Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – Barys 1:0 (kon.) | Omsk – N.Novgorod 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Minsk 4:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 08.09.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • turnaj O Pohár DHL • 2. kolo
Partner:
     
    37:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl říct, že tuhle situaci tři na dva nevyřešili domácí dobře, když Čermák dal příliš prudkou přihrávku na Kardoše. Jihlavští hokejisté ale dokázali v útočném pásmu vybojovat puk. Dan Fiala, posila z Havlíčkova Brodu, našel mezi kruhy JINDŘICHA KARDOŠE, který si najel před branku a bekhendem k horní části tyčky zavěsil nad Kolarzovo rameno. Asistence: Dan Fiala.
     
    34:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak přece to jde. Jihlavští hokejisté střílí v končící pětatřicáté minutě svojí první branku v zápasu. Do rychlého úniku ujel Pětník, který se z pravého kruhu snažil vystřelit přes obránce na vzdálenější tyč. Ten sice puk zblokoval, ale jen na JINDŘICHA KARDOŠE, který z kruhů pohodlně trefil volnou část branky, kam se Kolarz nestačil přesunout. Asistence: Richard Pětník, Dan Fiala.
     
    29:56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    První nepříjemnou situaci ještě jihlavští hokejisté uhasili, když Leonhardt z pravé tyče nedokázal dostat puk do branky přes výborně blokujícího domácího hráče. Poté ale týž hráč našel před brankou MAXMILIANA HENGELMÜLLERA, který usměrnil kotouč zblízka po ledě mezi tři tyče. Asistence: Daniel Pronin.
     
    09:03
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení a po vyrovnaném začátku nyní kralují zápasu. Ve skrumáži před brankou přihrál Eham puk na OSKARA MAIERA a spolupráce kapitána se zakončujícím obráncem končí zblízka další trefou Salzburgu. Asistence: Josef Eham.
     
    06:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ondřej Chaloupek snad pětkrát klepal hokejkou o led, že se blíží konec přesilové hry a je třeba si hlídat navrátivšího hráče. Zbytečně. Domácí po střele Piskače od modré ztratili kotouč, Borzecki přihrál přesně na JURAJE ELIAŠE, který naskočil z trestné lavice, a tváři v tvář domácímu gólmanovi mu poslal puk pod jeho betony. Asistence: Jakub Borzecki.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 35. Kardoš (Pětník, Fiala), 38. Kardoš (Fiala) – 7. Eliaš (Borzecki), 10. Maier (Eham), 30. Hengelmüller (Pronin)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Rašín, Trávník, Smolko, Grauer, Dvořák – V. Brož, Juda, Vlk – Vyvial, Čermák, Doležal – Kardoš, Krajíček, Fiala – Zadražil, Pětník, Nikolič. Trenér: Viktor Ujčík
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Bugl) – Reich, Obu, Schwaiger, Menner, Szuber, Wimmer, Kerber – Hengelmüller, Leonhardt, Pronin – Borzecki, Maier, Eham – Braun, Eliaš, Lutz – Hänelt. Trenér: Daniel Petterson

    Rozhodčí: Hejduk – Zídek, Rampír
    bahis siteleri