Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
po prodl.
Dynamo Moskva
3:2 (1:1, 0:0, 1:1 - 1:0)
Spartak Moskva
Pátek 06.09.2019, 18:30 • VTB Ice Palace, Moskva, Rusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Vyloučení Gončarova za nedovolené bránění
     
    59:31
    Ale pozor! 29 sekund před koncem přichází vyloučení na straně Spartaku. Maxim Gončarov postrčil na zem Šipačova, který ale šel na led jako po zásahu šrapnelem. Přesto dostává hostující obránce dvě minuty a Dynamo bere time-out.
     
    54:00
    Po flámu ale přichází bolesti hlavy, do hokeje převedeno, po gólu přichází vyloučení. Moskevské Dynamo opět špatně střídalo a dostává dvě minuty, které odsedí André Petersson. Jak jinak srovnat, než v přesilovce, to si může říkat Spartak. Povede se mu to?
     
    51:14
    Tvrdost trestné lavice okusí Alexandr Kutuzov ze Spartaku, v souboji se věnoval Kuljominovi až moc a dostává tímto dvě trestné minuty za nedovolené bránění.
    44:55 Podrážení Hersleyho, po kterém si domácí žádali trestné střílení
     
    44:55
    56 sekund před vypršením přesilovky Spartaku je tu další vyloučení. Tentokrát letěl sám na branku Ivan Igumnov, zezadu ho fauloval Patrik Hersley a dostává dvě minuty za podrážení, ač by domácí rádi trestné střílení.
     
    43:47
    Domácí jsou již v plném počtu, ale zoufale jim ve startu třetí třetiny chybí disciplína. Ihned po návratu vyloučeného hráče na led je dalším trestancem Vladislav Jefremov za podrážení přímo před zraky hlavního sudího.
     
    41:44
    Michail Grigorjev se stává dalším vyloučeným v dnešním zápase. V souboji u mantinelu si dle sudích pomohl držením a dostává za to dvě minuty.
     
    31:17
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Maxim Afinogenov.
     
    27:11
    Po komerční přestávce přijde další vyloučení na straně Spartaku. Robin Hanzl dostává dvě minuty za přidržení Mojsejeva v souboji u mantinelu.
     
    19:18
    42 sekund před koncem dostane prostor na přesilovkové umění i Spartak. Michail Grigorjev si v souboji za brankou pomohl držením protihráče a stráví závěr třetiny na trestné lavici.
     
    15:30
    Jakov Rylov udělal školáckou chybu. Bruslemi nebyl ani na ledě a z trestné při nástupu zachytil vyhozený puk svých spoluhráčů. Dostává tak další dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:27
    V komerční pauze započne své dvě minuty na trestné střelec prvního gólu Spartaku, Jakov Rylov. Po souboji upadl na zem a sevřel puk do rukavice, čehož si sudí všimli a posílají jej ven. Pro Dynamo druhá přesilovka.
    10:00 Potyčka Gončarova a Afinogenova
     
    10:00
    Podle očekávání byli vyloučeni oba hráči. Jak Maxim Gončarov, tak Maxim Afinogenov dostávají shodně dvě minuty a hraje se 4 na 4.
     
    06:49
    Opakované záběry skutečně ukázaly, že Spartak špatně střídal a dvouminutový trest odsedí Ilja Zubov.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Hietanen (Jaškin, Čajkovský), 54. Čajkovský (A. Petersson), 62. Hietanen (Šipačov) – 12. Rylov (Hersley), 55. Hersley (Karsums, R. Hanzl)


    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Hietanen, Čajkovský, Volkov, Mironov (A), Grigorjev, J. Zajcev, Ljamin, Igumnov – Jaškin, Tarasov, Šipačov (C) – Mojsejev, Jefremov, V. Kuljomin (A) – Polygalov, A. Petersson, Indrašis – Kruglov, Afinogenov, Muranov.
    Spartak Moskva: Bespalov (Chomčenko) – Hersley, Rylov (A), Pedan, D. Višněvskij, Kutuzov, Gončarov, Nikišin, Arkalov – Karsums, Daugavinš, R. Hanzl – Kokarev, Zubov (A), Fjodorov – Nikoncev (C), Talalujev, Stoljarov – Šablovskij, Zlobin, Chochlačov.

    Rozhodčí: Naumov, Romasko – Zacharenko, Sivov (všichni RUS)

    Diváci: 7 637
    bahis siteleri