Praha – Karlovarský kraj 3:0 (kon.) | Středočeský kraj – Královehradecký kraj 1:0 (kon.) | Kraj Vysočina – Praha 3:1 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
3:0 (2:0, 1:0)
Karlovarský kraj
Středa 26.06.2019, 10:30 • SportPark Liberec • Olympiáda dětí a mládeže
     
    41
    Praha právě vstřelila branku
    Pražané zvyšují svůj náskok! Na malém vápně se dostal k míči KAREL ROŽÁNEK a poslal míč za Berana! Asistenta se opět nepodařilo kvůli skrumáži identifikovat.
     
    36
    Do velké šance se teď dostal Nikita Gončarov, který po kombinaci Rožánka a Vokrouhlíka měl na začátku velkého vápna prázdnou bránu, ale střela se mu stočila kousek od pravé tyče!
     
    18
    Sám na Berana se řítil David Boháč, brankář Karlovarského kraje ale vyběhl a střelu vyrazil levou nohou a podržel svůj tým!
     
    16
    Praha právě vstřelila branku
    Po krásné situaci fotbalisté Hlavního města Prahy zvyšují svůj náskok poté, co míč doplachtil až za záda Berana! Střelec gólu je NIKITA GONČAROV. Bez asistence
     
    12
    Pražané teď mají možnost přímého kopu. Míče se ujal Nikita Gončarov a poslal zajímavý centr, kdy se 2 hráči domácích ocitli sami před hostující bránou a balon sice za záda Berana dostali, ale gól padl z ofsajdové situace a skóre se nám tak nemění.
     
    4
    Praha právě vstřelila branku
    Máme tu prvního střelce zápasu! Míč do sítě za Hlavní město Praha dostal DAVID BOHÁČ. Asistence: Karel Rožánek.

    Jiří Michal

    Branky: 4. Boháč, 16. Gončarov, 41. Rožánek


    Hlavní město Praha: Boháč David, Branný Matyáš, Fišer Eric, Gončarov Nikita, Hejduk David, Horák Roman, Kerbach Jakub, Krulich Matouš, Mervard Matyáš, Planka David, Pomykáček Martin, Rožánek Karel, Salač Daniel, Šimonovský Pavel, Toula Daniel , Váňa Jakub, Vokrouhlík Denis
    Karlovarský kraj: Beran Martin, Dolejš Marek, Dovotyan Arman, Erlebach Matyáš, Fuchs Dominik, Horvát Jan, Lešťan Radek, Ljapin Petr, Lukeš Jan, Mitterpach Samuel, Paluska Jan, Pipta Lukáš, Rampa Václav, Řezníček Ondřej, Rmoutil Karel, Šaláta Ondřej, Schulz Jan
    bahis siteleri