Dunajská Streda – Žilina 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trnava 1:3 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:3)
FC Spartak Trnava
Neděle 29.09.2019, 18:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, děkujeme za pozornost. (19:57:34)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 21:10.
     
    Je dobojováno! Trnava na hřišti svého tabulkového souseda prakticky celou dobu bránila, ale i tak zaznamenala poměrně jednoznačné vítězství 3:1. Jasno bylo už po pětatřiceti minutách, když Spartak uštědřil Zlatým Moravcům obrovskou lekci z efektivity. Dvakrát po sobě skóroval Sobczyk a poslední hostující gól pak přidal Tavares. Po změně stran se hrálo už jenom na Bolkovu branku, domácí spálili mnoho šancí, ale nakonec se přeci jen prosadili hlavičkou střídajícího Silvia Rodriguese Juniora. Trnava se tak posunula před svého soupeře na čtvrté místo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Richtárech zleva posílal balón do ohně poté, co nasadil jesle Oršulovi. Na brankové čáře dobře zasáhl Mesík a vše skončilo střelou zpoza vápna od Čögleye, kterou reflexivním zákrokem zastavil Bolek.
     
    90+3
    Roh s pořadovým číslem jedenáct rozehrál domácí tým nakrátko, ovšem neškodný centr z pravé strany putoval jen do rukavic Petra Bolka.
     
    90+2
    Ani po tomto dlouhém nákopu se Yilmaz k ničemu nedostal. Dobrou obrannou práci předvedl ve vlastním vápně Peter Čögley.
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle se nastavují další čtyři minuty.
     
    90
    Marko Tešija prošel přes otevřený střed hřiště, nicméně domácí obrana se před pokutovým územím bez problémů postarala o Kubilaye Yilmaze.
     
    89
    Martin Gamboš byl sestřelen skluzem Silvia Rodriguese Juniora, který si trochu řekl o druhou žlutou kartu. Rozhodčí Očenáš ale zůstal shovívavý.
     
    88
    Tavares si dobře pokryl míč proti hráčské přesile soupeře a vynutil si faul, po kterém se bude nějakou chvíli hrát hodně daleko od Petra Bolka.
    86. Silvio Rodrigues Junior (ZMO) - 1:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    86
    Zlaté Moravce právě vstřelily branku!
    Naprosto zasloužené snížení a radost slušně zaplněných ochozů! Tomáš Ďubek rozehrál desátý roh na přední tyč a tam se ze vzduchu prosadil SILVIO RODRIGUES JUNIOR. Bolek zůstal stát uprostřed branky a jenom sledoval, jak míč mizí do sítě.
     
    85
    Desátý rohový kop pro Zlaté Moravce. Tradiční exekutor Ďubek spěchá s rozehráním, přestože je jeho tým bez šance na body.
     
    84
    Žlutá karta pro Silvia Rodriguese Juniora, který se provinil šlapákem na hostujícího obránce Jozefe Menicha.
     
    82
    Tešija trochu prováhal ideální moment na zakončení. K tomu přesto došlo, o což se postaral Gamboš a Pindroch si připsal snad první úspěšný zákrok.
     
    81
    Senad Jarović si pomohl útočným faulem na Ivana Mesíka. Deset minut před koncem je Petr Bolek zase o něco blíže čistému kontu.
     
    80
    Třísla Tomáše Ďubka asi budou v pořádku. Domácí kapitán rozehrál rohový kop, po kterém střílel Gustavo Cabral, ale trefil jen Mesíka.
     
    79
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Martin Kovaľ, přichází Silvio Rodrigues Junior.

    Michal Břuchanský

    Branky: 86. Rodrigues Junior – 5. Sobczyk, 18. Sobczyk, 35. Tavares

    Karty:   17. Čögley (ZMO), 23. Brašeň (ZMO), 77. Sloboda (ZMO), 84. Rodrigues Junior (ZMO) – 14. Mitrea (TRN)   77. Mitrea (TRN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 21:10.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Čögley, Pintér, Asanović, Brašeň – Švec (46. Cabral), Sloboda, Duga (33. Richtárech), Kovaľ (79. Rodrigues Junior) – Ďubek (C) – Jarovič.
    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Chren, Richtárech, Orávik, Cabral, Rodrigues Junior.

    FC Spartak Trnava: Bolek – Turňa, Mitrea (C), Mesík – Diogo (72. Ku. Yilmaz), Gamboš, Dangubič (66. Oršula), Tesija, Lovat (66. Menich) – Sobczyk, Tavares.
    Náhradníci: Urminský – Horvát, Oršula, Ku. Yilmaz, Menich, Mihálek, Kelemen.

    Rozhodčí: Očenáš – Ádám, Jekkel
    thejrc.org