Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:5 (2:1, 1:3, 3:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 04.10.2019, 17:00turnaj O Pohár DHL • 9. kolo
Partner:
     
    55:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Tygři jdou do vedení! Zasloužil se o to FILIP KOVÁŘ, jenž vjel do pásma, vypálil, a kotouč k překvapení všech skončil až v síti!
     
    54:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovku a vyrovnávají! Ránu Jiruše z pravého kruhu vyrazil Chaloupek jen na hůl FILIPA KOVÁŘE, který ho z bezprostřední blízkosti překonal! Asistence: Vojtěch Jiruš, Michael Drábek.
     
    51:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí jsou opět na dostřel jediného gólu! Rossmy v přečíslení 2 na 1 hezky nahrál MICHAELU DRÁBKOVI, který se sám před Chaloupkem nemýlil. Asistence: Bennet Rossmy.
     
    48:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští jdou opět do dvoubrankového vedení! Střelu Černohorského z úhlu vyrazil Čajan jen na hůl TOMÁŠE CHLUBNY, kterému stačilo trefit poloodkrytou branku. Asistence: Jakub Černohorský.
     
    36:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři nakonec přece jen snižují! Po ose Nezbeda – Šafařovský se k puku dostal BENJAMIN VOMÁČKA, jenž propálil Chaloupka. Asistence: Petr Šafařovský, Lukáš Nezbeda..
     
    28:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají další přesilovku a jdou do dvoubrankového vedení! Chlubna výborně udržel útočné pásmo, nahrál Dvořákovi, který naservíroval kotouč volnému JIŘÍMU KARDOŠOVI, před kterým stála už jen poloprázdná branka. Asistence: Adam Dvořák, Tomáš Chlubna.
     
    26:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do vedení! Krátce po návratu Nezbedy na led si vzal kotouč MIROSLAV JUDA a přízemní střelou z levého kruhu překonal Čajana, před kterým dobře clonil jeden z Jihlavských. Asistence: Vítězslav Broš, Patrik Čermák.
     
    20:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava na začátku druhé třetiny vyrovnává! Po chybě Petra Šafařovského na modré čáře se do samostatného úniku dostal LUKÁŠ GERGEL, jenž střelou o tyč nedal Čajanovi žádnou šanci. Asistence: Patrik Rašín.
     
    15:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí jdou opět do vedení! Hosté chybovali v rozehrávce, díky čemuž se ke kotouči dostal ADAM LIŠKA, jenž tvrdou ránou z mezikruží nedal Chaloupkovi žádnou šanci. Bez asistence.
     
    13:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Hosté si vytvořili velký tlak, ve kterém se nejdřív obrovskou šanci vypracoval Brož, Čajan ale svůj tým zachránil. Na ránu MIROSLAVA JUDY po přihrávce Chlubny už ale nestačil. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    06:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou zásluhou krásné individuální akce do vedení! VOJTĚCH JIRUŠ to udělal parádně, v plné rychlosti se vřítil do útočného pásma a z levé strany poslal puk přímo do šibenice. Asistence: Petr Šafařovský.

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 6. Jiruš (Šafařovský), 16. Liška, 37. Nezbeda (Šafařovský, Vomáčka), 52. Drábek (Rossmy), 55. Kovář (Jiruš, Drábek), 56. Kovář – 14. Juda (Chlubna), 21. Gergel (Rašín), 27. Juda (Brož, Čermák), 29. Kardoš (Dvořák, Chlubna), 49. Chlubna (Černohorský)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Král) – Böhm, Šedivý, Hampl, Kovář, Charvát (C) – Vomáčka, Šafařovský (A), Adamec, Jansa, Strnad, Jiruš, Liška, Drábek, Nezbeda, Rossmy, Šeliga, Měchura.
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Dvořák, Grauer, Rašín, Smolko, Trávník (A), Černohorský – Brož, Chlubna, Krajíček, Kardoš, Gergel, Fiala, Juda (C), Čermák (A), Doležal, Vlk.

    Rozhodčí: Wagner – Kajínek, Podrazil.
    bahis siteleri