Vsetín – Třinec 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Středa 04.09.2019, 16:15 • Zimní stadion Na Lapači • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    50:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v útočném pásmu zůstali a další kombinace už za zády třineckého brankáře končí. Po dobré práci před gólmanem dostal svůj tým do vedení ŠTĚPÁN JUREK. Asistence: Matyáš Dědek, Boris Babeliak.
     
    21:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinecký protiútok ale znamená druhou branku v Nešpůrkově síti. SERVÁC PETROVSKÝ obešel jednoho ze vsetínských obránců a zdálo se, že přes druhého bránícího hráče nebude mít hostující kapitán šanci vystřelit. Petrovský se ale nevzdal, zpoza beka vystřelil a trefil se k vzdálenější tyči. Asistence: Matěj Kozlík, Tadeáš Hlávka.
     
    19:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí se sekundu před koncem první třetiny dostávají do vedení. Matyáš Dědek vyslal do přečíslení Matyáše Adámka s DOMINIKEM KUCHAŘÍKEM. Vsetínský útočník se sedmnáctkou na zádech měl po kombinaci v mezikruží k dispozici odkrytou levou část branky, a do té kotouč bez problémů uklidil. Asistence: Matyáš Adámek, Matyáš Dědek.
     
    10:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v přesilové hře srovnávají. STANISLAV KUNST nejprve nastřelil pravou tyčku Halouzkovy brány, poté se k němu puk znovu odrazil a na druhý pokus už vsetínský útočník pokusem na vzdálenější tyč gólmana překonal. Asistence: Štěpán Jurek.
     
    03:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté rozestavili svůj útok před Nešpůrek a zpoza obránců se pokoušel prosadit Hlávka. Jeho střelecký pokus mířil do vzdálenějšího horního rohu, kde vsetínský brankář zasáhl lapačkou. Na odražený puk ale u levé tyčky čekal ADAM PROCHÁZKA, jenž jej také dopravil za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Kunst (Jurek), 20. Kuchařík (Adámek, Dědek), 51. Jurek (Dědek, Babeliak) – 4. Procházka, 22. Petrovský (Kozlík, Hlávka)


    VHK ROBE Vsetín: Nešpůrek (Vilém) – Kočí, Krajčík, Kopřiva, Velikovský, Čajanová, Dořičák – Babeliak, Kunst, Jurek, Adámek, Dědek, Kuchařík, Turek, Bednařík, Tobola, Juráň, Rybár.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Cienciala, Pospíšil, Hykl, Hrůzek, Buják, Ročák, Mošnička – Przybyla, Wawrzkiewicz, Procházka, Kozlík, Petrovský, Hlávka, Tomiczek, Šutý, Janoš, Gazur, Pánek, Šotkovský.
    bahis siteleri