Debreceni – Jastrzębie 2:3 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (kon.)
konec
Debreceni DEAC
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
JKH GKS Jastrzębie
Čtvrtek 08.08.2019, 16:00 • RT TORAX ARENA • O pohár RT TORAX
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    29:45
    Debreceni právě vstřelilo branku!
    A máme znovu srovnáno! Po dobré přihrávce Kisse pálil z levého kruhu přesně pod horní tyč JAKUB IŽACKÝ. Asistence: Philip James Kiss.
     
    22:09
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    A "Jestřábi" v\užívají další přesilovku! Po střele Jase a Goncziho zákroku do odkryté branky v poklidu dorazil JAKUB GIMINSKI. Asistence: Maris Jass.
     
    16:01
    Debreceni právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Po dobré debrecénské souhře se puk dostal až k JAKUBU IŽACKÉMU, který bez problémů zametl kotouč do prázdné branky. Asistence: Dominik Novotný a Martin Sági.
     
    03:21
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0! V pokračující přesilovce pěti proti čtyřem propálil Goncziho z mezikruží MATEJ SÍKELA. Asistence: Tomasz Matusik.
     
    02:02
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    A Jastrzebští dvojnásobnou přesilovku využívají! Po Górného přihrávce se krásně z levého kruhu trefil HENRICH JABORNIK. Asistence: Kamil Górny.

    David Kubatík

    Branky a nahrávky: 17. Ižacký (Novotný, Sági), 30. Ižacký (Kiss) – 3. Jabornik (Górny), 4. Síkela (Matusik), 23. Giminski (Jass)


    Debreceni DEAC: Gonczi (Hetenyi) – Vokla, Filbrandt, Lerant, Kiss, Sandor, Markov, Korenko – Ďaloga, Piatak, Háro – Ižacký, Novotný, Sági – Mazzag, Akos, Kuleshov – Kozma, Sallo, Molnár
    JKH GKS Jastrzębie: Marek (Raszka) – Górny, Jabornik, Kostek, Jass, Chorazychewski, Giminski, Matusik, Michalowski – Urbanowicz, Jarosz, Kasperlik – Iossafov, Rohtla, Nalewajka L. – Nalewajka R., Walega, Soltys – Síkela, Kulas, Pelaczyk

    Rozhodčí: Jeřábek, Novák – Goláň, Janda L.
    bahis siteleri