Estonsko – Bělorusko 1:2 (kon.) | Kypr – Kazachstán 1:1 (kon.) | Německo – Nizozemsko 2:4 (kon.)
Slovensko – Chorvatsko 0:4 (kon.) | Wales – Ázerbájdžán 2:1 (kon.) | Rakousko – Lotyšsko 6:0 (kon.)
Slovinsko – Polsko 2:0 (kon.) | San Marino – Belgie 0:4 (kon.) | Skotsko – Rusko 1:2 (kon.)
konec
Německo
2:4 (1:0)
Nizozemsko
Pátek 06.09.2019, 20:45 • Volksparkstadion, Hamburk • Kvalifikace ME • Skupina C
Předzápasové kurzy
    90+1. Georginio WIJNALDUM - 2:4
     
    90+1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Na konci první nastavené minuty je definitivně rozhodnuto! Domácí se po autu Schulze znovu zbytečně vrátil do míst, kde chyboval Süle. Stoper Bayernu pak chyběl vzadu a jen z dálky sledoval kontr Depaye zakončený fantasticky načasovanou přihrávkou na GEORGINIJA WIJNALDUMA. Ten už byl sám před Neurem a střelou z jedničky mu nedal šanci zasáhnout.
    79. Donyell MALEN - 2:3
     
    79
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Oranžoví opět vedou! Kýžené ovoce jim přineslo nesmírně aktivní napadání, kterému podlehl rozehrávající Ginter. Depay pak vyslal na zteč Wijnalduma, který k sobě přivábil Taha a v ideální okamžik ještě přihrál doprava na zcela volného DONYELLA MALENA, který už to měl se zakončením hodně jednoduché.
    73. Toni KROOS - 2:2
     
    73
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dvacet minut před koncem je znovu vyrovnáno! Balón si na penaltový bod pečlivě připravil TONI KROOS, který se před samotným kopem zpomalil, počkal si na pohyb gólmana a střelou ze svého pohledu k levé tyči jednoduše skóroval.
    66. Jonathan TAH - 1:2
     
    66
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Hosté během pár minut otáčí skóre! Po rohu Blinda dobře hlavičkoval van Dijk. Neuer míč vyrazil k Depayovi, který ho zleva vrátil do malého vápna. Babel pouštěl balón za sebe a tam byl JONATHAN TAH, který si jej smolně srazil do vlastní sítě.
    59. Frenkie de Jong - 1:1
     
    59
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    V devětapadesáté minutě se Nizozemci radují ze zaslouženého vyrovnání! Jonathan Tah nedokázal zastavit Babelův centr z levé strany. Míč propadl k FRENKIEMU DE JONGOVI, který obehrál Schulze a pak už chladnokrevně zavěsil mimo dosah Manuela Neuera.
    9. Serge GNABRY - 1:0
     
    9
    Německo právě vstřelilo branku!
    Domácí se v deváté minutě dostávají do vedení! Zničehonic se za nizozemskou obranu dostal Klostermann. Cillessen jej v úniku vychytal, ale na dorážku SERGE GNABRYHO už nestačil. Na brankové čáře se celou situaci snažil zachránit van Dijk, ale ani ten na balón ve finále nedosáhl.

    Michal Břuchanský

    Branky: 9. Gnabry, 73. Kroos (pen.) – 59. F. de Jong (Babel), 66. Tah (vla.), 79. Malen (Wijnaldum), 90+1. Wijnaldum (Depay)

    Karty:   35. Kimmich (GER) – 35. Depay (NED), 49. de Roon (NED), 72. F. de Jong (NED)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:10.
    Německo: Neuer (C) – Klostermann, Süle, Tah, Ginter (84. Brandt) – Kimmich, Kroos, N. Schulz – Gnabry, Werner (61. Havertz), Reus (61. Gündoğan).
    Náhradníci: Leno, ter Stegen – Brandt, Can, Gündoğan, Halstenberg, Havertz, Hector, Stark, Waldschmidt.

    Nizozemsko: Cillessen – Dumfries (58. D. Pröpper), de Ligt, V. van Dijk (C), Blind – de Roon (58. Malen), Wijnaldum, F. de Jong – Promes, Depay, Babel (81. Aké).
    Náhradníci: Vermeer, Zoet – Aké, S. Berghuis, L. de Jong, Malen, D. Pröpper, Strootman, van Aanholt, Veltman, Vilhena, Kluivert.

    Rozhodčí: Dias – Tavares, Soares (všichni POR)
    bahis siteleri