Chrudim – Interobal Plzeň 3:0 (kon.)
konec
FK Chrudim
3:0 (2:0)
SK Interobal Plzeň
Pátek 23.08.2019, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • Přípravný zápas
     
    36:51
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se domácí fanoušci dočkali. Chybu na plzeňské straně efektivně potrestal EVERTON, který postupoval sám na brankáře Interobalu a lehkým lobem upravuje na rozdíl tří branek – 3:0!
     
    34:07
    Interobal po oddechovém času vysunul Němce na půlku, plzeňský gólman si ihned troufl na střelu. Litviněnko neměl problém, u tyče byl včas.
     
    32:56
    Everton z rohu nabil Davidu Drozdovi, který z voleje ze vzduchu vyslal parádní střelu! Němec dalším fantastickým zákrokem lapil jeho projektil.
     
    27:50
    Parádní kombinace ERA-PACKu! Bratři Drozdovi si ukázkově a v rychlosti narazili s Matějem Slováčkem, třetí trefu měl na sálovce Pavel Drozd. Jak již tomu dnes několikrát bylo, plzeňskou klec minul.
     
    19:07
    Přesně na začátku poslední minuty prvního poločasu si Interobal připsal první střelu na branku! Domácí soupeři darovali šanci špatnou rozehrávkou, kapitán Lukáš Rešetár si ale na Litviněnka a další dva skluzující hráče svým zakončením nepřišel!
     
    17:57
    Rozehrávku plzeňského Künstnera vystihl ideálně Pavel Drozd, který bleskurychle napřáhl k ostré ráně levačkou! Němec měl co dělat, aby byl u své pravé tyče včas a zabránil tím třetímu míči ve své brance.
     
    15:19
    Roman Mareš rozehrál roh ideálně na pravačku Maxe, zakončení brazilského střelce skončilo jen těsně vedle levé tyče!
     
    10:46
    Everton se šikovně natlačil do střelecké pozice a prudkou ranou protáhl Němce! Ten skvělým zákrokem zachránil Interobal.
     
    09:49
    Vzápětí se Chrudim mohla radovat potřetí! Jenže Roman Mareš připravil míč Davidovi Drozdovi, který to ale nečekal a s nadějnou šancí naložil prach bídně!
     
    08:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nedlouho na to se již domácí prosazují, znovu v tom měl prsty Tomáš Koudelka! Tentokrát hráč s devítkou na zádech poslal po zemi milimetrový pas na skluzujícího MAXE, který dovezl vlastním tělem až za Němcova záda – 2:0!
     
    07:53
    Mohlo to být o dvě branky! Laciná ztráta Tomáše Vnuka na půlící čáře nabídla velkou šanci pro Koudelku, ten ale prudkým centrem jen těsně přestřelil hlavu Evertona!
     
    05:41
    Stoprocentní gólovku měl na noze Matěj Slováček, z první ale trestuhodně minul Němcovu branku!
     
    04:18
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se v polovině páté minuty dočkávají vstřelené branky! FELIPE dostal míč na pravou stranou, troufl si ještě na kličku brankáři a téměř z nulového úhlu procpal balon do plzeňské sítě – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 5. Felipe, 9. Max (Koudelka), 37. Everton


    FK Chrudim: Litviněnko (Hlouš, Žďánský) – Everton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Slováček, Felipe
    SK Interobal Plzeň: Němec (Luhový) – Rozboud, Rešetár, Vnuk, Slavík, Štrajt, Havel, Kovács, Holý, Zajíček, Künstner

    Rozhodčí: Kolbaba, Vaněk
    bahis siteleri