Chrudim – Kuvajt 6:4 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:4 (3:3)
Kuvajt
Pondělí 30.09.2019, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • Přípravný zápas
     
    39:00
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Tak hosté se přece jen prosazují! NESAR ALALBAN dostal dostatek prostoru na středu hřiště a prudkou ranou prostřelil brankáře Litviněnka počtvrté – 6:4!
     
    34:49
    Oddechový čas pro Kuvajt, hosté to zkusí v pěti s prázdnou brankou!
     
    34:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zatímco hosté spřádali plány na sehrání power-play, přichází po rohovém kopu šestá inkasovaná branka! Pas Tomáše Koudelky našel nabíhajícího MARTINA DOŠU, který se v těsné blízkosti Alhazemovy branky nemýlil – 6:3!
     
    34:21
    Poslední zprávy o Maxovi jsou takové, že bude rychlou záchrannou službou převezen do místní nemocnice. Věřme, že bude nejdéle sloužící Brazilec v české lize v pořádku!
     
    33:57
    Mohd Alhazem dostává za protesty vůči sudím žlutou kartu.
     
    32:34
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dnes poprvé jsme svědky dvoubrankového vedení na jedné či druhé straně! Everton chytrým pasem od pravé postranní čáry našel nohu MATĚJE SLOVÁČKA, jenž z bezprostřední blízkosti propasíroval míč do sítě – 5:3!
     
    29:45
    To rána Ahmada Al Farsiho z ostrého úhlu již ano, Litviněnko byl u své levé tyče včas!
     
    27:53
    Po pasu od Pavla Drozda střílel z voleje Max, jeho zakončení bylo tečované a skončilo na tyči!
     
    23:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka ERA-PACKu byla oku lahodící! Everon z vlastní poloviny našel nabíhajícího si PAVLA DROZDA, který efektní a efektivní patičkou přehodil Alhazema – 4:3!
     
    20:58
    Další pěkná akce Chrudimi, Felipe stříleným centrem našel na zadní tyči Tomáše Koudelku, který ale ve složité pozici minul branku Kuvajtu!
     
    20:30
    Krátce po příchodu z kabin mohl skóre na stranu Chrudimi strhnout Matěj Slováček, individuální průnik Matěje Slováčka ale zastavil pozorným zákrokem brankář Alhazem!
     
    18:06
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Přetahovaná nadále pokračuje! Na polovině hřiště táhl balon kuvajtský Al Fadhel, prudkou střelu přizvedl mimo dosah Litviněnka ALBSASSAM, který stanovil skóre znovu nerozhodné – 3:3!
     
    13:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další chyba v kuvajtské defenzívě přináší vedení na stranu ERA-PACKu! Alkhalifa si hrál až příliš dlouho s balonem, byl o něj čistým způsobem EVERTONEM obrán a brazilský šikula zakončil svoji útočnou akci perfektním lobem – 3:2!
     
    12:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hrubé zaváhání nyní brankáře Kuvajtu Mohd Alhazem. Chrudimští totiž při rychlé akci na polovině hřiště si všimli, že chtěl hostující gólman zachytit přihrávku, jmenovitě MATĚJ SLOVÁČEK, který z půlky trefil odkrytou branku Kuvajtu – 2:2!
     
    11:34
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Rohový kop po oddechovém čase vyřešili futsalisté z Kuvajtu bravurně a dostávají se tím do vedení! Altaweel prudkou střelou z půlky našel AL FARSIHO, který z voleje prostřelil přesouvajícího se Litviněnka – 1:2!
     
    11:32
    Time out si vyžádal trenér Kuvajtu – Cacau.
     
    11:25
    Abdurhman Altaweel zcela očividně přidržel postup Felipeho, za což mu do statistik přibyla žlutá karta.
     
    10:26
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Smůla na chrudimské straně! PAVEL DROZD se znovu zapisuje do střelecké listiny, jenže tentokrát zamířil do vlastní branky. Střela Al Fadhela skončila po jeho přičinění v chrudimské síti – 1:1!
     
    06:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton stříleným pasem z autu posílal balon na branku, jeho zakončení tečoval PAVEL DROZD a balon vychýlil natolik, že na něj brankář Alhazem nedokázal dosáhnout – 1:0!
     
    04:21
    Z ničeho nic se do další slušné příležitosti propracoval Yousef Alkhalifa, který znovu donutil Litviněnka předvést kvalitní zákroky! Okénka v chrudimské obraně jsou zatím velmi značné.
     
    01:06
    Brazilec Felipe znovu předvedl ztrátu balonu, nyní ale daroval soupeři slušnou brankovou příležitost. Al Fadhel ale skrytou střelou brankáře Litviněnka nepřekvapil!

    Petr Dejnožka

    Branky: 7. P. Drozd (Everton), 13. Slováček (Koudelka), 14. Everton, 24. P. Drozd (Everton), 33. Slováček (Everton), 35. Doša (Koudelka) – 11. P. Drozd (vla.), 12. Al Farsi (Altaweel), 19. Albassam (Al Fadhel), 39. Alalban

    Karty:   12. Altaweel (KUV), 34. Alhazem (KUV)


    FK Chrudim: Litviněnko (Hlouš, Žďánský) – Everton, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Doša, Slováček, Felipe
    Kuvajt: Alsomaiee (21. Alhazem) – Abdullah, Alkhalifa, Al Farsi, Hayat, Alwadi, Altaweel, Almosabhi, Alalban, Albassam, Alawadhi, Al Fadhel, Alsaif

    Rozhodčí: Kolbaba, Vodrážka
    bahis siteleri