Vsetín – Třinec 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 04.09.2019, 16:15 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu z přípravného zápasu dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Oceláři Třinec.

    Pro oba týmy se jedná o poslední přípravný zápas, navíc už se spolu v rámci přátelských zápasů utkali hned 29.7., kdy Třinec zvítězil poměrem 5:2.
    Mezitím už však uplynula dlouhá doba, Vsetín odehrál dalších 9 zápasů, a to včetně utkání na turnaji ve Zlíně, Oceláři dokonce 12 – mimo jiné zápasy se zúčastnili také President Cupu a Ostrava Cupu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Hraje se v útočném pásmu Třince. Hosté kombinují na levém křídle, ke střele na Nešpůrka se ale zatím nedostali.
     
    01:20
    Ve středním pásmu se nejlépe zorientoval Turek a vydal se tak sám na Halouzkovu bránu. Rozhodl se pro zakončení bekhendem nad levý beton, které si třinecký gólman pohlídal. S následnou dorážkou přišel Bednařík, ale i jeho střelu Halouzka pokryl.
     
    03:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté rozestavili svůj útok před Nešpůrek a zpoza obránců se pokoušel prosadit Hlávka. Jeho střelecký pokus mířil do vzdálenějšího horního rohu, kde vsetínský brankář zasáhl lapačkou. Na odražený puk ale u levé tyčky čekal ADAM PROCHÁZKA, jenž jej také dopravil za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    04:40
    Mohlo být srovnáno. Hostující brankář Halouzka po Babeliakově prudké ráně z jízdy doslova skočil. Střela do odkryté brány tak vyrovnávacím gólem nekončí.
     
    05:55
    Hra se opět přesunula před brankou Vsetína. Procházka nastřelil Nešpůrkovu levou tyčku a o dorážku se pokoušel Pospíšil. Hostující obránce však zajel příliš do brankoviště, a tak nemohl zakončit.
     
    07:23
    Oceláři měli další šanci, ve které mohli svému soupeři gólově odskočit. Petrovský nabídl puk od levé tyčky před branku, kde byl připraven Hlávka. Jeho pokus z první zastavil Nešpůrek pravým ramenem.
     
    08:18
    V signalizované výhodě se ke slovu hlásí i Vsetín. Šanci na betony měli Turek a Kuchařík.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Janoš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    09:18
    Turkova přihrávka na Velikovského na levém křídle nebyla přesná a vsetínský obránce si pro puk musel dojet až k mantinelu. Přesto vystřelil a tento kotouč zastavila branková konstrukce. Hosté vyhazují.
     
    10:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v přesilové hře srovnávají. STANISLAV KUNST nejprve nastřelil pravou tyčku Halouzkovy brány, poté se k němu puk znovu odrazil a na druhý pokus už vsetínský útočník pokusem na vzdálenější tyč gólmana překonal. Asistence: Štěpán Jurek.
     
    12:55
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Przybyla – 2 min., podrážení).
     
    13:09
    Valaši si v této přesilové hře zatím oblíbili střelu z pravého kruhu. Z této pozice střílel nejprve Babeliak a následoval jej Jurek. Oba tyto střelecké pokusy končí v Halouzkově výstroji.
     
    13:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Babeliak – 2 min., podrážení).
     
    13:42
    Petrovský vyhrál vhazování v útočném pásmu a kotouč rychle a efektivně zpracoval Buják. Hostující obránce také vystřelil, ale jeho pokus skončil na zadním mantinelu.
     
    14:13
    Do útok se prodral Dědek. Doprovázel ho Kuchařík, ale ani jeden ze vsetínských útočníku přes bránící hráče Třince nezakončil.
     
    14:55
    Hosté v plném počtu.
     
    15:25
    Vsetínští se snažili držet puk co nejdál od své branky. Tyto plány jim zhatil Procházka, které se podařilo protáhnout kolem mantinelu a nyní hájí kotouč na levém kruhu útočného pásma.
     
    15:31
    Domácí v plném počtu.
     
    16:51
    Petrovský z pravého kruhu přestřelil a na svou příležitost už na druhé straně útočného pásma čekal Kozlík. Toho si však vzal na starosti Dořičák. Vsetínský obránce zabránil svému soupeři dostat se na kotouč a vystřelit. Následně taky u pravé tyčky pomohl svému gólmanovi.
     
    17:01
    V šanci byl na druhé straně Kuchařík. Vsetínský útočník si vypracoval individuální šanci a z pravého kruhu branku Třince přestřelil.
     
    18:41
    Vsetínští zvýšili svou aktivitu a můžeme je opět vidět v útočném pásmu. Pokus Bednaříka z vrcholu pravého kruhu zastavuje Halouzka.
     
    19:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se sekundu před koncem první třetiny dostávají do vedení. Matyáš Dědek vyslal do přečíslení Matyáše Adámka s DOMINIKEM KUCHAŘÍKEM. Vsetínský útočník se sedmnáctkou na zádech měl po kombinaci v mezikruží k dispozici odkrytou levou část branky, a do té kotouč bez problémů uklidil. Asistence: Matyáš Adámek, Matyáš Dědek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Do zápasu vstoupili lépe hosté, což úvodním gólem potvrdil Adam Procházka. Valaši se do hry dostali až přesilovkou v deváté minutě, kterou také využili. Povedenou trefou se prosadil Stanislav Kunst. Hra se vyrovnala a gólové šance byly k vidění na obou stranách. Atraktivní první třetinu zakončili přesnou souhrou Matyáš Adámek s Dominikem Kuchaříkem, kdy druhý jmenovaný stanovil aktuální skóre 2:1.
    Druhá třetina začne cca v 16:59.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Druhá třetina začíná v útočném pásmu Vsetína. Střelu Kočího od modré ukrývá Halouzka mezi betony.
     
    21:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecký protiútok ale znamená druhou branku v Nešpůrkově síti. SERVÁC PETROVSKÝ obešel jednoho ze vsetínských obránců a zdálo se, že přes druhého bránícího hráče nebude mít hostující kapitán šanci vystřelit. Petrovský se ale nevzdal, zpoza beka vystřelil a trefil se k vzdálenější tyči. Asistence: Matěj Kozlík, Tadeáš Hlávka.
     
    21:31
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomiczek – 2 min., hákování).
     
    23:31
    Hosté v plném počtu.
     
    24:21
    Hosté se tlačí do vsetínského brankoviště. Domácí tuto situaci řeší pouze zakázaným uvolněním.
     
    25:06
    Šutého rána z pravého kruhu byla ztečována nad vsetínskou branku. Valaši následně znovu vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    25:30
    Kunst s Jurkem protečovali kotouč do útočného pásma. Nejprve zakončil Kunst a jeho pokus Halouzka vytěsnil levým betone na Jurka, který dorážel. Také s druhou střelou v krátkém časovém sledu si hostující brankář poradil.
     
    26:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    26:12
    Ve střelbě je v přesilové hře aktivní obránce Pospíšil. Obě jeho střely však skončily na bránícím hráči na hranici brankoviště.
     
    27:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kopřiva – 2 min., podrážení).
     
    27:27
    Petrovského střela z pravého kruhu narazila na Nešpůrkův levý beton. U pravé tyčky byl na dorážku připraven Kozlík, ale k němu se puk nedostal.
     
    27:45
    Hyklovu střelu od modré čáry zblokovala Čajanová. Puk však stálé zůstává v útočném pásmu Třince.
     
    28:01
    Vsetín hraje ve čtyřech.
     
    28:48
    Domácí hokejisté vyhazují.
     
    29:02
    Domácí v plném počtu.
     
    29:06
    Dědkovi se nepodařilo prokličkovat přes přesilu bránících hráčů až k Halouzkovi. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    29:58
    Turek nahodil kotouč do útočné třetiny. Tam se jej chopil hostující Buják, s nímž pak Turek svedl souboj. Vítězně vyšel třinecký obránce a může tak přesměrovat hru na druhou stranu.
     
    31:04
    Procházka z mezikruží těsně minul levou tyč vsetínské branky.
     
    32:02
    Hosté se stále drží ve svém útočném pásmu a stupňují tlak.
     
    32:41
    Adámek zavezl puk do středního pásma, odkud ho pak nahodil za třineckou branku. Valaši mohou vystřídat.
     
    33:02
    Turek vyslal přihrávkou do středního pásma do útoku Bednaříka. Ten se dostal na vrchol levého kruhu a místo přihrávky na najíždějícího spoluhráče se rozhodl pro střelu přes obránce. Ta trefila brankáře Halouzku a zůstala na brankovišti. Puku si třinecký gólman včas všiml a přikryl jej.
     
    34:20
    Kuchařík trefil pouze Hyklovy brusle. Druhý pokus už byl úspěšnější, i přesto skončil u levé tyčky v moci Halouzky.
     
    35:33
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou a na obou stranách byly k vidění velké gólové příležitosti. Nejprve nastřelil tyčku Babeliak a odražený kotouč se do prázdné brány snažil dopravit Kočí. Zde se předvedl třinecký brankář, který do druhé střely vložil svůj pravý beton. Na opačné straně se z této šance dostal do úniku Hlávka, ani on svou šanci neproměnil.
     
    36:55
    Rybárovu střelu z pravého kruhu zablokoval Kozlík, který se hned vydal do protiútoku. Po cestě se k němu připojil i Petrovský, ale ani jeden z dvojice třineckých útočníků před Nešpůrkem nevystřelil.
     
    38:15
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Šutý – 2 min., podrážení).
     
    38:27
    Przybyla hned v úvodu oslabení svého týmu unikl po pravém křídle. V zakončení mu zabránil dojíždějící obránce Velikovský.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kočí – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    39:32
    Kozlíkovu přihrávku z rohu kluziště do mezikruží vystihl Rybár a kotouč ihned nabídl Bednaříkovi. Valaši se vydávají dopředu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zdálo se, že Vsetín naváže na druhou branku vstřelenou těsně před koncem první třetiny a vstup do druhé dvacetiminutovky si pohlídá. Jenže domácí si nepohlídali Serváce Petrovského. Ten prokličkoval mezi dvěma obránci a přes jednoho z nich vystřelil, aniž by viděl, kam má kotouč namířeno. Puk nakonec skončil u Nešpůrkovy levé tyče. Třinečtí mohli na tento úspěch navázat další brankou, ale ta ne a ne přijít. Následně se k šanci na vedení dostali i Valaši, ale ti soupeřova gólmana také nepřekonali. Šance tedy byly na obou stranách, ale po dvou třetinách je skóre 2:2.
    Třetí třetina začne cca v 17:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hosté v plném počtu.
     
    41:17
    Domácí v plném počtu.
     
    41:56
    Hra třetí třetiny stále hledá svůj systém. Nyní se ale domácí usadili v útočném pásmu a střelu z větší vzdálenosti vyzkoušel Kopřiva. Puk končí v Halouzkově výstroji.
     
    43:01
    Babeliak poslal od levé tyčky zadovku na Dědka, ten puk zpracoval, ale přes bránící hráče nevystřelil.
     
    43:38
    Třinecké přečíslení tři na dva skončilo střelou obránce Hykla z pravého kruhu. Do trajektorie puku se postavila Čajanová a kotouč končí na hokejkách Vsetína.
     
    43:59
    Buly po zakázaném uvolnění Vsetína vyhráli ve svém útočném pásmu hosté a Šutý okamžitě vystřelil. Nešpůrek ukrývá puk pod lapačkou a chrání jej před dotěrnými třineckými hráči.
     
    44:31
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Pospíšil – 2 min., napadení).
     
    44:48
    Dědkovu střelu z vrcholu levého kruhu zastavil Buják a vyhazuje.
     
    45:04
    Třinec se opět osvobozuje.
     
    45:53
    Kuchařík rozehrál z vlastního pásma na Adámka, který překročil útočnou modrou čáru a zamířil na Halouzkovy betony. Třinecký brankář teď drží svůj tým.
     
    46:19
    Kuchaříkovu ránu vyrazil hostující gólman před sebe a k dorážkám se hned nahrnuli Adámek s Juráněm. Halouzka si svou pravou tyčku a pravý beton dobře pohlídal a nedovolil soupeři dostat se do vedení.
     
    46:23
    Na druhé straně musel Nešpůrek zasahovat proti pokusu Wawrzkiewicze.
     
    48:13
    Kozlík se nedostal přes Čajanovou, která ho zastavila na levém kruhu. Hostující útočník se zvedá z ledu a vydává se na střídačku.
     
    49:33
    Turkovu ránu z vrcholu levého kruhu zablokoval Przybyla a Třinec se vydává za Nešpůrkem.
     
    49:45
    Před brankou Vsetína ale hosté dlouho nepobyli a na scéně už je zase Turek. Tentokrát rychle přebruslil kluziště a pokusil se procpat puk mezi Halouzkovy betony. Hostující gólman si tento prostor pohlídal.
     
    50:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v útočném pásmu zůstali a další kombinace už za zády třineckého brankáře končí. Po dobré práci před gólmanem dostal svůj tým do vedení ŠTĚPÁN JUREK. Asistence: Matyáš Dědek, Boris Babeliak.
     
    50:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kuchařík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:16
    Valaši vyhodili a Kočí drží puk na pravém kruhu útočného pásma Vsetína.
     
    51:43
    Nešpůrek na Bujákovu střelu od modré neviděl. Naštěstí pro něj trefil puk levou tyčku.
     
    52:21
    Petrovský tečoval těsně před gólmanem Hlávkovu střelu z pravého kruhu. Puk končí vedle vsetínské branky.
     
    52:38
    Hyklovu střelu od modré kryje Nešpůrek vyrážečkou.
     
    52:46
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Hrůzek – 2 min., krosček).
     
    52:51
    Domácí v plném počtu.
     
    53:21
    Valaši se usadili v útočném pásmu a vysílají jednu střelu za druhou. Většina z nich je však z velké dálky a Halouzka je na ně připraven.
     
    54:06
    Po Kočího přihrávce zakončoval Kopřiva. Jeho záměrem bylo dostat kotouč za přemisťujícího se gólmana, puk ale nakonec skončil na zadním mantinelu.
     
    54:16
    Juráňův pokus z pravého kruhu končí v lapačce třineckého gólmana. Hra je přerušena a vhazovat se bude po Halouzkově levici.
     
    54:46
    Hosté v plném počtu.
     
    55:26
    Oceláři se usadili v útočném pásmu. Ciencialovu střelu od modré má Nešpůrek ve výstroji.
     
    55:33
    Ihned po buly vypálil Kozlík. Dědek jeho střelu ztečoval nad branku.
     
    56:09
    Petrovský trefuje z bezprostřední blízkosti levou tyč vsetínské branky.
     
    56:40
    Třinec se žene za vyrovnáním. Po přihrávce Petrovského mohl Kozlík mířit do prázdné brány. Celou situaci včas vyhodnotil domácí útočník Dědek a vrhl se před brankoviště, na jehož hranici zůstal ležet do doby, než nebezpečí pomine.
     
    58:07
    Vsetín se dostal ze svého pásma. Velikovský nahazuje na Halouzku.
     
    58:54
    Vsetín vyhodil na zakázané uvolnění. Hra je přerušena a Halouzka míří na střídačku. Hosté hrají v šesti.
     
    59:10
    Juráňovi se nepodařilo projít přes Hrůzka. Stále se hraje před Nešpůrkem.
     
    59:37
    Petrovský před brankou nezpracoval střelu Kozlíka od modré. Puk letěl příliš prudce a končí v rohu kluziště.
     
    59:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:53
    Przybylovu střelu tečoval Kunst nad branku.
     
    59:59
    Dědek vyvezl kotouč do středního pásma, kde už se od něj odpojila dvojice třineckých hráčů. Proto se Dědek rozhodl dobruslit na levý kruh a sekundu před koncem zápasu vystřelit. Trefuje pravou tyčku prázdné brány.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina rozhodla o vítězi dnešního přípravného utkání mezi Vsetínem a Třincem. V 51. minutě se za záda hostující brankáře trefil Štěpán Jurek. Druhá polovina třetí třetina tak byla pro domácí velice krušná, jelikož Oceláři si šli sebevědomě za vyrovnáním. Svůj tlak do posledních sekund stupňovali a vidět byli hlavně Petrovský s Kozlíkem. Nešpůrka v brance Vsetína už ale nepřekonali a domácí si můžou užít děkovačku.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (18:21:44)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Kunst (Jurek), 20. Kuchařík (Adámek, Dědek), 51. Jurek (Dědek, Babeliak) – 4. Procházka, 22. Petrovský (Kozlík, Hlávka)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Vilém) – Kočí, Krajčík, Kopřiva, Velikovský, Čajanová, Dořičák – Babeliak, Kunst, Jurek, Adámek, Dědek, Kuchařík, Turek, Bednařík, Tobola, Juráň, Rybár.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Cienciala, Pospíšil, Hykl, Hrůzek, Buják, Ročák, Mošnička – Przybyla, Wawrzkiewicz, Procházka, Kozlík, Petrovský, Hlávka, Tomiczek, Šutý, Janoš, Gazur, Pánek, Šotkovský.
    bahis siteleri