jeho následný centr směřoval na hranici vápna, kde vzápětí zakončoval Håvard Nordtveit. Při jeho střele však došlo na teč Chipciem, rozhodčí ale roh nenařídil.
     
    35
    Rumunsko zahrávalo rohový kop a ve vápně nastalo trochu rušno. Roh směřoval na zadní tyč, kde hlavičkoval Puscas, ta ale nesměřovala na bránu, tudíž ho musel dosazovat Gheorghe Grozav, ale jeho druhou hlavičku brankář chytil.
    33. Tătăruşanu skvělým zákrokem drží bezbrankový stav
     
    33
    Ciprian Tătăruşanu je dnes skvělý!! Sander Berge poslal dopředu dlouhý nákop za obranu, který získal Joshua King, všichni hráči i diváci si mysleli, že se jedná o ofsajd, rozhodčí ale nic takového nepískl, tudíž se King dostal sám 1 na 1. Ciprian Tătăruşanu si ale na jeho stahovačku dal pozor!
     
    30
    A i domácí brankář si sáhl na míč! Claudiu Keșerü poslal do vápna dobrý centr, který směřoval do středu, kde byl volný a hlavně vysoký George Puşcaş, jeho hlavička ale tentokrát brankáře příliš neohrozila.
     
    22
    Sander Berge tvrdě zajel do bývalého sparťanského hráče Stanciua, rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu a musím říct že správně.
     
    19
    Ciprian Tătăruşanu se opět činil. Z velké dálky to zkusil na bránu Markus Henriksen, jeho střela letěla velmi dobře, ovšem ještě lepší zákrok předvedl již zmiňovaný Ciprian Tătăruşanu.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Paul Anton (Rumunsko).
     
    17
    Rumuni měli opět namále! Joshua King získal přihrávku, která ho vzápětí poslala do dobré střelecké pozice. Jeho střela na zadní tyč, však letěla těsně vedle!
    10. Velká šance Norů
     
    10
    Páni, tak to byla akce! Martin Ödegaard obdržel přesnou přihrávku od Selnaese a následně se dostal volný do vápna. O malinkou chvíli později zkoušel střílet, nebo možná přihrávat na zadní tyč, jeho myšlenku mu ale překazil dobrým zákrokem Ciprian Tătăruşanu!
     
    3
    Bylo tu první zahrození Rumunska! Z levé strany přišla přihrávka do vápna, na kterou si zkoušel sbíhat Claudiu Keșerü, na poslední chvíli však akci lépe přečetl Kristoffer Ajer.

    Gerard Filip

    Branky: 56. T. Elyounoussi, 70. Ödegaard (J. King) – 77. Keșerü (Grigore), 90+2. Keșerü (Maxim)

    Karty:   22. S. Berge (NOR) – 18. Anton (RUM), 80. Grigore (RUM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:10.
    Norsko: Grytebust – Aleesami, Ajer, Nordtveit, Elabdellaoui (C) – Henriksen, S. Berge, Selnaes, Ödegaard – J. King, T. Elyounoussi (83. Kamara).
    Náhradníci: André Hansen, Rossbach – S. Strandberg, Rosted, Johansen, Kamara, M. Elyounoussi, Midtsjö, J. Svensson, Meling, Johnsen, Möller Daehli.

    Rumunsko: Tătăruşanu – Chipciu, Săpunaru (C), Grigore, Tosca – Anton, Stanciu (72. Maxim) – Deac, Keșerü, Grozav (60. Hagi) – Puşcaş (60. Tucudean).
    Náhradníci: Radu, Lung – Benzar, I. Cristea, T. Baluța, Nistor, Hagi, Bancu, Nedelcearu, Rotariu, Tucudean, Maxim.

    Rozhodčí: S. Karasev – A. Averianov, A. Lunev
    bahis siteleri