Chabarovsk – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Jekatěrinburg 4:2 (kon.) | Čerepovec – Ufa 4:3 (kon.)
Kazaň – Kunlun 5:0 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 5:4 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Dynamo Moskva 4:1 (kon.)
Viťaz – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Omsk – Spartak Moskva 3:4 (0:2 po s.n.)
po s.n. (0:2)
Avangard Omsk
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:0)
Spartak Moskva
Sobota 28.09.2019, 16:05 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:41
    Devatenáct sekund před koncem prodloužení se pravděpodobně naposledy vylučuje, na trestnou lavici za sekání odjíždí Alexander Chochlačov (SPM).
     
    55:30
    Spartak má ideální příležitost dokonat obrat. Roman Gofman posílá na trestnou lavici Igora Makarova (OMS), který byl vyloučen za podrážení.
     
    44:18
    Robin Hanzl (SPM) se poprvé v utkání odebírá na trestnou lavici, český útočník byl vykázán za podrážení. Avangard tak čeká další hra v početní výhodě.
     
    37:18
    A pozor, Spartak jde do tří! Tohle je pro hosty hodně špatné, trest za zdržování hry pro hráčkou lavici odpyká útočník Michal Juňkov (SPM).
     
    37:18
    Přesilovka pro svěřence Boba Hartleyho. Dvě a půl minuty před koncem třetiny míří na trestnou lavici Jevgenij Kulik (SPM), jenž byl vykázán za vysokou hůl.
     
    31:07
    Avangard půjde do čtyř. Hráčská lavice Omsku dostává menší trest za příliš mnoho hráčů, který za svůj celek jede na lavici hanby odpykat Sergej Šumakov (OMS).
     
    23:32
    Domácí si podruhé v utkání vyzkouší přesilovku. Maxim Gončarov (SPM) u trestné lavice dost okatě podržel Košeleva, za což dostává menší trest.
     
    17:22
    My o vlku, vlk na trestné lavici. Akim Trišin (SPM) je z kluziště vykázán za držení, a Avangard tak má ideální příležitost srovnat krok se svým soupeřem.
     
    06:21
    Přesilovka pro Znarokovu partu. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Maxim Čudinov (OMS), hra v početní výhodě začne po komerční přestávce.
     
    00:59
    Už na konci první minuty se vylučuje, na trestnou lavici za vysokou hůl putuje Andrej Stas (OMS). Domácí forvard za klecí zasáhl Fjodorova do obličeje.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 26. Čudinov (Andrighetto), 39. Klinkhammer (Andrighetto, Beck), 45. Vojnov (K. Semjonov, Beck) – 8. Chochlačov (Fjodorov, D. Višněvskij), 46. Daugavinš (Karsums, Kulik), 50. Hersley (R. Hanzl, Fjodorov), rozh. náj. Daugavinš

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Sven Andrighetto (OMS)
    0:1   Kaspars Daugavinš (SPM)
    2. série:
    0:1   Taylor Beck (OMS)
    0:1   Arťom Fjodorov (SPM)
    3. série:
    0:1   Rob Klinkhammer (OMS)
    0:2   Robin Hanzl (SPM)
    4. série:
    0:2   Sergej Šumakov (OMS)


    Avangard Omsk: Sudnicin (Bobkov) – Pokka, Pivcakin, Čudinov, Vojnov, Manuchov, Martynov – Košelev, Andrighetto, K. Semjonov – Pjanov, Beck, I. Makarov – Stas, Dědunov, A. Potapov – Klinkhammer, Šumakov, Gračjov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – D. Višněvskij, Gončarov, Rylov, Hersley, Kulik, Grišin, Trišin – Karsums, Daugavinš, Juňkov – R. Hanzl, Chochlačov, Fjodorov – Nikoncev, Kokarev, Stoljarov – Šablovskij, Cyplakov, Talalujev – Šaškov.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Gordenko, Sysujev.

    Diváci: 4 519
    bahis siteleri