Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
8:0 (4:0, 2:0, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 25.09.2019, 18:00Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Adam FLOK - 8:0
     
    57:04
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM FLOK. Kadaň doplatila na nedůslednost v obraně a dostala třetí gól v zápase prakticky ze stejného místa. Kapitán Mikulík si připisuje čtvrtou asistenci. Asistence: Milan Mikulík a Jan Zahradníček.
    51:32 Kryštof STUCHLÍK - 7:0
     
    51:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KRYŠTOF STUCHLÍK. Domácí vsítili gól ve vlastním oslabení! Kryštof Stuchlík dostal pas za obranu a prakticky sám jel na Adama Wolfa. Toho krásně překonal a zvyšuje na 7:0. Asistence: Milan Mikulík a Jakub Michálek.
    35:02 Patrick KUDLA - 6:0
     
    35:02
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANTHONY PATRICK KUDLA. Hostující obrana opět zaspala a po Hamanově přihrávce od mantinelu se prosadil nikým nehlídaný Anthony Patrick Kudla. Asistence: Filip Haman.
    32:46 Rostislav MARTYNEK - 5:0
     
    32:46
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV MARTYNEK. Tohle už zavání debaklem! Hned po vyhraném buly se k puku dostal David Květoň a vypálil. Jeho střelu sice Wolf ještě vyrazil, ale k vyraženému puku se dostal Rostislav Martynek a na tu už byl gólman Kadaně krátký. Asistence: David Květoň.
    17:36 Ondřej HRACHOVSKÝ - 4:0
     
    17:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ HRACHOVSKÝ. Ani střídání gólmanů Kadani nepomohlo od inkasování dalšího gólu. Ondřej Hrachovský dostal přihrávku a od kruhu krásně poslal puk vzduchem do klece hostů. Asistence: Marek Havránek a Lukáš Motloch.
    16:18 Rostislav MARTYNEK - 3:0
     
    16:18
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ROSTISLAV MARTYNEK. Kadaň opět totálně zaspala v obraně. První střelu sice ještě Štěpánek vyrazil, ale dorážející hráče nehlídal absolutně nikdo. A Martynek toho využil, zvyšuje na 3:0. Asistence: Milan Mikulík.
    08:53 Adam FLOK - 2:0
     
    08:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ADAM FLOK.Milan Mikulík vybojoval kotouč a poslal ho na Adama Floka. Ten si přibruslil ke gólmanovi z levé strany a bez problému ho prostřelil. Asistence: Milan Mikulík.
    03:02 Štěpán NOVOTNÝ - 1:0
     
    03:02
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ŠTĚPÁN NOVOTNÝ. Tohle bylo opravdu rychlé, Rostislav Martynek nahrál po mantinelu kotouč Štěpánu Novotnému, který byl nehlídaný a Štěpánka prostřelil. Asistence: Rostislav Martynek a David Květoň.
    Marken.cz

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 4. Novotný (Martynek, D. Květoň), 9. Flok (Mikulík), 17. Martynek (Mikulík), 18. Hrachovský (Havránek, Motloch), 33. Martynek (D. Květoň), 36. Kudla (Haman), 52. Stuchlík (Mikulík, J. Michálek), 58. Flok (Mikulík, Zahradníček)


    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Kudla, Haman, L. Kovář, Hrachovský, Zahradníček, J. Michálek, J. Adámek, D. Stránský (A) – D. Květoň (C), Novotný, Martynek – Mikulík, Stuchlík, Flok – Motloch, Kaukič, Havránek – Geidl, Przybyla.
    SK Trhači Kadaň: Štěpánek (17. Wolf) – Trefný (C), Poizl, L. Chalupa, Šilhán, Novák, Mert – Wágner (A), Chlouba (A), R. Pilař – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, J. Müller – Čech, Hotěk, Zd. Zabloudil.
    bahis siteleri