Columbus – New Jersey 0:2 (kon.) | Carolina – Nashville 1:2 (po pr.) | Detroit – Toronto 3:4 (0:1 po s.n.)
St. Louis – Washington 4:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Chicago 8:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Vegas Golden Knights
2:3 (0:2, 0:0, 2:1)
Los Angeles Kings
Sobota 28.09.2019, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:01 Kyle CLIFFORD - 2:3
     
    51:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Marc-André Fleury nyní nedokázal udržet střelu Austina Walkera z pravého kruhu a po šťastném odrazu puku skóroval z blízkosti do prázdné brány KYLE CLIFFORD! Asistence: Austin Walker.
    45:38 Brayden MCNABB - 2:2
     
    45:38
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRAYDEN MCNABB na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho střela zápěstím zamířila nad lapačkou Jonathana Quicka do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Vegas vstřelilo dva góly v rozmezí pouhých 74 sekund a je to rázem 2:2! Asistence: Max Pacioretty a Paul Stastny.
    44:24 Paul STASTNY - 1:2
     
    44:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Cody Eakin krásně přenesl hru z levého křídla doprava a PAUL STASTNY napřáhl na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování ke střele zápěstím, která mezi levým betonem a lapačkou Jonathana Quicka zamířila k přední pravé tyči brány! Asistence: Cody Eakin a Max Pacioretty.
    11:48 Alex IAFFALO - 0:2
     
    11:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Marc-André Fleury nyní sice vyrazil střelu Drewa Doughtyho od modré čáry, jenže u levé tyče poté došlo k několika odrazům a ALEX IAFFALO poslal puk do odkryté sítě! Kings vedou rychle 2:0. Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
    09:28 Michael AMADIO - 0:1
     
    09:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    MICHAEL AMADIO si najel na vzdálenější levé tyči na přihrávku Trevora Lewise z pravého křídla a skvělou tečí poté usměrnil kotouč nad pravý beton roztaženého Marca-Andrého Fleuryho! LA vede 1:0! Asistence: Trevor Lewis a Matt Roy.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 45. Stastny (Eakin, Pacioretty), 46. McNabb (Pacioretty, Stastny) – 10. Amadio (Lewis, Roy), 12. Iaffalo (Doughty, Kopitar), 52. Clifford (Walker)


    Vegas Golden Knights: Fleury (Ferguson) – McNabb, Schmidt, Merrill, Theodore, Holden, Engelland (A) – Marchessault, Karlsson, Smith (A) – Pacioretty, Stastny, Stone (A) – Zykov, Eakin, Tuch – Carrier, Nosek, Kolesar. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    Los Angeles Kings: Quick (Campbell) – Bjornfot, Doughty (A), Martinez, Roy, Hutton, Walker – Iafallo, Kopitar (C), Brown – Kovalčuk, Kempe, Carter (A) – Wagner, Lizotte, Toffoli – Clifford, Amadio, Lewis. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Chris Schlenker, Gord Dwyer. Čároví: James Tobias, Ryan Galloway

    Diváci: 18103
    bahis siteleri