Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Carolina – Nashville 1:2 (po pr.) | Detroit – Toronto 3:4 (0:1 po s.n.)
St. Louis – Washington 4:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Chicago 8:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 28.09.2019, 01:08 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:35
    Subban mezi kruhy vypomohl svému brankáři zablokovanou střelou. Mezitím Columbus odvolává Korpisala!
     
    48:58
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Tennyson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    48:20 Travis ZAJAC - 0:2
     
    48:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zvyšují na 2:0. Přesilovková kombinace začala stále více svírat domácí před vlastní brankou, a byť se Palmieri dostal mimo střelecký úhel, našel povedenou přihrávkou mezi kruhy TRAVISE ZAJACE, který rychlou střelou překonal Korpisala. Asistence: Kyle Palmieri, Taylor Hall.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Dubois – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:48
    Jones se zjevil v šanci před brankou Devils, ale prudká přihrávka z levé strany od Nyquista mu sjela z hokejky mezi nohy. Zívala před ním odkrytá branka.
     
    43:52
    Velká šance Devils končí strkanicí za brankou Columbusu. Korpisalo chtěl odehrát nahozený puk, který se odrazil od zadního mantinelu, ale promáchl. Kotouč si to namířil mezi kruhy k najíždějícímu Zajacovi, jenž ale z vyložené šance, byť tísněn zezadu obráncem, minul branku.
     
    35:22
    Taylor Hall se dostal do úniku, obrana Columbusu byla bez šance při stíhání soupeře. Mezi Hallem a brankou už stál jen Korpisalo, který se nenechal vymíchat svým sokem a zachoval klid, díky čemuž vytěsnil puk mimo tři tyče!
    34:12 Neuznaný gól Columbusu
     
    34:12
    Columbus z dorážky sice vsítil branku, ale došlo ke kontaktu s brankářem Schneiderem, kterého Dubois při svém průjezdu kolem brankoviště zasáhl. Nedovolené bránění a gól neuznán!
     
    31:13
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Gavrikov – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:30
    Devils se dostali ve dvou za obranu domácích a už to vypadalo na jasný gól, ale po přihrávce na levou stranu a pohotové střele Colemana předvedl Korpisalo další fantastický zákrok a puk vytěsnil!
     
    17:05
    Další vyloučení na straně New Jersey. Jesper Bratt přehodil ve vlastním pásmu plexisklo a Columbus bude mít dalších 49 vteřin dvojnásobnou přesilovku.
     
    16:45
    Atkinson se zjevil mezi kruhy a rychle střílel do pravého horního rohu. Schneider zastavil střelu lapačkou a sebral svému protihráči obrovskou šanci!
     
    15:54
    Vše se může změnit! Hayden dostává dvě minuty za hákování a Columbus bude hrát proti třem!
     
    14:39
    Ale Blue Jackets dostanou šanci v přesilovce, v níž zase mohou taktovku zápasu strhnout na svou stranu. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Subban.
     
    10:22
    Fantastický zákrok Korpisala, který byl mimo ideální postavení, byl v rozkleku, ale střela od modré byla zblokována clonícím Hischierem, který se pohotově otočil a pokusil se využít odkryté části klece. Korpisalo proti puku mířícímu do branky stihl strčit svou hůl, kterou kotouč vytěsnil do strany.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Lilja – 2 min., vysoká hůl).
    08:32 Taylor HALL - 0:1
     
    08:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení v dnešním utkání! TAYLOR HALL dostal v útočném pásmu dostatek prostoru, nabruslil si až do pravého kruhu pro vhazování a střelou zápěstím propálil brankáře Korpisala. Asistence: Jesper Bratt, Nico Hischier.
     
    06:59
    Obrovská šance Columbusu! Texier vysunul Atkinsona, který se zjevil sám před Schneiderem, ale finální kličkou do bekhendu se mu nepovedlo brankáře Devils obhodit.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Hall (Bratt, Hischier), 49. Zajac (Palmieri, Hall)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Jones, Werenski, Gavrikov, Kukan, Savard, Nutivaara – Wennberg, Atkinson, Nyquist, Lilja, Dubois, Nash, Milano, Bjorkstrand, Jenner, Texier, Foligno, Anderson
    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Smith, Subban, Butcher, Severson, Mueller, Tennyson – Hall, Hischier, Palmieri – Gusev, Hughes, Bratt – Coleman, Zajac, Simmonds – Boqvist, Zacha, Hayden

    Rozhodčí: O'Rourke, South – Marquis, Alphonso
    bahis siteleri