Česko – USA 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
USA
Sobota 03.08.2019, 18:30 • Fosfa aréna Břeclav • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    53:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    A PAVEL NOVÁK se opět nemýlil! Přehodil si puk do bekhendu a nad pravou nohou Hoggse ho poslal do sítě!
     
    33:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jsem rád, že jsem se s mým brankovým odhadem mýlil, protože Česko právě otočilo stav zápasu! PAVEL NOVÁK, který je pověstný svou přesnou střelbou v barvách Českých Budějovic i reprezentace, se ani tentokrát nezmýlil a domácí jsou opět na koni! Asistence: Dominik Vacík a Ondřej Baláž.
     
    31:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ale záhy srovnávají! Po dobré přihrávce získal puk člověk s asi nejoriginálnějším jménem na planetě, IVAN IVAN a ten našel skulinku, který americký gólman nepokryl! Asistence: Jan Myšák a Tomáš Chlubna
     
    29:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A dvě sekundy před polovinou zápasu jdou Američané do vedení! JACK WILLIAMS se postavil cca. metr před pravou tyč, kam dostal přihrávku na volej a poslal puk do víka. Bednář byl naprosto bezmocný! Asistence: Mark Estapa.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 32. Ivan (Myšák, Chlubna), 34. Novák (Vacík, Baláž), 54. Novák (TS) – 30. Williams (Estapa)


    Česko: Bednář (Čajan) – Vacík, Baláž, Bláha, Malý, Malák, Svozil, Kremláček – Novák, Gut, Malát – Chlubna, Myšák, Malý – Matěj, Ivan, Macháček – Simon, Konečný, Handl – Binias.
    USA: Hogg (Purcell) – Ellis, Gagne, Ratzlaff, Kaiser, Ma, Bushy, Kempf – Gaffney, Hayes, Kirwan – Biondi, Schoen, Hanas – Williams, Beck, Estapa – Bantle, Shlaine, Samoskevich – Kelly.

    Rozhodčí: Čech, Vrba – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 956
    thejrc.org