Junosť Minsk – Třinec 2:0 (kon.) | Frölunda – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Skellefteå – Grenoble 1:2 (kon.)
Cardiff – Moser Medical Graz 99ers 4:3 (1:0 po s.n.) | Tychy – Mannheim 2:3 (po pr.) | Kärpät – Bern 2:3 (po pr.)
Pelicans Lahti – Lausanne 4:5 (1:3 po s.n.) | Vienna Capitals – Djurgården 1:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Cardiff Devils
4:3 (0:1, 3:1, 0:1 - 0:0)
Moser Medical Graz 99ers
Neděle 01.09.2019, 17:00 • Ice Arena Wales • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Liga mistrů pokračuje dalšími zápasy a my budeme sledovat duel mezi Cardiffem a Grazem.
     
    Graz se postaral v prvním utkání této soutěže o senzaci, když po nájezdech skolil úřadujícího šampiona Champions Hockey League, švédskou Frölundu. Cardiff si zase doma vyšlápl na na českého účastníka této prestižní soutěže, a sice na Mountfield HK, jenž porazil těsně 3:2. Dokáží domácí i dnes zvítězit nebo naopak hosté potvrdí skalp silné Frölundy a potvrdí tuto výhru? Nechme se překvapit.
     
    Úvodní sestavy:

    Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Richardson (C), Fournier, Reddick, Jardine, Louis, McMonagle – Riley (A), Haddad (A), Bentivoglio – Sointu, Dixon, Marjamäki – Pope, McNamee, Linglet (TS) – Duggan, Myers, Batch – Rutkis

    Moser Medical Graz 99ers: Nihlstorp (Höneckl) – Weihager (A), Setzinger, Johansson, Lindner, Hamilton, Kirchschläger, Egger – Collberg, Hillding, Oberkofler (A) – Yellow Horn (TS), Garbowsky, King – Ograjenšek, Oleksuk, Grafenthin – Zusevics, Moderer, Kainz – Pauschenwein, Setzinger (C)

    Rozhodčí: Piechaczek, Hogarth – Kisil, Beresford.
     
    K zápasu je vše připraveno, nyní budou následovat hymny obou zemí.
     
    Oficiality utkání jsou za námi a nyní můžeme přistoupit k samotnému zápasu. Domácí hráči nastoupí v červenozelených dresech, hosté v černooranžových.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Do akce se vydávají hosté, kteří už byli chvíli v útočném pásmu. Tam ale o kotouč přišli a následoval tak rychlý přesun na opačnou stranu na straně domácího Cardiffu.
     
    00:42
    Ale také domácím se nepovedlo ohrozit branku soupeře a ten tak po zisku puku míří opět do pásma domácího celku.
     
    01:18
    Gleason Fournier se dostal na pravé straně k táhlé střele, ta ale skončila pouze na boční konstrukci branky hostů. Ti tak ohroženi nebyli.
     
    01:51
    A znovu Ďáblové z Cardiffu zahrozili před brankou Grazu, leč neúspěšně dobývali branku Cristophera Nihlstorpa. Obrana Graz pak sbírá kotouč a dostává ho na své hokejky.
     
    02:03
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Charles Linglet – 2 min., vražení na hrazení).
     
    02:06
    Matthew Myers se prodral do útočné třetiny a sám poté zblízka zakončoval, ale dobrý zákrok si připsal Nihlstorp, jenž svůj tým podržel.
     
    03:17
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a až nyní se dostali do útočného pásma. Střelu Ograjenšeka z pravého kruhu dostal pod kontrolu domácí brankář. Nicméně hosté stále operují před jeho brankou.
     
    04:03
    Hosté v plném počtu.
     
    04:05
    Graz právě vstřelil branku!
    Domácí sice už byli v plném počtu, hosté však dokázali skórovat. TREVOR HAMILTON dostal na levou stranu puk od Ograjenšeka a poté ho nad ležícím domácím hráčem poslal do částečně odkryté klece Cardiffu – 0:1. Asistence: Ken Ograjenšek a Daniel Oberkofler.
    04:05 Trevor HAMILTON - 0:1
     
    05:11
    Nyní si vypracovali šanci domácí hráči, kteří se natlačili před hostující klec, ale pokus Sama Duggana končí mimo tři tyče.
     
    05:47
    A znovu agilní hosté, kteří přenesli hru do útočného pásma. Po střele z prostoru mezi kruhy, kterou vyslal Lukas Kainz, se vyznamenal Ben Bowns, který ukryl puk do lapačky.
     
    06:53
    V obrovské šanci se nyní ocitl domácí Stephen Dixon, jenž napřahoval před úplně prázdnou brankou hostů, ale s údivem všech pak nedokázal zařízení trefit!
     
    07:37
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    07:43
    Domácí se sice opět dostali do prostoru před hostující brankou, ale obrana Grazu dokázala zakročit a nedovolila, aby hráči Cardiffu jakkoli ohrozili branku Nihlstorpa.
     
    08:29
    Za brankou domácích vybojovali puk hosté a už se ním směřují před branku Bownse. Avšak po špatné nahrávce zachytil kotouč McMonagle a dostal ho do neutrální zóny.
     
    08:57
    Matias Sointu si sjel do blízkosti hostující branky a z kraje levého kruhu vyslal štiplavou střelu. Ta však skončila na betonu Cristophera Nihlstorpa. Ten poté přerušil hru před dotírajícími domácími hráči.
     
    10:00
    V polovině první třetiny mají hosté stále jednobrankový náskok a snaží se ho navýšit. Ovšem obrana Devils je pozorná a nic takového nedovolí.
     
    10:43
    K odraženému puku před brankou domácích se dostal jeden z hostů, ale nakonec o něj stejně přišel a hráči Grazu se musejí vracet zpět do obrany. Domácí Ďáblové totiž míří před jejich branku.
     
    11:01
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Philipp Lindner – 2 min., podrážení).
     
    11:36
    Také domácí mají výhodu v podobě přesilové hry a už se natlačili do útočného pásma. Pozorně hrající obrana hostů však kotouč zachytila a poslala až před Bena Bownse. Domácí tak začínají akci od něho.
     
    12:14
    Nyní už jsou ale hráči Cardiffu před brankou Grazu a operují před Nihlstorpem. Tomu nyní pomohla obrana, která získala puk a odpálila ho opět až před Bownse.
     
    13:01
    Graz je v plném počtu.
     
    13:22
    Po levé straně dostal kotouč do útočného pásma Bryce Reddick, jenž si pak nabruslil do těsné blízkosti Cristophera Nihlstorpa, jeho projektil však skončil jen na jeho betonech. Hra je přerušena a po reklamní pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Philipp Lindner – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:12
    Další početní výhoda pro Cardiff a domácí se hned dostali před branku soupeře a kombinují před Nihlstorpem. Ten však mezi třemi třemi tyčemi je pozorný.
     
    15:00
    Hosté drží puk ve svém obranném pásmu a jen tak ho nepouštějí soupeři. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    15:38
    A to právě skončilo. Hráči Grazu se opět ubránili přesile Cardiffu a nyní jsou už v plném počtu.
     
    16:15
    Domácí si vypracovali další tlak před brankou soupeře, ale znovu se jim nepovedlo vyrovnat. Po zisku kotouče pak jdou do akce zase hráči Grazu.
     
    16:57
    Ben Bowns si nyní připsal hodně důležitý a přesný zákrok. Po střele z prostoru mezi kruhy zakročil a sklapl své betony. Puk za záda nepustil a poté raději přerušil hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    17:15
    Sebastian Collberg si sjel na vrchol pravého kruhu a vyslal tvrdou ránu, jenž končí znovu v moci domácího brankáře Bena Bownse.
     
    18:08
    Matias Sointu se sice proháčkoval do útočného pásma, tam ale svou přihrávkou nenašel adresáta. Nicméně stále se domácí celek drží před brankou hostujícího Grazu.
     
    18:35
    Hosté otočili rychle hru na opačnou stranu a vypracovali si akci, ve které však nebyli schopni zakončit. Přicházejí tak o puk a do jejich pásma už směřují hráči Cardiffu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:39
    Zintis Zusevics napálil puk z pravé strany a ten betonem vyrazil Ben Bowns. Hned na to pak jdou ještě do akce domácí hráči, avšak už to asi nestihnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Už v páté minutě se prosadil Trevor Hamilton, který se na levé straně dostal na kotouč a ten poté poslal do odkryté domácí klece. Hráči Cardiffu měli k dispozici dvě přesilové hry, ale nedokázali je využít a nedostali se tak k vyrovnání. I hosté si zahráli v početní výhodě, i oni se neprosadili. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 17:45.
     
    Střely na branku: 10 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:45
    Domácí se dostali do zakončení, z pravé strany však hostujícího brankáře nerpostřelil Matthew Pope.
     
    21:10
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Blair Riley – 2 min., hákování).
     
    21:26
    Hosté si zahrají početní výhodu, když byl za hákování vyloučen domácí Riley. A už směřují před branku soupeře.
     
    21:54
    Ďáblové získali kotouč a hned ho poslali až před branku hostů. Graz tak musí další přesilovkovou akci zakládat od vlastního brankáře znovu.
     
    22:27
    U pravého hrazení našel puk Amadeus Egger, záhy o něj přišel a do akce se řítili domácí. Avšak jejich únik v oslabení netrestali vyrovnáním.
     
    23:10
    Domácí celek je v plném počtu. Navíc má ponechanou výhodu, pokud nepadne branka, budou oni hrát v početní výhodě.
     
    23:50
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Hlavního sudího už musela pořádně bolet ruka, jak dlouho ji měl při signalizovaném vyloučení zdvihnutou. Nakonec se nevylučuje, neboť je vyrovnáno. SEAN BENTIVOGLIO našel u brankoviště odražený puk od betonů Nihlstorpa a poté ho uklidil do jeho branky – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Bez asistence.
    23:50 Sean BENTIVOGLIO - 1:1
     
    24:33
    Hosté tak na začátku druhé třetiny přišli o vedení a nyní se dostali před branku domácích. Snaha Lukase Kainze však nevedla k tomu, aby si Graz vrátil své veden zase zpátky.
     
    25:24
    Riley dalším pokusem nasměroval kotouč na branku hostů, ale jeho přízemní střela se jen otřela o jeho beton. Následně pak na druhé straně v akci neuspěli hosté z Grazu.
     
    25:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:25
    Daniel Oberkofler vyslal z pravého kruhu přízemní střelu, kterou ale zastavila pozorná domácí obrana a dostala puk pod kontrolu. Nyní jsou to domácí hráči, kteří míří dopředu.
     
    27:12
    Hráči Cardiffu notně ožili po vyrovnání a nyní se natlačili před hostující klec, kde z první střílel dnešní domácí Top Scorer, a sice Charles Linglet. Ten ale zamířil jen mimo tři tyče.
     
    28:41
    Vyloučení v týmu Moser Medical Graz 99ers (Kevin Moderer – 2 min., podrážení).
     
    29:15
    Domácí začali přesilovku náporem před brankou Grazu, ale jejich pokus neskončil za Nihlstorpovými zády. Hosté se pak dostali na kotouč a poslali ho až před Bena Bownse.
     
    30:00
    Polovina základní hrací doby za námi a stav je stále nerozhodný. Nyní jsou u kotouče domácí, kteří si před chvilkou vypracovali další šanci. Ale tu zastavil pozorný zákrok hostujícího brankáře Nihlstorpa.
     
    30:41
    Hosté v plném počtu.
     
    31:07
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí hráči neproměnili, ale nakonec se prosadili a strhávají vedení na svou stranu. MARK LOUIS se dostal k puku v prostoru mezi kruhy, odkud přízemní střelou překonal Cristophera Nihlstorpa – 2:1. Asistence: Matias Sointu a Masi Marjamäki.
    31:07 Mark LOUIS - 2:1
     
    32:17
    Sointu byl u zrodu další akce Cardiffu, avšak jeho přihrávka na levou stranu nenašla adresáta, nýbrž jen hůl obránce hostů.
     
    33:40
    Zápas má rychlý spád, vylučuje se jen sporadicky a už jdeme do závěrečné části prostředního dějství. Domácí se dostali do vedení a i nyní jsou uhnízděni před soupeřovou klecí.
     
    34:21
    Kevin Moderer zachytil puk u pravého mantinelu a udržel ho v útočném pásmu. Poté vyslal střelu téměř od modré čáry Oliver Setzinger, ale puk skončil jen vedle Bownsovy branky.
     
    35:44
    Graz právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Hosté se udrželi v pásmu domácích a poté dostal kotouč PHILIPP LINDNER, jenž poté svou střelou z levé strany prostřelil domácího brankáře – 2:2. Asistence: Matthew Garbowsky a Colton Yellow Horn.
    35:44 Philipp LINDNER - 2:2
     
    36:00
    Znovu se tak začíná od začátku. U puku jsou hosté a operují před Bownsovou klecí. Zatím se ale domácí Ďáblové drží u svého brankáře a pomáhají mu zlomit odpor soupeře.
     
    37:32
    Nyní se zase do útočného pásma dostali domácí hráči, kteří vyslali střelu na branku soupeře, ale kotouč končí jen v moci pozorné obrany Grazu.
     
    38:25
    Cardiff právě vstřelil branku!
    Domácí hráči si své vedení vrací zase zpátky. Nejprve vystřelil z mezikruží tváří v tvář Nihlstorpovi Matthew Pope, ale kotouč se odrazil k zadnímu mantinelu, kde už byl znovu Pope a namazal kotouč před branku, kde ho MIKE MCNAMEE uklízí za záda hostujícího brankáře – 3:2. Asistence: Matthew Pope.
    38:25 Mike MCNAMEE - 3:2
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Ještě se vhazovalo před domácí klecí, ale hostům se nepovedlo se dostat už ke střele a i druhé dějství je pomalu, ale jistě minulostí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní domácí nejprve vyrovnali, poté strhli vedení na svou stranu. Ale hostům se povedlo znovu vyrovnat. A v samotném závěru této části hry se prosadili domácí, kteří jsou tak před třetí třetinou ve vedení. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 18:38.
     
    Střely na branku: 22 – 18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Hosté mají jednobrankové manko a budou se snažit o vyrovnání, aby ho smazali a dostali se zpět do hry. Nyní jsou ale u puku hráči Cardiffu a operují před Nihlstorpem.
     
    40:55
    Ten si poté připisuje další zákrok, po němž hru raději přerušil a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:01
    Nyní musel do zákroku Ben Bowns, jenž na pravé straně brankoviště ukryl puk pod lapačku. Poté nechal hru plynout a poslal kotouč na hokejky svých spoluhráčů.
     
    41:51
    Joey Haddad si sjel na levou stranu a zblízka pak další střelou vystrašil hostujícího brankáře. Ale Nihlstorp byl mezi třemi tyčemi pozorný a zakročil včas.
     
    42:55
    Další pozorný zákrok domácího brankáře, který poté raději pozastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:10
    Do obranného pásma spěchali pro puk hosté, aby nehrozil zisk pro domácí Cardiff. Nakonec se to Grazu povedlo a vyváží ho do neutrální zóny.
     
    43:52
    Trevor Hamilton vyslal nebezpečnou střelu z pravého kruhu, která ale končí zase jen v moci domácího brankáře Bownse.
     
    45:02
    Za brankou hostů vybojovali puk právě hráči Grazu a vyvezli ho opět do středního pásma. Poté zamířili až do útočného pásma, kde z levé strany vyslal pokus Trevor Hamilton, avšak ta skončila jen vedle.
     
    47:03
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:25
    Hosté se stále marně snaží o vyrovnání. Domácí naopak brání svůj velmi těsný náskok a neradi by o něj přišli.
     
    48:07
    Charles Linglet sebral soupeři puk a dostal ho do rohu kluziště, odkud ho poslal do mezikruží. Tam však nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zakončit.
     
    48:46
    Lukas Kainz vyslal střelu na branku soupeře, domácí brankář Ben Bowns zakročil a dostal kotouč do bezpečí.
     
    49:25
    Od vlastní branky zakládali další akci hosté, ale jejich souhru ve středním pásmu překazili hráči Cardiffu, kteří pak bleskově otočili hru na opačnou stranu.
     
    50:32
    Kalle Johansson v pokleku pálil z prostoru mezi kruhy, jeho projektil ale skončil jen na připraveném Benu Bownsovi, který zapsal další důležitý zákrok a svůj tým podržel.
     
    52:14
    Pasáž hry, kdy se prakticky nic nedělo a hrálo se ve středním pásmu je pryč, u puku jsou hosté a vrhají své poslední síly do útoku. Podaří se jim vyrovnat?
     
    52:51
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Charles Linglet – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    53:15
    Hosté mají šanci, hrají přesilovou hru. Uhnízdili se v pásmu soupeře, kde roztáhli přesilovkovou akci, ale ta ke gólu nevedla a následně pak se domácí osvobozují.
     
    53:49
    Yellow Horn napálil kotouč z pravého kruhu, kotouč se odrazil od betonu domácího brankáře na zadní mantinel a domácí se pak znovu osvobozují.
     
    53:51
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    55:22
    Nadvakrát nedokázal Bownse překonat jeden z hostů. Bude ale následovat vyloučení, takže hosté budou hrát další početní výhodu.
     
    55:22
    Vyloučení v týmu Cardiff Devils (Gleason Fournier – 2 min., hákování).
     
    56:10
    Domácí se brzy dostali k puku a hned ho poslali až před hostující klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    56:48
    Graz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté si dost možná vynucují nastavenou hrací dobu. TREVOR HAMILTON dostal puk od Dixona a poté ho na levé straně posunul za Bownsova záda – 3:3. Asistence: Stepen Dixon a Daniel Oberkofler.
    56:48 Trevor HAMILTON - 3:3
     
    57:30
    Nihlstorp si musel dávat pozor, neboť k němu přijel jeden z domácích, ale nestihl před ním zakončit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:36
    Tlak před brankou hostů Graz ustál a dostal puk do neutrální zóny. Nyní tak jdou do akce hosté.
     
    59:07
    Na druhé straně pak zblízka střílel Matthew Garbowsky, ale ani jeho pokus nekončí mezi třemi tyčemi.
     
    59:58
    Ještě menší závar před domácí brankou, už se ale nic nestane.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a následovat tak bude pětiminutové prodloužení se třemi hráči na obou stranách. Pokus ani to nerozhodne, budou následovat samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:28
    Puk mají ve své moci hosté a už s ním míří před domácí branku. Na ledě je v této herní činnosti spousta prostoru, ale zatím se jim nepovedlo dostat se před Bownse.
     
    61:08
    Až nyní zakončoval zblízka Egger, ale jeho pokus skončil nakonec v moci brankáře Bownse.
     
    61:43
    Nyní mají puk domácí a i oni se snaží dostat ho do blízkosti soupeřovy brány. Při zakládání akce se ale dostali do ofsajdu a hra je vykázána do středního pásma.
     
    62:30
    Polovina prodloužení je pryč, stále se ani jeden tým nedostal do nějaké výraznější šance.
     
    63:32
    K odraženému puku se ve vlastním oslabení dostali domácí hráči a hned poté zahrozili před Nihlstorpem. Ten sklapl své betony a neinkasoval.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:30
    Oba týmy jsou hodně opatrné, nikdo nechce obdržet gól a tak se stále nikdo nedostal do další velké šance. Nyní jsou hosté před brankou domácích a ještě to zkoušejí.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nedospělo ke konečnému výsledku a na řadu tedy přicházejí avizované dovednostní soutěže v podobě samostatných nájezdů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Sebastian COLLBERG neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Sean MCMONAGLE neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Joakim HILLDING neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Charles LINGLET neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Colton YELLOW HORN neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Blair RILEY neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Robin WEIHAGER neproměňuje.
     
    4. série
    0:0
    Joey HADDAD neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Daniel OBERKOFLER neproměňuje.
     
    5. série
    0:0
    Mark RICHARDSON neproměňuje.
     
    6. série
    0:0
    Sean MCMONAGLE neproměňuje.
     
    6. série
    0:0
    Sebastian COLLBERG neproměňuje.
     
    7. série
    1:0
    Sean McMonagle posílá Cardiff do vedení v samostatných nájezdech, když zblízka prostřelil Nihlstorpa.
     
    7. série
    1:0
    Joakim HILLDING neproměňuje.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Cardiff Devils.
    Jako jediný se v dlouhé sérii samostatných nájezdů prosadil SEAN MCMONAGLE a nakonec byl vítězný. Domácí hráč si sjel do těsné blízkosti hostujícího brankáře a poté ho překonal.
    65:00 Sean MCMONAGLE - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Bonusový bod navíc si připisují hráči Cardiffu, když udolali svého soupeře z Grazu v samostatných nájezdech, a sice v sedmé sérii. Hosté se tak musí spokojit s bodem. Avšak rozhodně budou spokojeni, po skalpu Frölundy mají zvenku další bod.
     
    Dnešní utkání sledovalo 2 815 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:36:31)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Bentivoglio, 32. Louis (Sointu, Marjamäki), 39. McNamee (Pope), rozh. náj. McMonagle – 5. Hamilton (Ograjenšek, Oberkofler), 36. Lindner (Garbowsky, Yellow Horn), 57. Hamilton (Dixon, Oberkofler)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Sebastian Collberg (GRA)
    0:0   Sean McMonagle (CAR)
    2. série:
    0:0   Joakim Hillding (GRA)
    0:0   Charles Linglet (CAR)
    3. série:
    0:0   Colton Yellow Horn (GRA)
    0:0   Blair Riley (CAR)
    4. série:
    0:0   Robin Weihager (GRA)
    0:0   Joey Haddad (CAR)
    5. série:
    0:0   Daniel Oberkofler (GRA)
    0:0   Mark Richardson (CAR)
    6. série:
    0:0   Sean McMonagle (CAR)
    0:0   Sebastian Collberg (GRA)
    7. série:
    1:0   Sean McMonagle (CAR)
    1:0   Joakim Hillding (GRA)


    Cardiff Devils: Bowns (Murdy) – Richardson (C), Fournier, Reddick, Jardine, Louis, McMonagle – Riley (A), Haddad (A), Bentivoglio – Sointu, Dixon, Marjamäki – Pope, McNamee, Linglet (TS) – Duggan, Myers, Batch – Rutkis
    Moser Medical Graz 99ers: Nihlstorp (Höneckl) – Weihager (A), Setzinger, Johansson, Lindner, Hamilton, Kirchschläger, Egger – Collberg, Hillding, Oberkofler (A) – Yellow Horn (TS), Garbowsky, King – Ograjenšek, Oleksuk, Grafenthin – Zusevics, Moderer, Kainz – Pauschenwein, Setzinger (C)

    Rozhodčí: Piechaczek, Hogarth – Kisil, Beresford

    Diváci: 2 815
    bahis siteleri