Astana – Valletta 5:1 (kon.) | Larnaka – Gent 1:1 (kon.) | Sparta – Trabzonspor 2:2 (kon.)
Pjunik – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Universitatea Craiova – AEK Atény 0:2 (kon.) | Brøndby – Braga 2:4 (kon.)
Ventspils – Guimarães 0:3 (kon.) | Šeriff Tiraspol – AIK Stockholm 1:2 (kon.) | Neftçi Baku – Bnei Yehuda 2:2 (kon.)
Malmö – Zrinjski Mostar 3:0 (kon.) | Haugesund – Eindhoven 0:1 (kon.) | Mariupol – Alkmaar 0:0 (kon.)
Thun – Spartak 2:3 (kon.) | Molde – Aris Soluň 3:0 (kon.) | Ludogorec – New Saints 5:0 (kon.)
Maccabi Tel Aviv – FK Sūduva 1:2 (kon.) | CSKA Sofia – Zorja Luhansk 1:1 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Štrasburk 0:1 (kon.)
Feyenoord – Dinamo Tbilisi 4:0 (kon.) | Antverpy – Plzeň 1:0 (kon.) | FK Sarajevo – BATE 1:2 (kon.)
Dudelange – Kalju 3:1 (kon.) | Rijeka – Aberdeen 2:0 (kon.) | Midtjylland – Rangers 2:4 (kon.)
Norrköping – Beer Ševa 1:1 (kon.) | Vaduz – Frankfurt 0:5 (kon.) | FCSB – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
Austria – Apollon Limassol 1:2 (kon.) | Luzern – Espanyol 0:3 (kon.) | Partizan Bělehrad – Yeni Malatyaspor 3:1 (kon.)
Legia – Atromitos 0:0 (kon.) | Turín – Salihorsk 5:0 (kon.)
konec
Pjunik Jerevan
0:4 (0:2)
Wolverhampton Wanderers
Čtvrtek 08.08.2019, 18:00 • Republican Stadium (Jerevan) • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 0:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 6:13. (19:51:46)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Wolverhamptonu, který svého soupeře porazil poměrem 4:0. Druhý poločas nebyl zrovna pohledný, nicméně anglický celek potřetí udeřil v jeho samotném úvodu. Posléze se do hry začal dostávat také Pjunik, který ale celý zápas narážel na zodpovědnou defenzívu svého soupeře. Wolves si čtvrtou branku schoval do nastaveného času.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Pjunik se ani přesto nevzdává, ihned po rozehrávce se dostal na druhou stranu, kde se Alfredovi podařilo vybojovat autové vhazování z levé strany.
    90+2. NEVES - 0:4
     
    90+2
    Wolves právě vstřelili branku!
    Tak přeci jenom tady máme ještě jednu branku! K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil RUBEN NEVES, který to zkoušel na levou stranu, kam se vydal také brankář Dragojević, jenž míč nakonec nedosáhl.
     
    90
    Je tu pokutový kop pro Wanderers!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Pjunik je na útočné polovině, na kontaktní branku bude mít ještě nastavený čas.
     
    88
    Na řadu přišel další aut, tentokráte z pravé strany. Bolyho nabídka směřovala na Cutroneho, u kterého byl důrazný zadák Žestokov, který zasáhl čistě.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Pjunik se snaží o kontaktní branku, avšak zodpovědná obrana soupeře nepřipouští vážnější nebezpečí.
     
    84
    Hosté opět zvolili prostor ke kombinaci, což jim maximálně vyhovuje. O napadající se stará dvojice hráčů Pjuniku, Ševčuk má ale daleko k míči.
     
    83
    Saiss se dokázal zorientovat u středového kruhu, avšak poté se daleko nedostal střídající Cutrone. Pochvalu si zaslouží Simonjan, který vyváží míč.
     
    82
    Míč se nakonec snesl ven z hrací plochy, což přineslo autové vhazování pro Wolves. Odpovědnost na sebe vzal obránce Boly, který si vybral Moutinha.
     
    81
    Posléze si k pokutovému území seběhl Burzanović, který ještě přihrával pod sebe na Mkrtčjana, jenž v přehuštěném prostoru roztáhl hru na pravou stranu.
     
    80
    V posledních minutách sledujeme celkem dost nepřesností. Jednu z nich měl na starosti také domácí Alfred, jehož přihrávka nenašla Miranjana.
     
    79
    Vinagre se s míčem dostal na útočnou polovinu, avšak poté si krátkou návštěvu rozmyslel a místo toho vyprodukoval zpětnou nahrávku na Saisse.
     
    74
    Jenomže arménský celek se i nadále pokouší o kontaktní branku. Marku zkoušel přenést hru na pravou stranu, tam ale číhal velice pozorný Boly.
     
    73
    Pjunik se celkem kostrbatým způsobem dostal na útočnou polovinu, kde moc dlouho nevydržel. Včas se totiž vrátila smečka protihráčů, která rozjela protiakci.
     
    72
    Vinagre to zkoušel nabídkou za pokutové území, kde se měl nacházet Saiss, avšak k němu se včas vrátil Marku, jenž zasáhl čistým způsobem.
     
    71
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Raúl Jiménez, přichází Ruben Neves.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
     
    71
    Také střídající Alfred se poprvé připomněl nedovoleným zákrokem, po kterém se na zemi ocitl Coady. Hosté i tentokráte raději rozehráli po zemi.
     
    70
    Posléze si útočným faulem vypomohl napadající Miranjan, který rovněž fauloval, což uviděl hlavní sudí. Wolverhampton rozehrával od své šestnáctky.
     
    69
    S míčem se pomazlil také zkušený brankář Patrício, který se rozhodl rozehrát na levou stranu, kde se nacházel volný Bennett, jenž prodloužil za sebe.
     
    68
    Nedovoleným zákrokem si pomohl Dendoncker, který fauloval ve středu hrací plochy. Po jeho faulu se na zeleném pažitu ocitl domácí Burzanović.
     
    67
    Anglický celek nemá důvod nikam spěchat, což je na hrací ploše patrné. Coady si několikrát vyměnil míč s Bennettem, do kombinace se zapojil také Boly.
     
    66
    Posléze to Pjunik zkoušel drzým výpadem podél levé autové čáry, Manučarjan se nakonec pokoušel o centr, avšak ten neslavil kýžený úspěch.
     
    65
    Posléze se na útočnou polovinu vydal hostující Jiménez, který se ještě snažil spolupracovat s Moutinhem, jenž ale daleko s míčem nedošel.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Wolverhampton i nadále vede o tři branky, v posledních minutách nesledujeme zrovna pohlednou podívanou.
     
    63
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Matt Doherty, přichází Patrick Cutrone.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Jonny.
     
    62
    Střídání v týmu FC Pjunik: ze hřiště odchází Denis Mahmudov, přichází Steven Alfred.
     
    59
    Pjunik si dvakrát v krátkém časovém sledu vyzkoušel autové vhazování, po kterém došlo k přenesení hry na pravou stranu, kde se nacházel Stankov.
     
    58
    Ševčuk si potáhl míč ke středu hrací plochy, avšak kolem sebe neměl podporu spoluhráčů. Naopak jeho následnou kolmici dokázal zastavit Coady.
     
    57
    Následně si s míčem zahrál také zkušený brankář Patrício, který ho nakonec poslal daleko na druhou stranu, kde se Jiménez nedokázal prosadit.
     
    56
    Obrannou povinnost si splnil hostující Dendoncker, který za sebe nepustil přihrávku pro Mahmudova. Jeho vypíchnutí míče směřovalo pouze do zámezí.
     
    55
    Střídání v týmu FC Pjunik: ze hřiště odchází Stanislav Efimov, přichází Marko Buržanović.
     
    54
    Nakonec se o provedení autového vhazování postaral obránce Manučarjan, který roztáhl hru k postranní lajně, kde se nacházel Simonjan.
     
    53
    Pjunik si celkem dlouhou dobu pohrával s míčem na vlastní polovině, načež to z velké vzdálenosti zkoušel Mahmudov, jenž protáhl brankáře Patrícia.
     
    52
    Stankov dokázal v osobním souboji předskočit protihráče, načež jeho celek roztáhl hru na levou stranu, kam se okamžitě dokázal vrátit pozorný Boly.
     
    51
    Na útočnou polovinu se neohroženým způsobem vydal Mkrtčjan, který si nakonec vymodlil faul na vlastní osobu. Ani tentokráte se žlutit nebude.
     
    50
    Posléze se do vzdušného souboje pouštěl domácí Miranjan, kterému se dokonce podařilo prodloužit za sebe, tam ale nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    49
    Pořádnou bolest tak pocítil hostující Dendoncker, kterému se povedlo vybojovat volný kop z vlastní poloviny, jenž byl navíc rozehrán nakrátko.
     
    48
    Po rozehrávce to Manučarjan zkoušel přihrávkou k postranní lajně, kde se Ševčuk nedostal k centru, naopak si nedovoleným zákrokem pomohl Simonjan.
     
    47
    Domácí celek tak absolutně nezvládá poslední minutky, ve kterých inkasoval hned třikrát. Naopak anglický celek využil všechny své šance.
    46. JIMÉNEZ - 0:3
     
    46
    Wolves právě vstřelili branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tady máme třetí branku! Z pravé strany se sám na branku řítil hostující RAÚL JIMÉNEZ, který se natlačil až před domácího brankáře, kterého překonal velice přesným zakončením ke vzdálenější tyči.
     
    46
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám dlouhou dobu nepřinášel nic zajímavého, avšak jsme se přeci jenom dočkali dvou přesných zásahů, které měl na svědomí anglický celek. První branku tohoto zápasu vsítil Doherty, tu druhou pro změnu forvard Jiménez. Pjunik toho směrem dopředu moc nepředvedl, ve druhém dějství se tak musí zlepšit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Pro celek z Arménie to bude hodně složité, v tuto chvíli prohrává už o dvě branky. I tak do konce tohoto zápasu zbývá celý druhý poločas, skóre se klidně může otočit.
    42. JIMÉNEZ - 0:2
     
    42
    Wolves právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Vinagre zasáhl čistým způsobem, díky čemuž nastartoval rychlý protiútok. Jeho nahrávka směřovala do tandemu na Jotu, jenž ještě akci vylepšil přihrávku pod sebe na RAÚLA JIMÉNEZE, který střelou o břevno překonal brankáře.
     
    42
    Mkrtčjan celkem dlouho váhal s přihrávkou, nakonec si na levém křídle vybral kolegu Manučarjana, který pro změnu vysokým nákopem hledal Miranjana.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    40
    Wolves to i tentokráte zkoušel přes levou stranu, kde se Vinagremu nepodařila narážečka s Moutinhem. Do kombinace totiž vložil kopačku Žestokov.
     
    36
    Boly si na vlastní polovině dokázal poradit s napadajícím Efimovem, nicméně následná nahrávka nebyla nejpřesnější, našla pouze domácího Simonjana.
     
    35
    Posléze přišel na řadu další nedovolený zákrok, Marku rozehrál na vedle postaveného Žestokova.
     
    34
    Hráči Jerevanu se chopili dalšího volného kopu, který raději rozehráli po zemi nakrátko. Stankov se chtěl dostat kolem Vinagreho, který byl mnohem důraznější.
     
    33
    Vinagre si chtěl hodit míč kolem Stankova, což mu také vyšlo, avšak následný centr levou nohou směřoval mimo dosah všech jeho spoluhráčů.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Romain Saiss (Wolverhampton Wanderers).
     
    31
    Ihned po rozehrávce si to Manučarjan namířil po levém křídle, kde se mu pro spolupráci nabídl Miranjan, který nakonec dokázal přihrát pod sebe.
     
    30
    Na první branku tohoto zápasu jsme čekali něco málo kolem třiceti minut. Wolves se tak dostal do vedení, což si před tímto utkáním určitě přál.
    29. DOHERTY - 0:1
     
    29
    Wolves právě vstřelili branku!
    Anglický celek se prosazuje z první větší šance! Hodně dobře to udělal fovard Jota, který si počkal na náběh MATTA DOHERTYHO, jehož kroky vedly až do pokutového území, kde přízemním zakončením překonal brankáře Dragojeviće.
     
    29
    Zatím celkem nenápadný Jota se po levém křídle prohnal až k centru, který zaplul do rukavic brankáře Dragojeviće, jenž pro změnu urychleně rozehrál.
     
    28
    Naopak domácí brankář Dragojević tak mohl rozehrávat od své branky. Jeho dlouhý nákop na druhou stranu nakonec zpět odhlavičkoval stoper Boly.
     
    27
    Pjunik se opět včas vrátil do obrany, což vedlo k chybnému přenesení hry v podání Moutinha, kterému se na pravém křídle nepodařilo najít Dohertyho.
     
    26
    Posléze Coady raději spolupracoval s brankářem Patríciem, který ihned přihrával do volného prostoru na Bennetta, jenž zkouší vyvézt hrací předmět.
     
    25
    Vinagre si řekl o přihrávku, načež si zkoušel narazit s vedle stojícím Bolym, jehož následný dalekonosný pas našel pouze kopačku domácího Stankova.
     
    24
    Máme za sebou něco málo přes dvacet minut hry, na první branku stále čekáme. Zatím celkem překvapivě sledujeme celkem vyrovnanou podívanou.
     
    19
    Pro změnu to Jiménez zkoušel roztažením hry do tandemu na Dohertyho, který na míč neměl šanci dosáhnout. Manučarjan si tak vyzkouší autové vhazování.
     
    18
    Doherty ihned zkoušel spolupracovat s Vinagrem, avšak nahrávka na druhého jmenovaného nebyla přesná. Dragojević tak bude rozehrávat.
     
    17
    Standardní situace nakonec nabídla hlavičkový pokus, při kterém Marku hlavičkoval daleko vedle branky. Patrício tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    16
    U postranní čáry to neudělal zrovna nejlépe Boly, který místo míče trefil nohu protihráče. Tím byl Stankov, který svému celku zajistil další standardku.
     
    15
    Pjunik se až nyní dostal k souvislejšímu držení míče. Manučarjan zbytečně nic nevymýšlel, naopak vyprodukoval zpětnou nahrávku až na Dragojeviće.
     
    14
    Jiménez se dokázal obtočit s míčem, avšak možná trochu zbytečně ještě přihrával. Následný Dohertyho centr pouze proletěl ke vzdálenější konstrukci.
     
    13
    Vinagre obstaral autové vhazování z levé strany, přičemž si jako adresáta vybral kolegu Moutinha, který raději přenášel hru do mnohem volnějšího prostoru.
     
    12
    Miranjan se nakonec čistým způsobem dostal k míči, ten posléze předával za pokutové území, kde Mahmudov neměl prostor k dalšímu zakončení.
     
    11
    O rozehrávku se nakonec postaral aktivně hrající Mahmudov, který svůj centr kroutil k hranici malého vápna, kde za sebe prodlužoval Mkrtčjan.
     
    10
    Posléze se na zemi ocitl také Simonjan, přičemž hlavní sudí celou situaci uviděl. Pjunik bude zahrávat standardní situaci, bude to ale z velké vzdálenosti.
     
    9
    U středového kruhu si nedovoleným způsobem počínal domácí Mahmudov, který nakonec poslal k zemi Vinagreho. Wolverhampton rozehrál nakrátko.
     
    8
    Vinagre si řekl o přihrávku, kterou mu Moutinho také adresoval. Prvně jmenovaný měl na centr hodně času, avšak ho zakroutil zpět za brankovou lajnu.
     
    7
    Na opačné straně to drzým průnikem zkoušel Saiss, avšak se mu nakonec nepodařilo prohodit přihrávku na Jotu, vzorně totiž zasahoval obránce Žestokov.
     
    6
    K úvodnímu střeleckému pokusu se překvapivě dostal domácí celek. Mahmudov měl na hranici šestnáctky hodně prostoru, míč ale poslal vysoko nad.
     
    5
    Miranjanovi se podařilo sklepnout míč do strany na Stankova, který okamžitě centroval do pokutového území, kde se Coadymu podařilo odklidit balón.
     
    4
    Wolverhampton si s míčem pohrával na vlastní polovině. Následně se Boly rozhodl k vyvezení na druhou stranu, avšak tam číhal velice pozorný Mkrtčjan.
     
    3
    Jiménez se ocitl v hodně přehuštěném prostoru, ve kterém se mu nakonec nepodařilo procedit míč na Vinagreho. Pjunik se žene na druhou polovinu.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Pjunik: Dragojević – Stankov, Žestokov, Marku, Manučarjan – Mkrtčjan (C), Simonjan – Efimov, Mahmudov, Ševčuk – Miranjan
    Náhradníci: Manukjan – Alfred, Belov, Burzanović, Galimov, Grigorjan, Jedigarjan

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Dendoncker, Saiss, Moutinho, Vinagre – Jiménez, Jota
    Náhradníci: Ruddy – Jonny, Cutrone, Kilman, Neves, Perry, Vallejo

    Rozhodčí: Fabbri – Meli, Galetto (všichni Itálie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Wolverhampton Wanderers

    Na opačné straně stojí anglický Wolverhampton, který v loňském ročníku dosáhl na poslední pozici zaručující pohárovou Evropu, konkrétněji na sedmou příčku. Wolves se do posledních kol rval o již zmiňovanou poslední pozici pro Evropu, napomohla tomu také špatná forma osmého Evertonu. Anglický celek se tak rovnou dostal do druhého předkola Evropské ligy, ve kterém změřil síly se severoirským Crusaders. První zápas vyzněl pro Wolverhampton, který na domácí půdě vyhrál poměrem 2:0, druhé utkání pak skončilo dalším vítězstvím anglického celku, tentokráte 4:1.
     
    FC Pjunik

    Fotbalisté Pjuniku se v loňském ročníku domácí soutěže dostali na druhou pozici, nicméně manko na mistrovský Ararat bylo pouze jednobodové, Pjunik totiž nezvládl koncovku ročníku. Arménský celek se tak dostal do prvního předkola Evropské ligy, ve kterém se utkal s makedonským Škupi. První utkání sice nabídlo divokou remízu 3:3, avšak odvetný zápas vyzněl právě pro Pjunik, který se mohl těšit na dvojzápas s Jabloncem. Český celek si na vlastní půdu odvezl porážku 1:2, nicméně ve druhém utkání jsme žádnou branku neviděli, Pjunik tak postoupil do dnešního třetího předkola
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Evropská má na programu třetí předkola, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Pjunik a Wolverhampton Wanderers.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky: 29. Doherty, 42. Jiménez, 46. Jiménez, 90+2. Neves (pen.)

    Karty:   32. Saiss (WOS), 71. Moutinho (WOS)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 0:0. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 6:13.
    Pjunik Jerevan: Dragojević – Stankov, Žestokov, Marku, Manučarjan – Mkrtčjan (C), Simonjan – Efimov (55. Burzanović), Mahmudov (62. Alfred), Ševčuk – Miranjan
    Náhradníci: Manukjan – Alfred, Belov, Burzanović, Galimov, Grigorjan, Jedigarjan

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Bennett, Coady (C), Boly – Doherty (63. Cutrone), Dendoncker, Saiss, Moutinho, Vinagre – Jiménez (71. Neves), Jota (63. Jonny)
    Náhradníci: Ruddy – Jonny, Cutrone, Kilman, Neves, Perry, Vallejo

    Rozhodčí: Fabbri – Meli, Galetto (všichni Itálie)
    Čtvrtek 15.08.2019
    Wolverhampton - Pjunik 4:0

    Branky: 54. Neto, 58. Gibbs-White, 64. Vinagre, 87. Jota

    Karty:   27. Vallejo (WOS)

    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 11:0. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:5.
    bahis siteleri