Estonsko – Bělorusko 1:2 (kon.) | Kypr – Kazachstán 1:1 (kon.) | Německo – Nizozemsko 2:4 (kon.)
Slovensko – Chorvatsko 0:4 (kon.) | Wales – Ázerbájdžán 2:1 (kon.) | Rakousko – Lotyšsko 6:0 (kon.)
Slovinsko – Polsko 2:0 (kon.) | San Marino – Belgie 0:4 (kon.) | Skotsko – Rusko 1:2 (kon.)
konec
Německo
2:4 (1:0)
Nizozemsko
Pátek 06.09.2019, 20:45 • Volksparkstadion, Hamburk • Kvalifikace ME • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zajímavého střetnutí je to vše, děkujeme za pozornost. (22:50:08)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 5 – 7
    Střely mimo branku: 4 – 4
    Držení míče: 43% – 57%
    Rohové kopy: 2 – 4
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 7 – 10
    Žluté karty: 1 – 3.
     
    Je dobojováno! Nizozemci byli celou první půli mnohem častěji na míči, ale i tak odcházeli do šatny s jednogólovým mankem způsobený dorážkou Gnabryho. Po změně stran to byla mnohem otevřenější partie, kterou v 59. minutě vyrovnal Frenkie de Jong. O šest minut později už hosté vedli, když si míč do vlastní sítě srazil Tah, ale zanedlouho poté ruku de Ligta z penalty potrestal Kroos. Ani stav 2:2 ale dlouho nevydržel, nizozemský debutant Malen vrátil hostům vedení a to v samotném závěru ještě navýšil Wijnaldum. Svěřenci kouče Koemana tak Němcům oplatili domácí porážku 2:3 a z třetího místa kvalifikační skupiny C na ně ztrácí už jen tři body. Na čele přesto zůstává Severní Irsko, které ve čtyřech zápasech proti slabším soupeřům jako jediné bodovalo naplno.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nizozemci se po rozehrávce Cillessena nikam neženou a klidnou souhrou ve středu hřiště už jenom čekají na závěrečný trojhvizd rozhodčího Diase.
    90+3. Serge Gnabry v poslední šanci neskóroval
     
    90+3
    Gündoğanova střela ze střední vzdálenosti byla sražená. K balónu se později dostal Kimmich, který fantastickým pasem za obranu našel Gnabryho, ale ten z voleje trefil Cillessenovu levou tyč.
    90+1. Georginio WIJNALDUM - 2:4
     
    90+1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Na konci první nastavené minuty je definitivně rozhodnuto! Domácí se po autu Schulze znovu zbytečně vrátil do míst, kde chyboval Süle. Stoper Bayernu pak chyběl vzadu a jen z dálky sledoval kontr Depaye zakončený fantasticky načasovanou přihrávkou na GEORGINIJA WIJNALDUMA. Ten už byl sám před Neurem a střelou z jedničky mu nedal šanci zasáhnout.
     
    90+1
    Nakonec to jsou čtyři minuty, které jsou přidány nad rámec základních pětačtyřiceti!
     
    90
    Není to žádný drtivý tlak, během kterého by se Nizozemci museli bát o výsledek. Domácím nezbývá než doufat, že nastavený čas bude co nejdelší.
     
    89
    Brandt neodcentroval přes Blinda, který po svém zákroku ještě jednou zabojoval a zabránil rohovému kopu. Po autovém vhazování se Němci vrátili do klidného středu hřiště.
     
    88
    Joshua Kimmich přenesl těžiště hry doleva na Schulze, kterého ještě doplnil Havertz, ale jeho centr před brankou bez problémů zneškodnil Daley Blind.
     
    87
    A další německá ztráta. Van Dijk se postavil do cesty jedné z přihrávek a odrazil balón do míst, kam si pro něj došel Jasper Cillessen.
     
    86
    Každá chybička teď stojí Němce velké penzum času, kterého do konce moc nezbývá. A nutno dodat, že laciných ztrát mají domácí na kontě opravdu mnoho.
     
    85
    Gündoğan pokazil krátkou nahrávku na Kroose. Depay se vydal do protiútoku, ovšem Wiljanlduma po jeho přihrávce odstavil od balónu Niklas Süle.
     
    84
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Matthias Ginter, přichází Julian Brandt.
     
    83
    Matthias Ginter zastavil svůj pozvolný postup a vrátil míč až ke stoperům. Přes Kroose a Taha se pak do hry dostal i Schulz, jenže žádný centr zleva nepřišel.
     
    82
    Gnabry s Havertzem dělali co mohli na pravém křídle. Míč z něj ale nevyvezli a navíc byl pískán nedovolený zákrok na obránce Ajaxu Daleyho Blinda.
     
    81
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Ryan Babel, přichází Nathan Aké.
    79. Donyell MALEN - 2:3
     
    79
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Oranžoví opět vedou! Kýžené ovoce jim přineslo nesmírně aktivní napadání, kterému podlehl rozehrávající Ginter. Depay pak vyslal na zteč Wijnalduma, který k sobě přivábil Taha a v ideální okamžik ještě přihrál doprava na zcela volného DONYELLA MALENA, který už to měl se zakončením hodně jednoduché.
     
    78
    Davy Pröpper hned několikrát vhazoval. De Jong se poté šikovně uvolnil a přihrál Wiljaldumovi, jehož pokus ze šestnácti metrů k brance neprošel.
     
    77
    Nizozemsko vysunulo své napadání až k soupeřově šestnáctce. Tam Němci balón ztratili a už znovu čelí akci probíhající na prvém křídle.
     
    76
    Dobrá nálada se ve druhé půli přelévá z jedné strany na druhou. V těchto okamžicích nejsou na koni jen hráči Německa, ale také jejich fanoušci, kteří o sobě jinak nedávají moc vědět.
     
    75
    Nizozemci se pokusili o rychlou odpověď. Proti byl Neuer, který po přihrávce z levého kraje hřiště vychytal nizozemského debutanta Malena.
    73. Toni KROOS - 2:2
     
    73
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvacet minut před koncem je znovu vyrovnáno! Balón si na penaltový bod pečlivě připravil TONI KROOS, který se před samotným kopem zpomalil, počkal si na pohyb gólmana a střelou ze svého pohledu k levé tyči jednoduše skóroval.
     
    72
    Frenkie de Jong si nedopustil vytrvalé protesty, kterými si řekl o žlutou kartu.
     
    71
    Přenesení hry na levou stranu našlo Schulze, který si vyměnil míč s Gündoğanem. De Ligt se jej snažil odzbrojit skluzem, po kterém mu balón spadl na ruku. Je z toho pokutový kop!
     
    70
    Teď je to od obou týmů hodně statické. Němci kombinují poblíž půlící čáry a Nizozemci je ve stoje v poklidu sledují.
     
    69
    Znovu netrvalo dlouho a Nizozemci balón ve středu hřiště vybojovali. Na to už domácí publikum reagovalo dosti pochopitelným pískotem.
     
    68
    Pár chvil po rozehrávce svěřenci trenéra Löwa balón ztratili. V současnosti to rozhodně nevypadá, že by domácí výběr měl z tohoto zápasu získat nějaké ty body.
    66. Jonathan TAH - 1:2
     
    66
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hosté během pár minut otáčí skóre! Po rohu Blinda dobře hlavičkoval van Dijk. Neuer míč vyrazil k Depayovi, který ho zleva vrátil do malého vápna. Babel pouštěl balón za sebe a tam byl JONATHAN TAH, který si jej smolně srazil do vlastní sítě.
     
    64
    Babel se díky Wijnaldumovi hezky uvolnil na autové čáře. Klostermanna ale neobešel a po následném vhazování se už chystá kop od rohového praporku.
     
    63
    Sérii krátkých přihrávek zazdila chybička Schulze. Donyell Malen spěchal do protiútoku, ale poslední obránce Ginter mu cestu k brance zabarikádoval.
     
    62
    Nizozemci nyní kralují na hřišti i v hledišti. Domácí publikum je hodně opařené a teď pouze doufá, že se dosud pasivní výkon domácích fotbalistů o něco zlepší.
     
    61
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Ilkay Gündoğan.
     
    61
    Střídání v týmu Německo: ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Kai Havertz.
     
    60
    Držení míče: 35% – 65%.
    59. Frenkie de Jong - 1:1
     
    59
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    V devětapadesáté minutě se Nizozemci radují ze zaslouženého vyrovnání! Jonathan Tah nedokázal zastavit Babelův centr z levé strany. Míč propadl k FRENKIEMU DE JONGOVI, který obehrál Schulze a pak už chladnokrevně zavěsil mimo dosah Manuela Neuera.
     
    58
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Denzel Dumfries, přichází Davy Pröpper.
     
    58
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Marten de Roon, přichází Donyell Malen.
     
    57
    Důležitý obranný zákrok si připsal de Roon, který přes sebe nepustil Tima Wernera. V opačném případě by se útočník Lipska hnal sám na Cillessena.
     
    56
    Obraz hry se oproti první půli nemění. Nizozemci pokračují v tlaku, který teď přinesl jednu z největších šancí. Po nahrávce Depaye pálil Wijnaldum a Neuer měl co dělat, aby kvalitní projektil vyrazil.
     
    56
    Depayův kvalitní centr z pravého křídla ve skluzu tečoval Kimmich a tím znemožnil zakončit trestuhodně nepokrytému Wijnaldumovi.
     
    55
    Kroosův centr od rohového praporku dostal na svou hlavu Matthias Ginter. Vysokým obloučkem však branku netrefil a Cillessen si pro balón snadno došel.
     
    54
    Němci znovu vyrazili do přímočarého útoku. Opět u toho byl Nico Schulz, který hledal před brankou Wernera, avšak nizozemská obrana dostala míč na rohový kop.
     
    53
    Frenkie de Jong byl odzbrojen pár metrů před velkým vápnem. Hráči v oranžovobílých dresech se museli vrátit o několik desítek metrů a pak odevzdali míč nepřesným přenesením hry na Promese.
     
    52
    Nico Schulz moc dobře viděl náběh Gnabryho, kterého hledal svým centrem z levé strany. Blind byl u hráče Bayernu ale včas a nedal mu potřebný klid na střelu.
     
    51
    Kroosův roh už nebezpečný nebyl. Nizozemci plynule přešli do protiútoku, avšak Promesovo zakončení se stalo snadným soustem pro Manuela Neuera.
     
    50
    Jenom to zahučelo! Kroos nakopl míč až k velkému vápnu, z pravé strany posílal balón do ohně Gnabry a nechybělo moc, aby někdo z Němců dorazil balón za Cillessenova záda.
     
    49
    Jedním z největších adeptů na střídání je bezesporu záložník Atalanty Marten de Roon, který si nyní navíc připsal žlutou kartu za tvrdý zákrok na Kroose.
     
    48
    Denzel Dumfries se jako krajní bek vysunul do útoku. Depayovu zajímavou přihrávku na hranici velkého vápna ale nezpracoval a Neuer mohl po zisku Taha zůstat v klidu.
     
    47
    Matthias Ginter v jednom ze soubojů schytal nějaký bolestivý direkt, kvůli kterému musel na chvíli opustit hřiště. Nizozemci vhazovali na útočné třetině, nicméně se v početní výhodě dobrovolně vrátili na půlku.
     
    46
    Ronald Koeman ani Joachim Löw během poločasové pauzy neudělali žádnou změnu v sestavě, takže na obou stranách nadále pokračují původní základní jedenáctky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. poločase:
    Střely na branku: 4 – 1
    Střely mimo branku: 2 – 3
    Držení míče: 36% – 64%
    Rohové kopy: 0 – 3
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 5 – 4
    Žluté karty: 1 – 1.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém Nizozemci měli jasnou převahu, jenže kromě jedné tvrdé střely Depaye Manuela Neuera vůbec neohrozili. Němci vsadili na důsledné bránění v hlubokém bloku, ze kterého občas vyrazili do rychlých protiútoků. Jeden takový byl k vidění v deváté minutě, kdy neproměněnou šanci Klostermanna dorazil do sítě Gnabry. Těsně před pauzou mohli domácí přidat i druhý zásah, nicméně Cillessen v kritické situaci Reuse vychytal.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Rychlý kontr Gnabryho s Reusem končí jenom odkopem od branky Jaspera Cillessena. Němečtí fanoušci reagovali dost podrážděně, protože si žádali rohový kop.
     
    44
    Nizozemcům utekl míč do prostoru vedle velkého vápna, kam se vydal německý brankář Manuel Neuer a bez váhání odpálil balón někam k půlící čáře.
    43. Veledůležitý zákrok Cillessena proti Reusovi
     
    43
    Druhá velká šance pro Němce! Marco Reus si pohlídal ofsajdovou linii, v momentě Kimmichovy vychytralé přihrávky se odpoutal od obránců, ale jejich zaváhání napravil vynikající zákrok Jaspera Cillessena.
     
    42
    Němci na chvíli uklidnili situaci kombinací na půlce hřiště. Následnou ztrátu Wernera jeho spoluhráče ihned napravili opětovným získáním míče.
     
    41
    Dumfries si u pravé postranní čáry vypomohl s de Roonem, který svým centrem našel ve vápně Depaye, jenže jeho těžká hlavička se mezi tři tyče vůbec nevešla.
     
    40
    Depayova rozehrávka na krátko se neukázalo být jako to nejlepší řešení. Nizozemci se na křídle pustili do kombinace, která vyvrcholila nepřesným pasem na de Jonga.
     
    39
    Nalevo od pokutového území pracoval Dumfries, který díky zákroku Matthiase Gintera získal pro nizozemský nároďák alespoň rohový kop.
     
    38
    Georginio Wijnaldum se všemi možnými způsoby snažil probít do levého křídla. Klostermanna však obešel jen za použití nedovoleného zákroku.
     
    37
    Německé útoční snažení trvalo jen velmi krátce. Marco Reus se ledabyle vracel a po převzetí balónu mu byl odmáván ofsajd.
     
    36
    Promesovi nesedla střela z voleje poté, co k němu jeden z nákopů přesměroval Ginter. Na těsném vedení Němců se tak nic nemění.
     
    35
    Po faulu Kimmicha na de Ligta vznikla na hrací ploše hromadná potyčka. Portugalský sudí nechal celý spor dohořet a pak udělil žluté karty Kimmichovi s Depayem.
     
    34
    Němci bez větších starostí ubránili i následný rohový kop. Svou pasivitou si každopádně koledují o nějaký ten nepříjemný okamžik v podobě inkasovaného gólu.
     
    33
    Wijnaldum prodloužil míč až do pokutového území, odkud to bez většího čarování zkusil Promes, jenomže trefil pouze bránícího Süleho.
     
    32
    Kroos si dobře pokryl míč před de Roonem, který jej zezadu neoddiskutovatelně fauloval. Záložník Realu Madrid rozjel nařízenou standardku, ale z ní vyplynul jen ofsajd Niklase Süleho.
     
    31
    Držení míče: 33% – 67%.
     
    30
    Depayův centr u zadní tyče sklepával van Dijk. Z menšího závaru vzešla hlavička dalšího stopera de Ligta, ale Neuerovi stačilo předvést zcela rutinní zákrok.
     
    29
    Drobných chybiček je na obou stranách poměrně dost. Němci teď nezvládli rozehrávku a celou situaci museli vyřešit zahráním na rohový kop.
     
    28
    Jonathan Tah zůstal viset poměrně vysoko a raději sáhl po faulu na Depaye. Následná standardní situace se hráčům Oranje vůbec nepovedla.
     
    27
    Marco Reus v rychlém brejku nedal ideální nahrávku Wernerovi, takže i německá akce po chybě Denzela Dumfriese vyšuměla do ztracena.
     
    26
    Další ztrátu de Roona zkusil netradičním způsobem potrestat Gnabry. Dalekonosný pokus o překonání vyběhnutého Cillessena ale gólem neskončil.
     
    25
    Wernerova diagonála na Klostermanna neprošla. Před Nizozemskem se naskytla příležitost rychlého protiútoku, jenže Wijnaldum se ho rozhodl zase zpomalit.
     
    24
    De Roonův centr před Babelem zastavil Jonathan Tah. Volný balón pak šel do souboje mezi Depayem a Kroosem, který skončil faulem největší hvězdy Lyonu.
     
    23
    Další dobývání německé obrany skončilo nepovedenou souhrou mezi de Roonem a Dumfriesem. Na řadu přichází jen autové vhazování Matthiase Gintera.
     
    22
    Rozvířit vody mohl až Blind, který po faulu Gintera na Depaye zrealizoval standardku z levé strany. Svou levačkou posadil míč na hlavu de Ligta, jehož pokus prosvištěl vedle pravé tyče.
     
    21
    Rozhodně se nehraje v nějakém divokém tempu. Němci důkladně brání v plném počtu a nutí své soupeře kombinovat v poměrně velké vzdálenosti od Manuela Neuera.
     
    20
    Dlouhý nákop ze středu hřiště hledal Ryana Babela, který ale prohrál hlavičkový souboj a balón se tak dostal k třiatřicetiletému brankáři Bayernu Mnichov.
     
    19
    Memphis Depay si musel poměrně dlouho počkat na podporu od spoluhráčů. Ta sice přišla, ale nahrávka podél hranice pokutového území k plánovanému adresátovi neprošla.
     
    18
    Němci znovu dobře zahustili prostor před vlastním vápnem a jednu z řady nizozemských přihrávek odrazili do míst, kde jim nehrozí bezprostřední nebezpečí.
     
    17
    Quincy Promes měl klid na provedení centru z levé strany. V předbrankovém prostoru skákal Babel, ale Niklas Süle ho k hlavičce nepustil.
     
    16
    Depayova průnikovka z prvního doteku k Dumfriesova neprošla. Němci zkusili přímočarý brejk, ovšem přihrávku letící před Wernera sebral Cillessen.
     
    15
    Diváci na vyprodaném stadionu v Hamburku měli tu čest sledovat přímý kop Kroose, který překopl čtyři hráče ve zdi, ale společně s nimi i břevno Cillessenovy brány.
     
    14
    Serge Gnabry zaútočil po volné pravé straně. Zajímavou individuální akci zastavil faulem až de Jong, jenž nabídl domácímu výběru zajímavou standardní situaci.
     
    13
    Inkasovaný gól vzal Nizozemcům vítr z plachet. Obraz hry se diametrálně otočil a teď to jsou domácí, kteří v klidu drží balón ve středu pole.
     
    12
    Süle parádně přenesl hru doleva na Schulze, ale ten z postranní čáry nedokázal odcentrovat přes clonícího Denzela Dumfriese.
     
    11
    Dumfries hodně přetáhl svůj centr, který na levém křídle ještě zachytil Promes, ale tomu byl podle všeho odmáván ofsajd.
    9. Serge GNABRY - 1:0
     
    9
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí se v deváté minutě dostávají do vedení! Zničehonic se za nizozemskou obranu dostal Klostermann. Cillessen jej v úniku vychytal, ale na dorážku SERGE GNABRYHO už nestačil. Na brankové čáře se celou situaci snažil zachránit van Dijk, ale ani ten na balón ve finále nedosáhl.
     
    8
    Gnabry přihrál doleva Schulzovi, jehož přihrávka pod sebe nebyla zdaleka ideální. Nizozemci přešli do protiútoku, jenž z hranice vápna zakončil tvrdou ranou Depay, ovšem Neuer ji dokázal vyrazit.
     
    7
    Němci vytlačili své soupeře až na jejich vlastní polovinu. Hostům se hodně složitě hledají nějaké skulinku ve zformované obraně.
     
    6
    První náznak kloudnější útoční akce také od Němců. Zakončení z dálky od Toniho Kroose ale za moc nestálo, takže Cillessen v klidu rozehrává.
     
    5
    De Jong si vůbec nerozuměl s Blindem v přechodové fázi. Němci po autu Gintera míč ihned ztratili, nicméně centr Depaye skončil u Manuela Neuera.
     
    4
    Frenkie de Jong při centru trefil nejbližšího soupeře a získal pro Oranje premiérový rohový kop. Depayův centr však na bližší tyči jednoduše zastavil Marco Reus.
     
    3
    Werner se vrátil až do obrany a obral o míč Blinda. Pak ale nepřesně rozehrál a Nizozemci opět začínají od svých stoperů.
     
    2
    Nizozemci okamžitě nalezli na domácí rozehrávku a míč si během krátké chvíle vybojovali. Nyní si ho kontrolují poblíž půlící čáry.
     
    1
    Úvodní výkop tohoto ostře sledovaného zápasu provedli domácí, kteří nastupují v bíločerných, zatímco hosté v oranžovobílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Obě základní jedenáctky už jsou přítomny na hrací ploše. Od začátku zápasu nás dělí už jenom státní hymny.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Německo: Neuer (C) – Klostermann, Süle, Tah, Ginter – Kimmich, Kroos, N. Schulz – Gnabry, Werner, Reus.
    Náhradníci: Leno, ter Stegen – Brandt, Can, Gündoğan, Halstenberg, Havertz, Hector, Stark, Waldschmidt.

    Nizozemsko: Cillessen – Dumfries, de Ligt, V. van Dijk (C), Blind – de Roon, Wijnaldum, F. de Jong – Promes, Depay, Babel.
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Aké, S. Berghuis, L. de Jong, Kluivert, Malen, D. Pröpper, Strootman, van Aanholt, Veltman, Vilhena.

    Rozhodčí: Dias – Tavares, Soares (všichni POR).
     
    Vzájemné zápasy

    Oba soupeři se v nedávné době střetli hned třikrát. Dvakrát se tak stalo v rámci nově vzniklé Ligy národů, ve které Nizozemsko doma vyhrálo 3:0 a na hřišti soupeře remizovalo 2:2. Němci se první výhry od června 2012 dočkali až v rámci této kvalifikace. O svůj dvougólový náskok z první půle po změně stran přišli, nicméně výhru 3:2 jim pozdním gólem zajistil spíše sváteční střelec Nico Schulz.
    Nominace Německa
     
    Německo

    Čtyřnásobní světoví šampioni prochází po několika neúspěších z posledních let výraznou generační obměnou. Dlouholetý německý kouč Joachim Löw má na starosti poměrně mladou sestavu, se kterou v probíhající kvalifikaci na EURO 2020 ještě nezaváhal. Němci hned na úvod porazili své dnešní soupeře 3:2 a poté posbírali všech šest povinných bodů v zápasech proti Bělorusku a Estonsku, kterým nasázeli dohromady deset gólů. Skupinu C přesto nevedou, se zápasem k dobru ztrácí z druhé příčky ztrácí na Severní Iry tři body. O post nejlepšího německého střelce se zatím dělí Reus, Gnabry a zraněný Sané.
     
    Nizozemsko

    Nizozemci dnes potřebují bodovat, neboť z třetího místa skupiny C ztrácí na svého dnešního soupeře šest bodů a na překvapivě první Severní Irsko dokonce bodů devět. Na rozdíl od všech soupeřů ale mají o jeden až dva odehrané zápasy méně. Začátek kvalifikace svěřencům Ronalda Koemana vyšel na výbornou, reprezentace Oranje vyhrála nad Běloruskem 4:0, nicméně v domácí premiéře proti Německu prohrála 2:3 gólem Nica Schulze z devadesáté minuty. Vynikající výkony v těchto dvou duelech předvedl hlavně Memphis Depay, který má na kontě už tři góly a tři asistence.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kvalifikace na mistrovství Evropy 2020. Od dvaceti hodin a pětačtyřiceti minut se můžeme těšit na šlágr mezi výběry Německa a Nizozemska!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Gnabry, 73. Kroos (pen.) – 59. F. de Jong (Babel), 66. Tah (vla.), 79. Malen (Wijnaldum), 90+1. Wijnaldum (Depay)

    Karty:   35. Kimmich (GER) – 35. Depay (NED), 49. de Roon (NED), 72. F. de Jong (NED)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:10.
    Německo: Neuer (C) – Klostermann, Süle, Tah, Ginter (84. Brandt) – Kimmich, Kroos, N. Schulz – Gnabry, Werner (61. Havertz), Reus (61. Gündoğan).
    Náhradníci: Leno, ter Stegen – Brandt, Can, Gündoğan, Halstenberg, Havertz, Hector, Stark, Waldschmidt.

    Nizozemsko: Cillessen – Dumfries (58. D. Pröpper), de Ligt, V. van Dijk (C), Blind – de Roon (58. Malen), Wijnaldum, F. de Jong – Promes, Depay, Babel (81. Aké).
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Aké, S. Berghuis, L. de Jong, Malen, D. Pröpper, Strootman, van Aanholt, Veltman, Vilhena, Kluivert.

    Rozhodčí: Dias – Tavares, Soares (všichni POR)
    bahis siteleri