Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 6:1 (kon.)
Opava – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (kon.)
Příbram – David Servis 8:3 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 1:7 (kon.) | Klatovy – Kolín 5:2 (kon.)
Děčín – Trutnov 9:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 11:2 (kon.)
konec
HC Děčín
9:6 (2:1, 4:1, 3:4)
HC Trutnov
Sobota 28.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:21:02)
     
    Je dobojováno. Z jasného zápasu nakonec bylo ve třetí třetině drama, kdy hosté snížili na rozdíl jediné branky. Medvědi pak ale znovu odskočili a nakonec slaví další tři body. Hosté ale předvedli parádní podívanou zejména ve třetí třetině, ve které vsítili čtyři branky a byli zpět v zápase. Nakonec mohli sahat po bodech, ale odjedou s prázdnou. Před jejich výkonem je ale třeba smeknout.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Ještě se vhazuje před Lavingerem, hosté mají útočné pásmo a pokusí se ještě o korekci skóre.
     
    59:02
    Hosté se usadili v pásmu Medvědů a kombinovali, nakonec puk znovu zachytili domácí a posílají ho do středního pásma.
     
    58:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi po tlaku hostů dostali puk pod kontrolu. Poté ho získal ONDŘEJ SÝKORA, který projel celým kluzištěm a kotouč doslova zavezl do prázdné branky – 9:6. Asistence: Pavel Zajan a Vojtěch Tůma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Branka hostů je prázdná a ti to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:52
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:12
    Fantastický zákrok Lukáše Lavingera. Po chybě obrany se před jeho branku prodral Jan Starý a už po jeho střele mířil puk do branky. Lavinger ale natáhl ruku a kotouč vytěsnil mimo tři tyče! Hosté znovu nebyli daleko od kontaktní branky!
     
    56:35
    Kaltenböck vyhodil puk z pásma do střední třetiny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Hosté tak musejí do akce od svého brankáře.
     
    55:35
    Pivrncova branka je vychýlena ze svého postavení a nyní ji bude třeba upevnit zpět. Chvilku se hrát nebude.
     
    54:10
    Ondřej Damašek si prohodil puk mezi nohama a šel do blízkosti branky hostů, avšak jeho střela skončila jen vedle ní. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    52:46
    Další únik Děčína, zblízka střílel Ondřej Sýkora, ale neprocedil puk mezi betony brankáře hostů. Ten tak zapisuje velmi důležitý zákrok.
     
    51:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí uklidnili hru a oklepali se. Hned na to šli do rychlého brejku. Michal Oliverius našel rozjetého ONDŘEJE DAMAŠKA, který poté zblízka nedal brankáři Trutnova žádnou šanci – 8:6. Asistence: Michal Oliverius.
     
    50:51
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    49:58
    Děčínští nevědí, jak na rozjeté hosty vyzrát. Ti jsou vysloveně při chuti a dostávají se do přečíslení. Tohle ještě bude hodně zajímavé.
     
    48:49
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou Děčínu na dostřel jediné branky. Neskutečný tlak znovu přetavují v další gól a Medvědi se mohou po jasném vedení nakonec obávat o výsledek. Lavingera z pravé strany prostřelil JAKUB TATAR – 7:6. Asistence: Bohdan Višňák a Jakub Jedlička.
     
    47:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A tu hosté využívají. Daniel Svoboda našel PETRA CHYTRÁČKA, který si sjel před Lavingera, zvedl kotouč a dostal ho nad jeho pravým betonem do sítě – 7:5. Hosté tak jsou zpátky v utkání a znovu usilují o srovnání stavu. Asistence: Daniel Svoboda a Roman Janoušek.
     
    47:17
    Vůbec první vyloučení Děčína a hosté tak mají k dispozici první přesilovou hru.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Bohuslav Tenkrát – 2 min., podrážení).
     
    46:25
    Nutno podotknout, že hráčů Trutnova je nyní plné kluziště a zkouší střely snad z každé pozice. Dvě branky rychle po sobě jim vlily do žil čerstvou krev a Děčínští tak čelí nebezpečným střelám.
     
    45:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté zase o něco snížili svou ztrátu. DANIEL SVOBODA dostal nabito na levý kruh od Jakuba Jedličky a vyslal okamžitě střelu. Ta se sice otřela o beton Lavingera, ale puk nakonec proskočil a skončil za brankovou čárou – 7:4. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    44:58
    Lukáš Lavinger nyní vytasil další zákrok, když u své pravé tyče pokryl jedovku hostujícího hráče. Po ní schoval puk do lapačky a přerušil hru.
     
    43:25
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Nádherná akce DANIELA SVOBODY. Ten po vhazování v obranném pásmu převzal kotouč od Pražáka a podél pravého mantinelu přilétl až před děčínskou klec, kde z pravé strany pověsil puk za Lavingera – 7:3. Asistence: Vojtěch Pražák a Pavel Fedulov.
     
    43:17
    Na druhé straně si dva zákroky připsal hostující brankář a nechal hru zase přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:41
    Nyní se prezentoval velmi dobrým zákrokem Lukáš Lavinger, jenž lapil pokus z prostoru mezi kruhy.
     
    41:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá další přesilová hra a Medvědi mají pětigólový náskok. Zdeněk Petráš našel přihrávkou VOJTĚCHA TŮMU, který se v předbrankovém prostoru nemýlil a navyšuje děčínský náskok – 7:2. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    41:12
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Lukáš Vácha – 2 min., napadení).
     
    40:53
    Oliverius potáhl puk okolo branky hostů, ale ten mu poté utekl a získali ho hosté. Ty poté znovu v akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    40:28
    Hosté se pokoušeli projít do útočného pásma, ale zastavil je ofsajd. Hra se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC BAK Trutnov: ze hřiště odchází Patrik Ašenbrenner, přichází Petr Pivrnec.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté dokázali srovnat a začínalo se znovu od začátku. Avšak poté už měli slovo jen domácí, kteří se postupně trefili čtyřikrát a před třetí třetinou mají slibný náskok o čtyři góly. Uvidíme, co nám ještě přinese poslední část hry, která začne přibližně v 19:42.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pět vteřin před koncem druhého dějství využívají Děčínští čtvrtou přesilovou hru. Vojtěch Tůma nahazoval puk před branku hostů, Ašenbrenner byl u pravé tyče připraven. Jenže PAVEL ZAJAN tečoval puk a ten změnil směr. Nakonec pak kotouč proplachtil do jeho levého růžku – 6:2. Asistence: Vojtěch Tůma a Zdeněk Petráš.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Matěj Suk – 2 min., krosček).
     
    39:15
    Sýkora se opřel do rány v mezikruží, jeho pokus lapil hostující brankář a dostal kotouč do bezpečí.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:43
    Daniel Svoboda vyslal nebezpečnou střelu na Lavingera, který zakročil lapačkou a také podržel svůj tým. Následně pak ukryl i pokus Jakuba Jedličky a nyní už nechal hru přerušit.
     
    37:46
    Faiglova rána z vrcholu levého kruhu zaplula do Ašenbrennerovy lapačky a hra je přerušena.
     
    36:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    V pořadí již třetí využitá přesilová hra Medvědů a ti jdou do tříbrankového trháku. Loukota postrčil kotouč do prostoru mezi kruhy, kde se do střely opřel ZDENĚK PETRÁŠ a v síti hostů vymetl všechny pavučiny – 5:2. Děčínský útočník tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Jakub Loukota a Ondřej Sýkora.
     
    35:32
    Jan Kaltenböck nyní vyprášil betony Ašenbrennera a ten zapisuje další zákrok. Následně pak chytil další střelu Děčína a znovu podržel svůj tým. Hra je přerušena.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Vojtěch Kubinčák – 2 min., krosček).
     
    34:45
    Další slibná akce Děčína, Kordule přihrával na lépe postaveného Fojta, tomu ale puk vypíchla pozorná obrana Trutnova.
     
    33:33
    Po pravé straně unikl Zdeněk Petráš, ale nakonec se ke střele nedostal. Kotouč mu sebrala obrana hostů a míří do akce na druhé straně.
     
    31:41
    Volráb nahodil puk před branku, která byla mírně odkrytá a hůl skrze obránce hostů prostrčil Radek Fojt. Avšak Ašenbrenner se stihl přesunout a puk vykopl svým levým betonem pryč.
     
    30:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Zdržování hry při vhazování se hostům vymstilo. Medvědi využívají další přesilovou hru, když po pasu od Zajana skóreoval ZDENĚK PETRÁŠ a dává tak děčínskému týmu dvoubrankový náskok – 4:2. Asistence: Pavel Zajan a Ondřej Sýkora.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Jedlička – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    29:35
    Další pokus Ondřeje Sýkory, který se prodral až před brankoviště hostů, zvedl kotouč bekhendem, ale opět se zákrokem zaskvěl brankář Trutnova. Ten tak podržel své spoluhráče.
     
    28:46
    Tomáš Faigl stál u pravé tyče a Oliverius mu prostrčil puk, prvně jmenovaný pak nechal zákrokem vyniknout Patrika Ašenbrennera.
     
    27:40
    Hosté tak znovu musí dohánět ztrátu a hned se natlačili před branku Medvědů. Pokus Jakuba Tatara ale končí jen v lapačce Lukáše Lavingera.
     
    26:36
    Děčín právě vstřelil branku!
    Zdeněk Petráš nejprve trefil horní tyč trutnovské branky, puk se odrazil před branku Ašenbrennera, kde byl dobře postavený ONDŘEJ SÝKORA, jenž z první prostřelil hostujícího brankáře – 3:2. Děčín si tak vrací své vedení zase zpátky. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    25:52
    Pavel Zajan napřáhl na vrcholu levého kruhu a orazítkoval břevno hostující branky!
     
    25:42
    Trutnov je v plném počtu.
     
    25:10
    Hosté zachytili puk v obranném pásmu a hned ho poslali až před domácí klec. Znovu se tak osvobodili a z oslabení ukrojili další kus.
     
    24:37
    Děčín se sám vykázal z pásma a kotouč zaletěl až před Lavingera. Medvědi tak musí zpět a založit akci znovu od jeho branky.
     
    24:07
    Trutnov je už ve čtyřech hráčích.
     
    23:42
    Medvědi hrají přesilovku pět na tři a už ostřelují Ašenbrennera, který si připsal už dva zákroky.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Matěj Suk – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:20
    Hosté se zatím velmi dobře brání a vyhazují puky až před domácí klec. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    22:07
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jakub Kynčl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:50
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Nejprve se ve velké šanci netrefil Daniel Svoboda, ten si to za malý okamžik vynahradil, když nahrál před branku JANU STARÉMU a někdejší extraligový hráč se tak dokázal před Lavingerem prosadit – 2:2. Asistence: Daniel Svoboda a Pavel Fedulov.
     
    20:54
    Nahození hostů ze střední třetiny až před Lavingera, který puk chytá do lapačky a hned na to ho rozehrál obraně Medvědů. Ti už spěchají do útočného pásma.
     
    20:13
    Druhou třetinu začali Medvědi střelou na hostující branku, ale Ašenbrenner byl znovu pozorný a lapil puk do lapačky. Poté přerušil hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství je minulostí. V něm se do vedení dostali Medvědi, když už v sedmé minutě rozvlnil síť za Ašenbrennerem Tomáš Faigl. Hosté však dokázali o dvě minuty později vyrovnat, když střelou z úhlu nachytal Lavingera Pavel Fedulov. Poslední slovo této části hry měli ale Medvědi. Přesilovku využil Bohuslav Tenkrát, který dal Děčínu zpátky jeho vedení. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Na druhé straně ještě dostal přihrávku na pravou stranu Ondřej Damašek, ale i s jeho střelou si poradil hostující brankář.
     
    19:36
    A do třetice Lavinger, od modré čáry pálil Lukáš Junek a puk do své lapačky Lavinger ukryl.
     
    19:28
    A další zákrok domácího brankáře, ten zabránil dalšímu hostujícímu pokusu a zastavil ji betonem, který zaduněl.
     
    19:02
    Nyní se zaskvěl Lukáš Lavinger, který lapil semaforem dělovku Vojtěcha Pražáka a podržel vedení Medvědů. Hosté nebyli daleko od vyrovnání.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetina.
     
    18:07
    Ondřej Svoboda se opět dostal do akce, z levého kruhu ale jeho pokus zastavila pozorná obrana Trutnova.
     
    17:33
    Hosté měli slibně se vyvíjející akci, ale zmařilo ji postavení mimo hru. Ta se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    16:23
    Daniel Volráb si sjel těsně k tyči hostující branky, ale znovu neprostrčil puk mezi špičkou betonu a tyčí brankáře Trutnova. Ten ale kotouč raději ukryl pod lapačku a zastavil hru.
     
    15:16
    Ondřej Sýkora se prodral mezi obranou hostů a jel do samostatného úniku. Tváří v tvář ale před Ašenbrennerem neuspěl, naopak ten zapisuje další pohotový zákrok a podržel svůj tým.
     
    14:30
    Hosté chybovali v obraně, ale Oliverius nedosáhl na kotouč, který hráči Trutnova nakonec dostali do středního pásma.
     
    13:56
    Zdeněk Petráš byl znovu hodně aktivní a vyslal z levého kruhu prudkou ránu, kterou efektním semaforem kryje Patrik Ašenbrenner. Ten po svém dalším přesném zákroku přerušuje hru.
     
    13:15
    Semorád se prodral kolem levého mantinelu do útočného teritoria, ale jeho následný pokus se mezi tři děčínské tyče nevešel. Ale to ani střela na druhé straně střílejícího Zdeňka Petráše.
     
    12:21
    Hosté okamžitě po vhazování vyslali střelu na Lavingera, který ji ukryl pod svojí lapačku. Poté před dotěrnými útočníky soupeře zastavil hru.
     
    11:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a Medvědi si berou své vedení zase zpátky. Kaltenböck našel přihrávkou BOHUSLAVA TENKRÁTA, který se v těsné blízkosti Ašenbrennera nemýlil a po zemi ho prostřelil – 2:1. Asistence: Jan Kaltenböck a Michal Oliverius.
     
    11:01
    Nyní už ano. U jeho pravé tyče vystřelil Michal Oliverius, ale brankář Trutnova postrčil pravý beton a šanci zlikvidoval.
     
    10:47
    Děčín je v útočném pásmu a už rozvíjí přesilovkovou akci. Zatím se ale nedostal do zakončení před Ašenbrennerem.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Matěj Poul – 2 min., hákování).
     
    09:54
    Hosté se opět nebezpečně natlačili před domácí branku a Lavinger musel být opět připraven. Nakonec došlo k faulu hostujícího hráče a Děčín má ponechanou výhodu.
     
    08:21
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Také domácí brankář Lukáš Lavinger už loví kotouč z branky a je vyrovnáno. PAVEL FEDULOV po přihrávce od Svobody střílel z úhlu a nakonec puk propadl za záda děčínského brankáře. Mezi tyčí a jeho betonem byla škvírka, kterou do ní kotouč prošel – 1:1. Asistence: Daniel Svoboda.
     
    07:35
    Pavel Kordule podržel puk u pravého kruhu a poté si vyměnil puk s Volrábem. Načež střela z prostoru mezi kruhy z hole prvně jmenovaného končí na ochranné síti.
     
    06:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná kombinace Medvědů hned po vhazování před Ašenbrennerem a ten musí poprvé lovit puk ze své sítě. Michal Oliverius našel přesnou přihrávkou do mezikruží TOMÁŠE FAIGLA, který poté svižnou střelou propálil hostujícího brankáře – 1:0. Asistence: Michal Oliverius a Bohuslav Tenkrát.
     
    06:46
    Další zakázané uvolnění hostů. Medvědi získali zadarmo útočné pásmo.
     
    05:57
    A znovu Daniel Svoboda, ten se hnal do útočného pásma a vystřelil tentokráte z pravého kruhu a letící puk zastavil svojí holí Lavinger. Kotouč pak změnil směr a skončil v rohu kluziště.
     
    05:10
    Daniel Svoboda vyslal z levého kruhu dělovku, která končí na zadním mantinelu, který jenom zaduněl. Hosté ale postupně více tlačí na pilu a vytvářejí si už slibné akce.
     
    04:50
    Trutnovští se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Patrika Ašenbrennera. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    04:08
    Medvědi ztratili útočné pásmo a hosté se chtěli okamžitě dostat do protiútoku, ale Kaltenböck nabral rychlost a puk ve středním pásmu dostal pod kontrolu.
     
    03:14
    Patrik Zicho zastavil rozehrávku hostů a dostal puk do své moci. V klidu počkal na vystřídání spoluhráčů a poté s nimi rozjel další akci. Jenže hosté vypíchli kotouč a šli dva na jednoho, přihrávku pak zastavil obranným zákrokem Bohuslav Tenkrát.
     
    02:52
    Další zákrok Patrika Ašenbrennera, jenž lapil pokus z pravé strany a poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:10
    Děčínští nyní čelili šanci hostů, ale nakonec střela Poula skončila vedle Lavingerovy klece. Hned na to na opačné straně vystřelil z první Zajan, gólman hostů byl znovu na místě.
     
    01:18
    Skrumáž před hostující klecí. Michal Oliverius se snažil zblízka prostrčit kotouč mezi betony hostujícího hráče, ale Ašenbrenner zapsal další přesný zákrok.
     
    00:47
    A znovu Medvědi šli do akce, avšak v rozletu je zastavilo postavení mimo hru a ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    00:13
    Radek Fojt sebral hostům puk přímo po vhazování a zavezl ho d útočného pásma. Tam poté střílel Pavel Kordule, ale jeho pokus zastavil Ašenbrenner.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou už na ledové ploše a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Volráb (A), Chovanec, Fojt – Damašek, Oliverius (C), Zajan (A) – Petráš, Kuchynka, Kordule – Sýkora, Faigl

    HC BAK Trutnov: Ašenbrenner (Pivrnec) – Pražák, Kynčl, Junek, Vácha (A), Suk, Faltys, Višňák – Jedlička, Kubinčák (A), Janoušek – Fedulov, Chytráček, Semorád (C) – Svoboda, Poul, Starý – Tatar, Martinec, Vacek

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát. Nejprve se Děčín radoval z výhry na trutnovském ledě, a sice 6:3. Trutnov pak ve druhém měření sil oplácel a z ledu Děčína odvezl tři body za těsnou výhru 3:2.
    Letos se už Děčín s Trutnovem střetl, ale před sezónou v rámci turnaje BAK Cup v Trutnově, kde ve finále Medvědi trutnovské hokejisty porazili 5:1 a slavili celkové vítězství na tomto turnaji.
     
    HC BAK Trutnov

    Hosté z Trutnova sehráli svůj první duel v úvodu nové sezony na ledě nováčka z Nové paky, kde prohráli 2:3. Poté přišla domácí výhra nad Mostem v poměru 5:1. V Jablonci pak Trutnovští znovu prohráli, a sice 0:3 z jejich pohledu. Vše si chtěli vynahradit ve středu, kdy přivítali ve svém teritoriu Buldoky z Řisut, avšak první třetina nenasvědčovala tomu, že by Trutnov pomýšlel na body. Buldoci vedli 0:2. Ovšem Trutnov v úvodu druhé třetiny na svého soupeře vlétl a vedení se Řisutským rozplynulo jak pára nad hrncem. V čase 22:25 totiž na ukazateli skóre svítil stav 3:2 pro Trutnov. Ten se tak třemi rychlými brankami dostal do vedení. Hosté ještě stihli vyrovnat, ale to bylo z jejich strany vše. V šestapadesáté minutě totiž Trutnov znovu strhl vedení na svou stranu, které si už udržel až do konce. Dnes tak bude chtít opět bodovat a na děčínském ledě bude k mání velmi zajímavá podívaná a bitva o další druholigové body.

    Nejproduktivnější hráči

    Daniel Svoboda – 5 bodů (1+4)
    Vojtěch Kubinčák – 4 body (0+4)
    Jan Starý – 3 body (3+0)
     
    HC Děčín

    Hokejistům Děčína zatím úvod sezóny vychází nadmíru dobře. Po čtyřech odehraných utkáních mají na svém kontě jedenáct bodů z dvanácti možných a drží první příčku tabulky těsně před Vrchlabím, které má shodný počet bodů, ale jen horší skóre. Medvědi po výhrách nad Bílinou, Dvorem Králové a Novou Pakou zajížděli ve středu k regionálnímu derby do Jablonce nad Nisou, kde po první třetině vedli 2:0. Ovšem Vlci v prostředním dějství dokázali postupně srovnat a nakonec zápas došel do prodloužení. To se hrálo pouhých šest vteřin díky přesné trefě Zdeňka Petráše, který tak děčínskému týmu vystřelil bonusový bod navíc. A dnes podruhé v sezóně před svými diváky budou chtít zase uspět, ale proti Trutnovu je nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Zdeněk Petráš – 9 bodů (5+4)
    Ondřej Sýkora – 8 bodů (4+4)
    Michal Oliverius – 6 bodů (3+3)
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu šesté kolo druhé hokejové ligy ve skupině Sever a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Děčín a HC BAK Trutnov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Faigl (Oliverius, Tenkrát), 12. Tenkrát (Kaltenböck, Oliverius), 27. Sýkora (Petráš), 31. Petráš (Zajan, Sýkora), 37. Petráš (Loukota, Sýkora), 40. Zajan (Tůma, Petráš), 42. Tůma (Petráš), 52. Damašek (Oliverius), 59. Sýkora (Zajan, Tůma) – 9. Fedulov (Svoboda), 22. Starý (Svoboda, Fedulov), 44. Svoboda (Pražák, Fedulov), 46. Svoboda (Jedlička), 48. Chytráček (Svoboda, Janoušek), 49. Tatar (Višňák, Jedlička)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Volráb (A), Chovanec, Fojt – Damašek, Oliverius (C), Zajan (A) – Petráš, Kuchynka, Kordule – Sýkora, Faigl
    HC Trutnov: Ašenbrenner (41.Pivrnec) – Pražák, Kynčl, Junek, Vácha (A), Suk, Faltys, Višňák – Jedlička, Kubinčák (A), Janoušek – Fedulov, Chytráček, Semorád (C) – Svoboda, Poul, Starý – Tatar, Martinec, Vacek

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora

    Diváci: 264
    bahis siteleri