Tunisko – Mali 1:1 (kon.) | Maroko – Pobř. slonoviny 1:0 (kon.) | Jihoafr. republika – Namibie 1:0 (kon.)
konec
Tunisko
1:1 (0:0)
Mali
Pátek 28.06.2019, 16:30 • Suez Stadium (Suez) • Africký pohár národů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Tři body mohl svému týmu vystřelit Marega! Hráč reprezentující Mali se rozběhl za průnikovou přihrávkou, Hasan proti němu ale okamžitě vystartoval a nenechal se prostřelit.
     
    86
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Amadou Haidara, přichází Adama Traoré I.
     
    84
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Naím Slití, přichází Ajmán Bin Muhamad.
     
    80
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Abdoulay Diaby, přichází Adama Traoré II.
     
    75
    Střídání v týmu Mali: ze hřiště odchází Moussa Djenepo, přichází Moussa Doumbia.
    70. Vahbí CHAZRÍ - 1:1
     
    70
    Tunisko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dvacet minut před koncem se dočkal VAHBÍ CHAZRÍ. Střelu z přímého kopu sice nasměroval do obránce stojícího ve zdi, ale od jeho ramene se míč odrazil do protipohybu bezmocného Diarry.
     
    70
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Taha Jásín Chiníssí, přichází Firás Šawát.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Diadie Samassékou (Mali).
     
    64
    Jako utržený od řetězu vlétl do souboje Ghailín Čaalalí (Tunisko) a žlutému potrestání neunikl.
     
    62
    Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Anís Badrí, přichází Jusúf Msakni.
    60. Diadie SAMASSÉKOU - 0:1
     
    60
    Mali právě vstřelilo branku!
    Olalá, tohle byla prvotřídní paráda! Při exekuci rohového kopu zakroutil DIADIE SAMASSÉKOU míč rovnou do sítě. Zápas nabírá nečekaný vývoj a brankář Hasan se musí hodně červenat.
     
    59
    „Nesportovní chování? Nic takového tolerovat nebudu,“ jako by říkal Joshua Bondo. Jeho slova si vyslechl Moussa Marega (Mali).
     
    58
    O chvíli později získali Tunisané další možnost rohového kopu. A nechybělo mnoho, aby tento reparát složili! Na přední tyči zakončoval Chiníssí, který těsně přehlavičkoval břevno!
     
    50
    Teprve nyní vyrazili Tunisané dopředu. A hned se postarali o pořádně pozdvižení! Po kontaktu se soupeřem uvnitř šestnáctky totiž upadl Slití. Co na to píšťalka rozhodčího? Zůstala němá.
     
    42
    Fotbalisté Tuniska se snad totálně zbláznili! Znovu nepříjemně atakovali gólmana, a to už na hřišti začínají vířit emoce. Trestancem, který nešetrně zajel do Diarry, je Anís Badrí.
     
    37
    Tohle se nedělá! Iljás Schirí (Tunisko) kopačkou zasáhl vykopávajícího brankáře a po zásluze byl potrestán. Diarra to navíc nerozdýchává vůbec snadno a raději se nechává ošetřit.
     
    34
    A okamžitě zaveleli k nebezpečnému protiútoku! Po převzetí přihrávky na hranici šestnáctky vypálil křížem Chazrí (Tunisko). Mířil do levého spodního kouta brány, který těsně minul!
     
    12
    S předchozím rozhodnutím hlavního arbitra nesouhlasil Diadie Samassékou (Mali), což mu dal od plic najevo. Výsledek? Další karetní trest.
     
    11
    Zápas už po deseti minutách poznal prvního hříšníka. Zlým mužem je Amadou Haidara (Mali), který se e středu hřiště provinil podražením.
     
    8
    V hledáčku kamer se znovu objevil Chazrí (Tunisko). A není divu! Vždyť ze střední vzdálenosti vyprodukoval střelu, se kterou měl Diarra nečekané problémy! Musel se proletět vzduchem, aby míč vytěsnil mimo svou branku.
    5. Vahbí Chazrí (TUN)
     
    5
    A nebezpečí to pro malijskou obranu opravdu bylo! K míči se totiž postavil Chazrí, což je záruka kvality. Povedená rána z nařízeného přímáku orazítkovala levou tyčku!

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 70. Chazrí – 60. Samassékou

    Karty:   37. Schirí (TUN), 42. Badrí (TUN), 64. Čaalalí (TUN) – 11. Haidara (MLI), 12. Samassékou (MLI), 59. Marega (MLI), 70. Samassékou (MLI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:13.
    Tunisko: Hasan – Kišrída, Haddadí, Maríá, Bronn – Čaalalí, Schirí – Chazrí (C), Badrí (62. Msakni), Slití (84. Bin Muhamad) – Chiníssí (70. Šawát).
    Náhradníci: bin Mustafá, Bin Širífía – Awádhí, Baduí, Bin Muhamad, Dräger, Hníd, Šawát, Lamti, Msakni, Sasí, Srarfí.

    Mali: D. Diarra – H. Traoré, Y. Koné, Fofana, Wagué – Samassékou, K. Coulibaly, Haidara (86. Adama Traoré I) – Djenepo (75. Doumbia), Diaby (C) (80. Adama Traoré II), Marega.
    Náhradníci: Mounkoro, Kéïta – L. Coulibaly, Doucouré, Doumbia, Haidara, S. Koïta, Kouyaté, Sacko, Adama Traoré II, Adama Traoré I.

    Rozhodčí: Bondo (Botswana)
    bahis siteleri