Sokolov – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Pardubice – Líšeň 2:0 (kon.) | Vyšehrad – Varnsdorf 3:1 (kon.)
Prostějov – Chrudim 1:1 (kon.) | Brno – Hr. Králové 2:1 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
3:1 (2:1)
FK Varnsdorf
Sobota 28.09.2019, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! Do vápna se při hostujícím rohu natlačili takřka všichni hostující hráči, což vyústilo v to, že se po dobrém obranném zákroku jednoho z pražských fotbalistů Vyšehrad ocitl v přečíslení 3 na 1. Pas z levé strany dostal na hranici šestnáctky DENIS LAŇKA, který parádní trefou k pravé tyči skóroval.
     
    14
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    ADAM ONDRÁČEK nekompromisně zakončil penaltu k levé tyči vyšehradské branky. Martin Otáhal sice skočil dobrým směrem, po střele severočeského záložníka se ale jen marně natahoval.
     
    3
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Je teprve třetí minuta a Vyšehrad už vede o dvě branky! Obrovskou hrubku teď má na svědomí Ondřej Lehoczki, když ho jakožto posledního obránce o míč připravil Lukáš Veselý, který ihned poslal balón na střed hřiště na nabíhajícího DENISE LAŇKU. Strahovský ostrostřelec sám před hostující brankou nezaváhal a zkušeně uklidil míč k pravé tyči.
     
    1
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Tak to je vysněný vstup do utkání! Lukáš Veselý hodil nabíhajícímu Filipu Drobílkovi aut za severočeskou obranu, rychlonohý pražský fotbalista se jednoduchou kličkou uvolnil od svého obránce a přízemním centrem našel ve vápně LUKÁŠE POUČKA, který skluzem skóroval k levé tyči!

    Libor Kokoška

    Branky: 1. Pouček, 3. Laňka, 84. Laňka – 14. Ondráček (pen.)

    Karty:   12. Pardubský (VYS), 35. Švejdík (VYS), 54. Kozel (VYS), 72. Rataj (VYS), 85. Laňka (VYS) – 51. Houser (VDF), 59. Bláha (VDF)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Pardubský (46. Rataj), Nitrianský, Švejdík, T. Jablonský – Kozel – Drobílek (89. Brejcha), Verner – Pouček (87. Žežulka), Veselý, Laňka.
    Náhradníci: Dočekal – V. Mareš, Drozda, Žežulka, Brejcha, Rataj, Mashike Sukisa.

    FK Varnsdorf: Samoel – M. Richter, Heppner, Rudnytskyy – Ondráček (75. Kazda), Houser, Bláha (78. Daniel Novák), Lehoczki, D. Breda (71. Micovčák) – Barac – Kocourek.
    Náhradníci: Vaňák – Daniel Novák, Kazda, Micovčák, Šimon, M. Kubista, Finěk.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Zdeněk Koval, Zdeněk Vaňkát

    Diváci: 400
    bahis siteleri