Bílina – Děčín 1:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Řisuty 7:2 (kon.) | Nová Paka – Trutnov 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 8:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
Žďár n/S – Šumperk 1:5 (kon.) | Kobra – Klatovy 4:2 (kon.) | Kolín – David Servis 3:1 (kon.)
Opava – Kopřivnice 5:3 (kon.) | Příbram – Písek 3:2 (po pr.) | China Golden Dragon – Tábor 0:7 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:2 (0:0, 2:0, 2:2)
HC Klatovy
Středa 11.09.2019, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • 2. liga skupina Střed (ČR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dnešního večera. Na počtenou! (20:17:09)
     
    Dohráno! Na Braníku jsme dnes sledovali velmi atraktivní podívanou, která končí vítězstvím domácích. Klatovy v Praze předvedly sympatický výkon, na výhru to ovšem nestačilo. Sečteno, podtrženo – 4:2!
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    A Kamil Bříška (KOB) si krom dvou přesných tref dnes na své konto připíše i stejný počet trestných minut, sekundu před koncem je vykázán za hrubost.
     
    59:41
    Utkání se dohrává před svatyní Lukáše Sochůrka, Klatovy chtějí v samotném závěru třetí části ještě snížit. Gólman Kobry je ale ve střehu.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, tři body dnes zůstanou v Praze! Opuštěnou klatovskou svatyni trefil z velké vzdálenosti KAMIL BŘÍŠKA, a pojistil tak domácí vítězství. Bez asistence.
     
    58:48
    Klatovská klec zeje prázdnotou, Kristián Kolář míří na střídačku! Hosté už nemají co ztratit a zkouší štěstí při power-play!
     
    57:58
    Kobra poslala kotouč na druhý konec ledové plochy, kde se k němu dostali hosté. Ti se nyní snaží protlačit ven z vlastního pásma dopředu.
     
    56:59
    V rohu za Sochůrkem se bojuje o kotouč, Klatovy jsou nyní dravějším týmem na ledě a snaží se vyrovnat. Pražané se brání, co jí síly stačí.
     
    55:44
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Novák se po čtyřiačtyřiceti minutách vrací na led, hlouček hostujících příznivců se raduje! Z bezprostřední blízkosti brankoviště Sochůrka překonal DAVID ROUBAL, a na Braníku je to tak opět jen o jedinou branku! Čekají nás zajímavé poslední minuty... budou vůbec poslední? Asistence: Josef Hasman, Jakub Slavík.
     
    55:00
    Protesty byly Dominiku Novákovi (KOB) málo platné, důrazný útočník odchází na lavici hanby s dvěma trestnými minutami na kontě. Nedovolené bránění.
     
    54:59
    Další z hostujících hráčů ve středním pásmu padl k zemi a i tentokrát u toho byl Dominik Novák, který teď u trestné lavice diskutuje s rozhodčím.
     
    53:58
    Heldák nahodil kotouč za Kolářovu branku, kde si jej na hůl vzal jeden z klatovských borců. Hostující hokejisté se nyní snaží protlačit před Sochůrka.
     
    52:59
    Lukáš Netolický (KOB) si dnes už pravděpodobně nezahraje, domácí útočník dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    51:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro hosty pořádně hořká pilulka, kotouč se teď jen těsně proskákal za Kristiána Koláře! Pod třetí trefu domácích se podepisuje slovenský forvard DENIS HELDÁK, Kobra tak osm minut před koncem znovu vede o dvě branky! Asistence: Dominik Novák, Filip Hlinka.
     
    50:26
    Tomáš Šťastný se uvolnil na pravém kruhu a vypálil, nemířil ale moc přesně a jeho rána trefila jen mantinel za Kolářovou klecí. Domácím přesilovka nevychází.
     
    49:11
    Jakub Slavík (KLT) teď v klíčové pasáži hry oslabuje svůj tým, Kobra může přesilovkovým gólem zhasnout klatovské naděje. Bek byl vyloučen za hákování.
     
    48:33
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A pozor, tohle možná bude ještě drama! Domácí obrana zaspala a nepohlídala si volného JOSEFA ROUBALA, který ukázkovým zakončením z voleje vykřesal jiskru naděje pro Klatovské! Asistence: Vojtěch Tulačka, Jakub Houfek.
     
    47:31
    Kobra teď zničehonic vytáhla z rukávu pěknou akci, domácí se dostali do přečíslení tři na jednoho! Kolář si s celou situací ale poradil.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Bříška (Mrkvička), 28. Hlinka (Heldák, Valík), 52. Heldák (Novák, Hlinka), 59. Bříška – 49. Roubal J. (Tulačka, Houfek), 56. Roubal D. (Hasman, Slavík)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Langer) – Valík, Knesl, Šefl, Šteiner (A), Mrkvička, Šmíd – Petrov, Hlinka, Antončík (C), Šťastný, Novák, Netolický, Bříška (A), Šeba, Smejkal, Heldák, Hrubý, Tondr, Mucha.
    HC Klatovy: Kolář (Hauser) – Slavík (C), Šiller, Houdek, Lokajíček, Kremláček, Houfek, Walter – Uhlík, Matiášek, Roubal D. (A) – Rohla, Tulačka (A), Mužík – Eret, Roubal J., Vávra – Hasman, Hanzlík, Procházka.

    Rozhodčí: Vokřál – Marek, Ovsík.

    Diváci: 127
    thejrc.org