Universitatea Craiova – Plzeň 1:3 (kon.) | Zagłębie – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Kluž – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Legia – Plzeň 3:0 (kon.) | Linz – Liberec 1:3 (kon.)
konec
LASK Linz
1:3 (0:2)
FC Slovan Liberec
Pátek 28.06.2019, 17:00 • Peuerbach • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    78. Jakub PEŠEK - 1:3
     
    78
    Liberec právě vstřelil branku!
    Střídající Nešický ukázal Rakušanům parádní českou uličku, kterou uvolnil Petara Musu a ten naservíroval před prázdnou bránu pobídku, co nešla odmítnout. JAKUB PEŠEK suverénně doklepává.
     
    75
    Dnešní utkání sleduje okolo 1000 diváků.
    68. Dominik FRIESER - 1:2
     
    68
    Linz právě vstřelil branku!
    Hrubku v liberecké rozehrávce trestá DOMINIK FRIESER. Kačaraba nastřelil při odkopu Benka, který okamžitě vyslal kolmicí svého spoluhráče do sólového nájezdu a ten se v koncovce nezmýlil.
     
    66
    Další změna v liberecké sestavě: místo Radima Breiteho přichází na plac Aleš Nešický.
     
    59
    Slovan Liberec dvakrát střídá: místo Pázlera přichází na hrot Musa, náhradníkem za Potočného je zřejmě Pešek – z pohledu kamery není k opačné straně hřiště vidět.
     
    47
    Krátce po přestávce měli Rakušané šanci z ničeho. Benkova střela ze střední vzdálenosti před Nguyenem skočila a liberecký brankář ji tak tak vyškrábl na roh.
    43. Roman POTOČNÝ - 0:2
     
    43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Karafiátův dlouhý pas si zpracoval v těžké pozici na pravé postranní čáře Mikula, narazil si s Dorleym a jeho centr uklidil na bližší tyči do sítě znovu ROMAN POTOČNÝ.
     
    41
    Zdaleka nejaktivnější liberecký fotbalista Martin Potočný prověřil Lawala tvrdou ranou přes obránce, linecký gólman vyráží.
     
    37
    Po chvilce další podobná akce, rychlý ťukes na jeden dotek uprostřed hřiště a výstavní střela z dálky – tentokrát ji vyslal Otubanjo a Liberecké zachránilo břevno.
    25. Roman POTOČNÝ - 0:1
     
    25
    Liberec právě vstřelil branku!
    ROMAN POTOČNÝ dostal od Koscelníka skvělý míč za obranu a samostatný nájezd dovedl do úspěšného konce, když tvrdou ranou prostřelil lineckého brankáře.
     
    18
    Secvičenou rozehrávkou rohu nakrátko si LASK vytvořil velkou příležitost, po třech rychlých narážečkách prudce střílel opět Wiesinger. Nguyen se vyznamenal a s námahou vyráží na další roh.
     
    15
    Otubanjo se v pokutovém území neprosadil, do odraženého míče se ale opřel z dálky Wiesinger a parádní šleha proletěla decimetry vedle liberecké pravé tyče.
     
    13
    Ze série soubojů přišla první šance Liberce. Potočný utekl do volného prostoru, jeho přetažený centr udrželi spoluhráči v šestnáctce a míč se po několika odrazech vrátil k Potočnému, který z 10 metrů těsně přestřelil.

    Karel Jedlička

    Branky: 68. Frieser – 25. Potočný, 43. Potočný, 78. Pešek


    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:3.
    LASK Linz: I. poločas: Lawal – Ramsebner, Wiesinger, Trauner, Schnegg – Ranftl, Michorl, Holland, Goiginger – Tetteh, Otubanjo
    II. poločas: Turner – Wostry, Luckeneder, Pogatetz, Renner – Müller, Sabitzer, Haudum, Benko – Raguz, Frieser

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Koscelník, Breite (66. Nešický) , Dorley, Mara, Potočný (59. Pešek) – Pázler (59. Musa)
    Náhradníci: Fukala, Lehoczki, Beran, Micovčák

    Diváci: 1000
    bahis siteleri