Francie – Česko 1:3 (kon.)
konec
Francie
1:3 (0:2, 1:1)
Česko
Úterý 02.07.2019, 21:45 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (junioři) • Čtvrtfinále
Partner:
     
    39:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Úleva pro české barvy, o postupujícím je téměř jasno! DOMINIK LUŽA to v útoku dva na jednoho vzal na sebe a zamířil milimetrově přesně, aby střelu ještě otřel o tyč. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    29:05
    Francie právě vstřelila branku!
    Z ojedinělé akce se podařilo týmu Francie snížit. Zasloužil se o to VOILE MELVIN. Před Postavou byla pravděpodobně střela lehce tečována a poté zapadla přesně k jeho tyči. Asistence: Sebastien Duchemin.
     
    16:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce a vedení je rázem dvoubrankové. Jindra projel k francouzské brance a zřejmě viděl, že z levé strany sjíždí před branku JAKUB ALTRICHTER, který Jindrův pas okamžitě poslal za Lefebvreho. Asistence: David Jindra.
     
    14:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zaslouženě jde do vedení český tým, který je v první polovině aktivnější. STANISLAV SVOZIL nabral rychlost na pravé straně, převzal puk od Indráka a z kruhu poslal svižný pokus, na který Lefebvre nestihl zareagovat! Asistence: Daniel Indrák.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 30. Melvin (Duchemin) – 15. Svozil (Indrák), 17. Altrichter (Jindra), 40. Luža (Suhrada)


    Francie: Lefebvre (Assayag) – Sableau-Fichter, Duchemin, Melvin, Caspani, Lajerige, Ducretot, Redondo, Laulier, Lascoux, Mateo, Bacquet, Allo.
    Česko: Postava (Šarman) – Turek, Hašek, Altrichter, Adamec, Jindra, Svozil, Indrák – Čech, Štíbr, Suhrada, Luža, Hrazdira, Mlčák, Ryšavý.

    Rozhodčí: Peters, Frieberg
    bahis siteleri