Waregem – Charleroi 3:1 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
3:1 (1:0)
Sporting Charleroi
Pondělí 19.08.2019, 20:30 • Regenboogstadion, Waregem • Belgická liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Dobrý večer u dohrávky čtvrtého kola belgické ligy. Společně se podíváme na utkání mezi týmy SV Zulte-Waregem a Sporting Charleroi.
     
    SV Zulte-Waregem

    Domácí fotbalisté jsou v tabulce na jedenáctém místě se ziskem tří bodů. Ve třech utkáních tak jednou vyhráli a dvakrát odešli ze hřiště jako poražený tým. Dnes před svými diváky by rádi bodovali, nejlépe plně. To ostatně ale také hostující Sporting.
     
    Sporting Charleroi

    Hosté ze Sportingu Charleroi jsou o jeden stupínek výše, než jejich dnešní soupeř. Jsou tedy desátí s pěti body. Jednou vyhráli a dvakrát pak remizovali. Zatím tedy neprohráli a svou šňůru tak chtějí prodloužit i po duele ve Waregemu. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval jeden z týmů, a sice vždy na domácím hřišti. Bude to platit i na prahu nové sezóny? To se nechme překvapit.
     
    Rozhodčí

    Hlavním sudím tohoto utkání bude Alexandre Boucaut, kterému budou na pomezí asistovat Laurent Conotte a Peiter Becquet.
     
    Zápas na Regenboogstadion začne ve 20:30, takže si na večer nic neplánujte a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
     
    Úvodní sestavy:

    SV Zulte-Waregem: Bossut – de Fauw (C), Bürki, Pletinckx, Deschacht – Zarandia, Govea, Seck – Larin, Björdal, Berahino.
    Náhradníci: Bansen – M. De Smet, Bruno, Marcq, Kainourgios, Van Hecke, Walsh, Oberlin.

    Sporting Charleroi: Penneteau – Diagne, Marinos, Dessoleil (C), Fortuna – Diandy, Ilaimaharitra, Bruno – Niane, Fall, Morioka.
    Náhradníci: Descamps, Imbrechts – Busi, Gholizadeh, Hendrickx, Henen, Perbet, Tshiend, Zajkov.

    Rozhodčí: Alexandre Boucaut – Laurent Conotte, Peiter Becquet.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v úvodu utkání si obrannou povinnost splnil hostující Niane, který raději poslal míč ven z hrací plochy, z čehož pramení autové vhazování pro Zulte.
     
    4
    Na opačné straně včas zasahoval pozorný Dessoleil, který poslal míč až na druhou polovinu hrací plochy, kde se poprvé k balónu dostal brankář Bossut.
     
    5
    Posléze vhazoval také obránce Diagne, který si pro spolupráci nakonec vybral naběhnuvšího Bruna, jenž vystavil svého spoluhráče pod menší tlak.
     
    6
    Penneteau mohl rozehrávat od své branky, přičemž svůj odkop poslal ke středovému kruhu, kde se žádný ze spoluhráčů k balónu vůbec nedostal.
     
    7
    Pletinckx to nezkoušel nikterak konstruktivně, naopak nazdařbůh odkopával na polovinu soupeře, kde se jako první dostal k hracímu předmětu Diagne.
     
    8
    Po nedovoleném zákroku v podání Falla se na hrací ploše ocitl domácí Seck. Hlavní sudí byl pozorný a okamžitě odpískal nedovolený zákrok Sportingu.
     
    9
    De Fauw se prohnal až do pokutového území, kde se k němu důrazným způsobem dostal obránce Fortuna, jenž nakonec vybojoval odkop od branky.
     
    10
    Posléze na pravém křídle zkoušel odcentrovat De Fauw, avšak k němu se bleskově vrátil Dessoleil, který špičkou kopačky poslal míč za autovou lajnu.
     
    11
    Hrací předmět přistál pouze v náruči brankáře Penneteaua, jenž raději uklidnil hru. Krátce poté jsme sledovali rozehrávku po zemi na Marinose.
     
    12
    U pokutového území se na zemi ocitl Björdal, přičemž hlavní sudí přeci jenom odpískal útočný faul, o který se postaral napadající forvard Niane.
     
    13
    Bürki se postaral o provedení autového vhazování, avšak jeho celek se daleko s míčem nedostal. Diagne spolupracoval s brankářem Penneteauem.
     
    14
    Diagne zkoušel přenést hru křížem k levé autové lajně, kde Bruno pouze prodlužoval za sebe. Výsledkem bylo autové vhazování v podání De Fauwa.
     
    15
    Hlavní sudí byl donucen přerušit hru, po nedovoleném zákroku se totiž na zemi ocitl domácí Govea. Nakonec se bude rozehrávat proti domácí brance.
     
    16
    Fallovi se podařilo zpracovat neposedný míč na hrudník, navíc si poté počkal na podporu od svých spoluhráčů, přičemž se mu jako první nabídl Marinos.
     
    21
    Nyní na vlastní polovině kombinovali také hráči Waregemu. Deschacht si hodil míč na pravačku, avšak ta vyprodukovala příliš nepřesnou nahrávku.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, přičemž na první branku stále čekáme. Utkání je hodně vyrovnané, žádné šance jsme se zatím nedočkali.
     
    23
    Fall se chtěl na pravém křídle prodrat kolem Bürkiho, avšak ten ho zastavil včasným zákrokem. Krátce poté si velice nevybíravě počínal hostující Marinos.
     
    24
    Waregem tak rozehrával z vlastní poloviny, přičemž obránce Pletinckx přenášel hru do volného prostoru, odkud De Fauw ještě zkoušel najít Berahina.
     
    25
    Morioka to zkoušel netradičním pasem na pravou stranu, avšak tam měl jeden ze spoluhráčů k míči hodně daleko. Bossut tak bude vykopávat od branky.
     
    26
    Nakonec na řadu přišla dalekonosná rozehrávka, která na druhé straně dokázala najít hlavu Larina, avšak jeho prodloužení skončilo u protihráče.
     
    27
    Penneteau si zadělal na problémy, přičemž se mu nepovedlo rozehrát dle představ. Ganea se poté pokoušel vysunout Larina, což mu ale nevyšlo.
     
    28
    Domácím se svižným způsobem prokombinovali až na druhou stranu. Tam se do sympatického zakončení dostal Berahino, jenž mířil nad branku.
     
    29
    Bürki dostal na starost další autové vhazování. Jeho vzdušná nabídka letěla podél autové lajny, Zarandia si navíc dokázal odstavit protihráče.
     
    30
    Je tu pokutový kop pro domácí hráče!
    30. Penaltový zákrok.
     
    31
    Waregem právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil obránce DAVY DE FAUW, který to zkoušel prudkou ránou na levou stranu, na kterou brankář Penneteau nedosáhl.
    31. Davy de Fauw - 1:0
     
    36
    Domácí hráči budou čelit standardní situaci, hodně tvrdě si totiž před malým momentem počínal Zarandia, který hokejovým způsobem sestřelil Marinose.
     
    37
    Odpovědnost na sebe vzal Morioka, který to zkoušel cvičeným signálem. Jeho centrovaná nabídka pravou nohou nakonec doplachtila na hlavu soupeře.
     
    38
    Na řadu přišlo další autové vhazování pro domácí. Bürki si ve středu hrací plochy vybral pouze hlavu Diandyho, který rovněž přihrával velice nepřesně.
     
    39
    Sporting se kostrbatým způsobem dostával na druhou polovinu. Diagne se při rozehrávce dokázal vyhnout Larinovi, následovala nahrávka na Diandyho.
     
    40
    Na opačné straně se Zarandiovi podařilo zatáhnout míč k pokutovému území, avšak Bürki se s míčem dostal zpět ke středového kruhu, což nebylo v plánu.
     
    41
    U postranní lajny si celkem důrazně počínal napadající Diagne, který dle sudího přeci jenom fauloval. K rozehrávce se okamžitě postavil domácí Seck.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem čtyř minut. Určitě můžeme počítat s delším nastaveným časem.
     
    43
    Vracející se Seck nakonec sáhl na záchrannou brzdu, díky čemuž přerušil nadějnou akci soupeře. Ten bude muset začínat ze své poloviny hrací plochy.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Christophe Diandy (Sporting Charleroi).
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl velice vyrovnanou podívanou, jenž nabídla pouze jednu vyloženou šanci. Waregem totiž zahrával pokutový kop, který dokázal zužitkovat. Mimo jiné je k vidění celá řada osobních soubojů, přičemž hlavní sudí tohoto zápasu zatím vytasil jednu žlutou kartu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, jenž budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Poprvé ve druhém dějství se k míči dostal hostující brankář Penneteau, který si na pravém křídle vybral Marinose, jenž ještě přenášel hru křížem.
     
    48
    Waregem právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tady máme druhou branku! Waregem pelášil středem hrací plochy, kde velice pěkně kombinoval, což vedlo k přihrávce k hranici pokutového území, kam si přiběhl SAIDO BERAHINO, který vypálil mimo dosah brankáře.
    48. Saido BERAHINO - 2:0
     
    50
    Na druhou branku jsme tak nemuseli zas tak dlouho čekat. Sporting to bude mít v tuto chvíli hodně složité, prohrává totiž o dvě branky.
     
    51
    Tentokráte se o rozehrávku ze své poloviny staral obránce Diagne, který si na druhé straně vybral volného Morioku, jenž v tuto chvíli váhá s kombinací.
     
    52
    Dobrý obranný zákrok předvedl domácí zadák Deschacht, který razantním odhlavičkováním poslal míč ven z pokutového území, kde číhal Zarandia.
     
    53
    Bossut se málem nechal zaskočit centrem z levé strany, avšak se nakonec včas dokázal vrátit do své branky a padající míč vyrazil vedle bližší konstrukce.
     
    54
    Fortuna si to chtěl namířit podél levé autové lajny, avšak včasným zákrokem ho zastavil obránce De Fauw, který ve skluzu poslal míč do zámezí.
     
    55
    Posléze to Björdal zkusil vysokým nákopem před pokutové území, avšak Govea neměl šanci na úspěch. I tak se k odraženému míči jako první dostal Larin.
     
    56
    Už to vypadalo, že se hostující Niane přeci jenom dostane do zakončení, avšak na poslední chvíli se dokázal vrátit Deschacht, který odvrátil možné nebezpečí.
     
    57
    Charleroi tak zahrávalo rohový kop, avšak ten přistál pouze do moci brankáře. Ten založil rychlou protiakci, kterou hraničním zákrokem hasil soupeř.
     
    58
    Hlavní sudí nakonec na malý moment přerušil hru, avšak o nedovolený zákrok se dle jeho výroku nejednalo. Sporting tak bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    59
    Morioka se ještě pokoušel zastihnout hrací předmět na hrací ploše, avšak nakonec na něj vůbec nedosáhl. Bude se pokračovat autovým vhazováním.
     
    60
    Opět jsme sledovali odkop od domácí svatyně. Bossut to zkoušel pasem na pravou stranu, tam si v souboji důrazně počínal Dessoleil, který odehrál míč.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Sporting se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak stále pohrává o dvě branky.
     
    61
    Žlutou kartu dostává Cyle Larin (SV Zulte-Waregem).
     
    63
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Christophe Diandy, přichází Jérémy Perbet.
     
    65
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom korigují výsledek! Sporting celkem dlouho kombinoval u pokutového území, kde se k míči dostal RYOTA MORIOKA, který to zkoušel ránou doprostřed branky, avšak domácí brankář Bossut vyrazil míč pouze za sebe.
    65. Rjōta MORIOKA - 2:1
     
    68
    Následovalo autové vhazování z pravé strany, o které se postaral domácí De Fauw. Po jeho přihrávce fauloval Berahino, hosté ihned rozehráli volný kop.
     
    69
    Taktickým zákrokem se prezentoval vracející se Fortuna, který u postranní čáry raději zatáhl za dres protihráče. Následovat bude další standardní situace.
     
    70
    Vypadalo to, že Waregem bude moci opět vhazovat, avšak hlavní sudí byl nakonec opačného názoru. Fortuna ihned ukořistil míč a poté sám vhazoval.
     
    71
    Důležitý zákrok předvedl domácí zadák Seck, který zasahoval na hranici malého vápna. Fall to zkoušel hezkým centrem, jeho celek bude moci vhazovat.
     
    72
    Fortuna měl kolem sebe hodně protihráčů, logicky tak neměl šanci na úspěch. Po následném odkopu se k míči dostal Larin, avšak pouze na chvíli.
     
    73
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Luka Zarandia, přichází Dimitri Oberlin.
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Adama Niane, přichází David Henen.
     
    74
    Pohotovým pokusem to zkoušel hostující Fall, avšak jeho navštívenka vyletěla vysoko nad branku. Bossut nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.
     
    75
    Diagne si hodně nevybíravým zákrokem řekl o žlutou kartu, která z rukou sudího nakonec nepřichází. Waregem bude alespoň zahrával volný kop.
     
    76
    Nakonec se ještě konal rohový kop z pravé strany. Ten se snášel do malého vápna, kde nejvýše vystoupal Dessoleil, který poslal míč do zámezí.
     
    77
    Hodně prostoru měl kolem sebe aktivní Fortuna, který z jedničky zkoušel poslat míč do malého vápna, avšak tam ve skluzu zasahoval Deschacht.
     
    78
    Výsledkem byl rohový kop, který si na starost vzal Morioka. Jeho vysoký centr nakonec nenašel žádného spoluhráče, míč se dostal až k Marinosovi.
     
    79
    Hlavní sudí si nakonec všiml nedovoleného zákroku ve středu hrací plochy, údajně se měl provinit Pletinckx. Sporting ihned rozehrál standardní situaci.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Omar Govea (SV Zulte-Waregem).
     
    84
    Morioka přenechal vedle stojícímu Fallovi, který to zkoušel pasem k hranici pokutového území, avšak tam odklízel neposedný předmět obránce Seck.
     
    85
    Domácí si mohli vzít dvoubrankové vedení zpět, avšak hlavičkový pokus nakonec proletěl kousek vedle branky, na řadu tak přijde rohový kop.
     
    86
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Omar Govea, přichází Damien Marcq.
     
    87
    Na opačné straně se pro změnu podařilo včas zasáhnout Bürkimu, který dokonce ještě otřel míč o nohu protihráče, na řadu tak přijde další aut.
     
    88
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem tří minut. Waregem i nadále vede o jednu branku, avšak soupeř je v posledních minutách aktivnější.
     
    88
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Núrio Fortuna, přichází Ali Gholizadeh.
     
    89
    Charleroi se s míčem nachází na polovině soupeře, za malý moment se dozvíme, kolik minut se bude nastavovat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90+1
    Waregem právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Domácí totiž vhazovali z pravé strany, poté se na hranici pokutového území dokázal kostrbatým způsobem uvolnit DIMITRI OBERLIN, který v pádu zakončil velice přesně.
    90+1. Dimitri OBERLIN - 3:1
     
    90+2
    Morioka si nepočínal zrovna nejlépe, chyboval u středového kruhu, z čehož se vyklubal protiútok pro soupeře, který z něj nic moc nevytěžil.
     
    90+3
    Domácí celek se pomalu a jistě může těšit na oslavy vítězství. Ty ještě mohl okořenit Larin, jenž si nedokázal obhodit brankáře.
     
    90+4
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Cyle Larin, přichází Gianni Bruno.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Waregemu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. I druhý poločas nám přinesl hodně bojovnou podívanou, k vidění byla celá řada hodně důrazných soubojů, přičemž sudí hned třikrát tasil kartu. Sportingu se navíc podařilo zkorigovat výsledek, avšak domácí si vzali dvoubrankové vedení zpět, což vydrželo až do konce.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:15. (22:22:09)

    David Suchý

    Branky: 31. de Fauw (pen.), 48. Berahino, 90+1. Oberlin – 65. Morioka

    Karty:   61. Larin (WAR), 81. Govea (WAR) – 45. Diandy (CHL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:15.
    SV Zulte-Waregem: Bossut – de Fauw (C), Deschacht, Seck, Pletinckx, Bürki – Björdal, Berahino, Govea (86. Marcq), Zarandia (73. Oberlin) – Larin (90+4. Bruno).
    Náhradníci: Bansen – M. De Smet, Bruno, Marcq, Kainourgios, Van Hecke, Walsh, Oberlin.

    Sporting Charleroi: Penneteau – Marinos, Diagne, Dessoleil (C), Fortuna (88. Gholizadeh) – Ilaimaharitra, Morioka, Diandy (63. Perbet) – Fall, Niane (73. Henen), Bruno.
    Náhradníci: Descamps, Imbrechts – Busi, Gholizadeh, Hendrickx, Henen, Perbet, Tshiend, Zajkov.

    Rozhodčí: Alexandre Boucaut – Laurent Conotte, Peiter Becquet
    bahis siteleri