Chile – Haiti 2:1 (kon.) | Jižní Korea – Austrálie 1:0 (kon.) | Slovensko – Jordánsko 5:1 (kon.)
konec
Chile
2:1 (0:1)
Haiti
Pátek 07.06.2019, 01:00 • Estadio La Portada de La Serena (La Serena) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (03:05:05)
     
    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:15.
     
    Chile se tedy stává vítězem malého turnaje zvaným Golden Cup, pro Haiti to byl například velký úspěch, zatímco pro Chile formalita. Hráči ani nijak moc neoslavují, ovšem týmové foto s pohárem nesmí chybět.
     
    Je konec. Chile nakonec vítězí, sice pouze 2:1 a výkon byl doslova příšerný, i přesto zaslouženě vítězí. Hráče z Haiti to ale nemusí vůbec mrzet, Chile hrálo v sestavě, ve které chtějí hrát Copu Americu, no pokud budou hrát takto, tak na obhajobu titulu to nevidím.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tak to je neuvěřitelné!! Vargas dostal přihrávku do běhu, běžel skoro sám na bránu. Posledního obránce krásně zmátl kličkou a následně zkusil střelu, tu mu Placide na poprvé vychytal a na podruhé též.
     
    90+2
    I přesto, že přišel odkop po rohu, tak se míče stejně zmocnili hosté. Do vápna přilétl centr z levé strany, na který si bravurně vyskočil Desire, jeho mířidla však selhala a míč letěl těsně vedle.
     
    90+1
    Hérold bojoval na pravé straně, nakonec pro Haiti vybojoval ještě roh. Rohový kop směřoval na přední tyč, tam byl ale připravený jeden z obránců.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 4 minuty.
     
    89
    Opazo to dobře myslel. Ve vápně spatřil Vidala, na kterého následně poslal vzdušný centr, ovšem stejně jako jeho spoluhráč, tak i on si nepohlídal ofsajd.
     
    87
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Guerrier, přichází Hérold.
     
    86
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Aránguiz, přichází Valdes.
     
    84
    Čilanům se skóre 2:1 nelíbí. Plugar obdržel přesnou přihrávku z levé strany a následně zkusil střelu z dálky, tu mu ale dobře vyrazil Placide.
     
    82
    Místo toho aby hosté útočili, tak faulují. Čerstvý Dezire běžel s míčem po levé straně, o balón však následně přišel, to se mu až tak nelíbilo, že musel faulovat. Kartu nedostává.
     
    81
    Od prvního rohového kopu jsou rohy horší a horší, nyní ho přímo ze vzduchu chytil brankář Placide.
     
    80
    Domácí se dostali až do brankoviště. Medel doběhl k malému vápnu, kde se následně pokoušel o centr, do toho mu však vlétl jeden z obránců a odkopl míč na roh.
     
    79
    Čilané nedělají nic jiného než přihrávky na středu hřiště, fanoušci začínají pískat a Haiťany to začíná znervózňovat.
     
    77
    Domácí opět delší dobu kombinovali na polovině Haiťanů, po nepřesné přihrávce Aránguize, se však musí stahovat do obrany.
     
    75
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Etienne, přichází Cantave.
     
    73
    Pro Haiti je to velká škoda, do teď sice vedli, ale Chile si prostě zasloužilo vstřelit branku a během dvou minut vstřelili rovnou dvě.
     
    72
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Nazon, přichází Desire.
    71. FUENZALIDA - 2:1
     
    71
    Chile právě vstřelilo branku!
    Tak to byla skutečně rychlovka. Po prvním vstřeleném gólu, je tu rázem druhý. JOSÉ FUENZALIDA, získal odražený balón a pěknou ránou prostřelil brankáře.
    69. VARGAS - 1:1
     
    69
    Chile právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno!! Domácí se konečně dočkali. Pulgar prošel kolem dvou hráčů a následně přihrál do vápna EDUARDU VARGASOVI, který poslal míč pod břevno.
     
    67
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Isla, přichází Opazo.
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Bazile, přichází Herivaux.
     
    66
    Aránguiz zkusil vzdušný centr za obranu, na ten si dobře seběhl Hernández, jenže zapomněl na jednu věc a to je ofsajd, pomezní sudí ho načapal a nadějný akce na vyrovnání končí.
     
    65
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Sabat, přichází Jean-Baptiste.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Pulgar (Chile).
    63. Zakončení domácích orazítkovalo břevno.
     
    63
    Tohle už musí být kletba! Aránguiz vyslal z pravé strany fantastický centr do vápna, kde našel Hernandéze, ovšem jeho zakončení hlavou pouze orazítkovalo bránu Haiti, které tak stále vede o jediný gól tohoto zápasu!
     
    61
    Střelec jediné branky tohoto utkání odchází, místo něj nastupuje Chtistian, uvidíme zda on též vsítí branku.
     
    60
    Střídání v týmu Haiti: ze hřiště odchází Pierrot, přichází Christian.
     
    59
    Držení míče: 65%-35%
    Střely: 9-2
     
    58
    Domácí vždy založí akci, dostanou se na polovinu Haiti, ale to je tak vše. Občas přijde přesné zakončení, v brance je ale neprůstřelný Placide.
     
    56
    Fuenzalida to myslel dobře. Vepředu viděl nabíhajícího Vargase, ovšem Sabat jak kdyby viděl do budoucnosti, protože do přihrávky, ještě než byla vůbec odeslána, vstoupil.
     
    54
    Pro domácí tu byl znovu rohový kop, ale ani po něm se domácí neradují z branky. Míč směřoval na přední tyč, tam byl ale připravený jeden z obránců a míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    52
    A další pokus. Zatím ani vystřídaní hráči nemají dobře nazuté kopačky. Pulgar bojoval na hranici vápna, kde se mu nakonec uvolnila skulinka, přes kterou zkoušel zakončit, jeho dobrá střela ale skončila jen vedle brány.
     
    51
    Rohový kop byl rozehrán na krátko, následně přišel centr na zadní tyč, kam si zkoušel sbíhat Díaz, ovšem toho lehce odstrčil Jerome.
     
    50
    Nakonec Arcus ve hře pokračuje. Po ošetření se dopředu táhli domácí a byla z toho přesná střela. Do rány se dobře opřel čerstvý Hernández, jeho ránu ale Placide vyrazil na roh.
     
    49
    Hra je přerušena, jeden z hráčů Haiti je momentálně ošetřován, uvidíme zda to bude vážné.
     
    48
    Mohutné střídaní Čilanů, uvidíme zda se čerstvý hráči prosadí.
     
    47
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Cortés, přichází Arias.
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Maripán, přichází Díaz.
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Pavez, přichází Pulgar.
    Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Castillo, přichází Hernández.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 2:05.
     
    Za námi je konec prvního poločasu, Čilané překvapivě prohrávají. Celý poločas byl v jejich rukách, na míči dominují, to stejné na střely, jedna jediná chyba však rozhodla o stavu utkání. Po chybě na středu přišel únik hostů a Pierrot krásně zakončil. Uvidíme co si hráči poví v kabině, já doufám, že se v druhé části dočkáme více gólů.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Bazile (Haiti).
     
    45+1
    Před odchodem do kabin, chtěli Čilané srovnat. Vidal též ukázal jak dobře to s míčem umí, na Adeho si však netroufl, tudíž přihrál volnému Castillovi, ten než si míč zpracoval, tak do střely mu vlétl obránce.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    44
    Blíží se nám konec prvního poločasu, skóre je zatím překvapivé, domácí mají neuvěřitelnou převahu, i přesto prohrávají. Uvidíme zda tento zápas ještě otočí na svojí stranu.
     
    42
    Hráči Chile si dnes zřejmě obuli kopačky naopak. Castillo prokličkoval obranou, následně se ocitl v blízkosti malého vápna! Jeho pokus placírkou ale skončil na boční síti.
     
    41
    Další zbytečný faul domácích. Opět drželi balón na polovině hostů, jenže při chybné přihrávce míč získali obránci, následná agresivita Vargase však přinesla faul. Volný kop pro Haiti.
     
    39
    Aránguiz bojoval, ale nedal si pozor na své ruce a zřejmě nechtěně trefil Etinenna do obličeje, rozhodčí to pískl jako faul.
     
    38
    Čilané dnes vystřelili již pětkrát, z gólu se ale neradovali, zatímco Haiti vystřelilo dvakrát a radost mohla vypuknout.
     
    36
    Po faulu nastal volný kop, ten letěl až skoro do vápna Haiťanů, ti se ale stačili ubránit, ovšem né na 100%. Zpoza vápna nakonec střílel Fuenzalida, rána ale skončila vedle.
     
    35
    Střelec zatím jediné branky, se zdá být velmi aktivní, až to možná přesáhlo hranice, protože pár vteřin zpátky tvrdě zfauloval Maripána, za svůj výrok tak dostal žlutou kartu.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Pierrot (Haiti).
     
    32
    Obrana Haiti se ze začátku zdála, jakoby hrála s respektem a do hráčů moc nezajížděla. Časem se však vše změnilo a respekt se rázem vytratil, nyní má útok značné problémy.
     
    30
    Vargas se probojoval po levé straně až k brankovišti, kde následně zkoušel střelu, do té mu ale vlezl jeden z obránců. Na druhý pokus tedy vyzkoušel přihrávku na Vidala, tomu se ale míč zamotal mezi nohy a akce tak skončila.
     
    28
    Velký tlak Čilanů byl zbytečný, jelikož stejně prohrávají. Pokud to vezmeme z jiné stránky, například sázecí, tak sázkaři se teď modlí, aby domácí otočili!
    26. PIERROT - 0:1
     
    26
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Tak a máme tu překvapení. Nabitá sestava Chile zaváhala a Haiťané běželi na bránu! Arcus našel dobrou přihrávkou FRANTZDYHO PIERROTA, a ten nádhernou střelou umístil míč k tyči.
     
    23
    Jako bych to zakřikl! Zpoza vápna zkusil pozemní střelu Vargas, jeho dobrá rána však skončila těsně vedle pravé tyče.
     
    22
    Čilané naprosto dominují na míči, odpovídá tomu i držení míče. Už celé dvě minuty se hráči drží na polovině hostů, ale nikdo z hráčů nedokáže zakončit. Jerome a Ade skvěle brání.
     
    20
    Držení míče: 67%-33%
     
    19
    Tak tento roh nebyl vůbec dobrý. Nabíhající Fuenzalida zkoušel tečovat pozemní centr, rychleji u míče byl ale jeden z obránců.
     
    18
    Po poslední šanci ihned Medel založil akci, nakopl míč dopředu a o pár sekund později Vargas vybojoval rohový kop.
     
    17
    Haiťané zahrávali první rohový kop, ten směřoval na přední tyč, kde se ale do hlavičky překvapivě dostal Arcus, na Medelovi bylo vidět, že byl překvapený, jak Arcus dokázal hlavičkovat. Jeho pokus stejně letěl vedle.
     
    15
    Patnáct minut za námi, na gól stále čekáme. Čilané byli před zápasem velcí favorité, v utkání to také dokazují, ale Placide je proti!
     
    13
    A konečně jsme se dočkali i akce hostů. Sabat získal, nebo spíše vybojoval míč na polovině hřiště, dále pokračoval směrem k bráně, kde se nakonec rozhodl o přihrávku na Nazona. Na poslední chvíli však do přihrávky vstoupil Medel a akci překazil.
     
    11
    Aktivita pokračuje. Z pravé strany přišel dobrý centr, na který si sbíhal Vargas, pomezní sudí ho však načapal v ofsajdovém postavení. Ale abych pravdu řekl, bylo to o milimetry!
     
    9
    Placide!! Tak toto si hráči Chile za rámeček nedají! na hranici vápna kombinovali, až se nakonec Castillo rozhodl ke střele, ta ale skončila na tyči. Odražený balón skončil na kopačce Vidala, ale jeho dorážku skvělým reflexem zachytl Placide.
     
    7
    Tak tohle bylo trochu zbytečné. Jerome držel míč ve své moci, následně se snažil proniknout po levé straně, jeden z Čilských hráčů ho však poměrně tvrdě strčil a faul byl na světě.
     
    6
    Čilané jsou zatím aktivnějším týmem. Haiťané skoro vůbec nenavštívili jejich polovinu, už pouze vyčkáváme na první gól.
     
    5
    Rohový kop byl též dobře zahraný. Míč směřoval do středu vápna, kde se o hlavičku pokusil stoper Maripán, ovšem i jeho pokus Placide lapil!
     
    4
    Jako první se do zakončení dostali domácí. Isla nevěděl co s míčem, nakonec ho posunul na Vargase, a ten z první vypálil. Placide však jeho ránu vyrazil na roh.
     
    3
    Chile dnes nakonec do zápasu vstoupilo s velmi silnou sestavou, tudíž pokud chtějí Haiťané vyhrát, budou muset povolat všechny bohy.
     
    2
    Čilané drželi míč na svých kopačkách. Následně se Vidal rozhodl o nákop dopředu, jenže než tak učinil, byl zfaulován.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hráči z Haiti a ihned se snažili dostat dopředu, celá akce ale skončila na špatné přihrávce Bazileho.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Chile: Cortés – Beausejour, Maripán, Medel, Isla – Aránguiz, Pavez, Fuenzalida – Vidal – Vargas, Castillo
    Náhradníci: Díaz, Arias, Fernándes, Valdés, Opazo, Hernández, Pulgar, Sagal, Urra

    Haiti: Placide – Arcus, Ade, Jerome, Alceus – Sabat, Guerrier – Etienne, Bazile, Nazon – Pierrot
    Náhradníci: Bissainte, Hérold, Rouaud, Desire, Geffrard, Jean-Baptiste, Cantave, Alexis, Christian, Herivaux.
     
    Vzájemná utkání

    10.9.2014 – Chile – Haiti 1:0
    20.1.2013 – Chile – Haiti 3:0
    23.5.2007 – Haiti – Chile 0:0
     
    Hráči Haiti budou v zápase rozehraní, jelikož poslední zápas odehráli pět dní zpět, a to na půdě Salvadoru. V utkání nakonec smolně prohráli 1:0, inkasovaná branka přišla až v 76. minutě. Haiti se dnes bude pokoušet o senzaci, jelikož předchozí tři setkání nevyhráli. Dvakrát prohráli a jednou remizovali 0:0. Do sestavy by měl údajně nastoupit Herve Bazile, nebo také Arcus Carlens. Jak sestavu ale hlavní kouč sestaví, to bohužel ještě nevíme.
     
    Chile je připraveno na výhru, jelikož po posledním zápase, který hráli s USA a to 1:1, se hráči nesmírně těší. Uvidíme zda hlavní kouč Rueda povolá své silné kanonýry, nebo budou hrát spíše mladší hráči. Po tiskové konferenci však trenér prořekl, že se tým hlavně připravuje na Copu Americu, který je již za dveřmi. To hlavní co pověděl, je že do utkání na 100% nastoupí, Erick Pulgar a Esteban Pavez. O dalších jiný hráčích se nezmínil. Čilané hrají na svém domácím stadionu, tudíž se očekává hojná návštěva.
     
    Dobrý večer všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes máme na programu noční klání a to mezi Chile – Haiti. Čilané jsou jasnými favority, ovšem jedná se o přátelské utkání, tudíž může i Haiti klidně překvapit. Oba celky se proti sobě utkali pouze třikrát v historii, z toho dvakrát vyhrálo Chile a jednou utkání skončilo bezbrankovou remízou. Výkop je stanoven na jednu hodinu ranní.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Gerard Filip

    Branky: 69. Vargas, 71. Fuenzalida – 26. Pierrot

    Karty:   64. Pulgar (CLE) – 34. Pierrot (HAI), 45+2. Bazile (HAI)


    Držení míče: 72 % : 28 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 17:15.
    Chile: Cortés (47. Arias) – Beausejour, Maripán (47. Díaz), Medel, Isla (67. Opazo) – Aránguiz (86. Valdes), Pavez (47. Pulgar), Fuenzalida – Vidal – Vargas, Castillo (47. Hernández)
    Náhradníci: Díaz, Arias, Fernándes, Valdés, Opazo, Hernández, Pulgar, Sagal, Urra

    Haiti: Placide – Arcus, Ade, Jerome, Alceus – Sabat (65. Jean-Baptiste), Guerrier (87. Hérold) – Etienne (75. Cantave), Bazile (67. Herivaux) , Nazon (72. Desire) – Pierrot (60. Christian)
    Náhradníci: Bissainte, Hérold, Rouaud, Desire, Geffrard, Jean-Baptiste, Cantave, Alexis, Christian, Herivaux
    bahis siteleri