Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 3:2 (kon.) | Levice – Martin 1:4 (kon.) | Dubnica – Skalica 5:2 (kon.)
Topoľčany – Bratislava Capitals 3:2 (po s.n.) | Žilina – Trnava 5:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
5:3 (3:1, 2:1, 0:1)
HK Gladiators Trnava
sk Středa 25.09.2019, 18:00 • Tipsport Aréna, Žilina • 1. liga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:19
    Trnava dala gól!
    Hostia využívajú presilovú hru o dvoch hráčov, z pravej strany poslal puk ponad ležiaceho Maroša Mikoláša do siete Vlkov TOBIÁŠ MARGUŠ. Asistencie: Roman Jurák, Filip Jakab.
     
    35:10
    Trnava dala gól!
    Hostia však rovnako využívajú presilovú hru, pretože Roman Jurák našiel DUŠANA KLUČIARA, ktorý z pravej strany na prispenia tyčky prekonáva Maroša Mikoláša! Asistencia: Roman Jurák.
     
    33:48
    Žilina dala gól!
    Vlci napokon využívajú aj presilovú hru a vedú už 5:1! Prvá fomácia Vlkov zakombinovala v útočnom pásme a MATEJ SÍKELA konečne prelomil streleckú smolu na domácom ľade! Asistencie: Marek Minárik, Jaroslav Markovič.
     
    29:17
    Žilina dala gól!
    Platí stará známa pravda nedáš – dostaneš. Skvelého Mikoláša neprekonal v dobrej pozícii Roman Jurák a hostia pykali z následného protiútoku. Samuel Záhradník nabil ONDREJOVI PRÁŠILOVI a ten má na svojom konte hetrik! Asistencia: Samuel Záhradník!
     
    14:58
    Žilina dala gól!
    S gólmi sa nám doslova roztrhlo vrece! Tretí útok Vlkov je pri chuti, Matej Macek opäť nabíjal ONDREJOVI PRÁŠILOVI, ktorý dáva svoj druhý gól v dnešnom zápase! Asistencie: Matej Macek, Ľubomír Patlevič.
     
    14:26
    Trnava dala gól!
    Obranca Žiliny nechala príliš veľa priestoru pre NINA SZALAYA, ktorý ešte prvou strelou neuspel, no v následnej dorážke už nedal Mikolášovi šancu na úspešný zákrok. Asistencia: Filip Mrava.
     
    08:44
    Žilina dala gól!
    Ďalšia pekná akcia Žiliny a je to 2:0! Matej Macek ideálne našiel ONDREJA PRÁŠILA a ten dostal Vlkov do dvojgólového vedenia! Asistencie: Matej Macek, Samuel Záhradník.
     
    01:58
    Žilina dala gól!
    Domáci sa znovu dostali do útoku, prihrávka Maceka ešte adresáta nenašla, ale Ondrej Prášil už našiel JAKUBA PIŠOJU, ktorý otvoril skóre zápasu! Asistencia: Ondrej Prášil.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 2. Pišoja (Prášil), 9. Prášil (Macek, Záhradník), 15. Prášil (Macek, Patlevič), 30. Prášil (Záhradník), 34. Síkela (Minárik, Markovič) – 15. Szalay (Mrava), 36. Klučiar (Jurák), 49. Marguš (Jurák, Jakab)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Lackovič) – Surán, Dubeň, Coma, Turian, Pišoja, Patlevič, Housa, Junas – Markovič (A), Minárik, Sikela – Rehák, Húževka (C), Marcinek – Macek (A), Prášil, Záhradník – Chlepčok, Valášek, Gálik
    HK Gladiators Trnava: Ivanovič (Bruchač) – Evdokimov, Vidovič, Klein, Mrázik, Mihalko, Jakab, Lukačovič, Burian – Klučiar, Beták, Jurák – Mrava, Klučiar, Szalay – Marguš, Hrbáčik, Kamenický – Bobál, Olša, Hudec

    Rozhodčí: Výleta – Kollár, Ševčík

    Diváci: 484
    bahis siteleri