Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Havířov – Litomyšl 11:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 1:11 (kon.) | Kobra – Písek 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
konec
HCM Warriors Brno
1:11 (0:2, 0:5, 1:4)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.10.2019, 18:30DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    56:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté po vstřelené brance vyhráli vhazování a přesně osm sekund stačilo TADEÁŠI POSPÍŠILOVI k tomu, aby se z mezikruží prosadil tvrdou ranou na vzdálenější tyč. Asistence: Viktor Novosad.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na světě je tak desátá branka Valašského hokejového klubu. Přesilovková formace dokombinovala až do prázdné branky a hattrick kompletuje DANIEL KLÍMEK. Asistence: Tom Ondračka, Adam Hilšer.
     
    55:39
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Staněk – 2 min., držení).
     
    54:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín přidává už devátou branku, a to po souhře MICHAELA VAVŘÍKA s obranou, konkrétně s Richardem Lissem. Hostující obránce už má tak v dosavadním průběhu zápasu na svém kontě kromě jednoho gólu také dvě asistence. Pro Vavříka se jedná o druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Richard Liss, Marek Houser.
     
    51:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondračkova střela od modré skončila na zadním mantinelu, odkud se opět dostala do hry před Hollého branku. Zde se kotouč dostal až na hokejku RICHARDA LISSE, který se tak prosazuje ve svém prvním letošním zápase ve vsetínském dresu. Asistence: Tom Ondračka, Michael Vavřík.
     
    50:14
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Domácí se těsně po polovině třetí třetiny dočkali první branky v zápase. Z pravého křídla se na bližší tyč trefil ALEX MUDRYCH. Asistence: Adam Staněk.
     
    49:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., podrážení).
     
    47:59
    Pětiminutový trest spojený s trestem do konce utkání dostává domácí obránce Mahdal, a to za faul za hostujícího Zemana. Ten se, po dnešním už druhém, tvrdém střetu těžce zvedá z ledu.
     
    40:01
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Málek, přichází Tkadlec.
     
    32:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přidávají v přesilové hře další branku. Opět se jedná o přesnou trefu z předbrankového prostoru z dílny DANIELA KLÍMKA, který tak využil přesné přihrávky Toma Ondračky. Asistence: Tom Ondračka.
     
    31:36
    Vsetínskou kombinaci na modré čáře vystihl Marčík, kterému se přes Hilšera podařilo dostat do brejku. Zakončil však až příliš pozdě a z hodně ostrého úhlu, který Málek po vyjetí z branky bez problémů pokryl.
     
    31:16
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Daněk – 2 min., faul kolenem).
     
    29:53
    Střídání v týmu HCM Warriors Brno: ze hřiště odchází Vystavěl, přichází Hollý.
     
    29:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nyní už se však ADAM HILŠER raduje. To, co se mu nepovedlo před 46 sekundami dokončil teď přesnou střelou mezi betony. Asistence: Daniel Klímek, Patrik Zeman.
     
    28:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Souhru vsetínské trojice zakončil tvrdou ranou z pravého křídla Viktor Novosad. Puk se od Vystavělovy výstroje odrazil do chumlu domácích hráčů v mezikruží, kam si pro něj z druhé vlny dojel JAN HOLÁŃ, který trefou pod horní tyč přidává pátou branku Vsetína. Asistence: Viktor Novosad, Daniel Klímek.
     
    27:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A právě MICHAEL VAVŘÍK byl posledním, kdo dostal kotouč v následném protiútoku. Chopil se jej u levé tyčky, odkud ho taky přes beton dostal do brány. Asistence: Jan Vašenka, Richard Liss.
     
    21:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Prozatím do bylo od domácích vše a Valaši na druhé straně přidávají již třetí branku. Michael Vavřík poslal puk do předbrankového prostoru na DANIELA KLÍMKA, který kotouč nasměroval mezi Vystavělovy betony. Asistence: Michael Vavřík.
     
    11:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši z rychlého protiútoku bleskově přidávají další branku. Tentokrát se prosadil, věkem ještě dorostenec, ŠTĚPÁN JUREK, pro kterého je to v druhém zápase za juniory první gól v této kategorii. Asistence: Daniel Klímek, Tadeáš Pospíšil.
     
    10:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A další rychlá kombinace už přináší hostujícímu týmu první branku v utkání. Po buly putoval kotouč až na levé křídlo, odkud dostal puk před bránící hráče až za Vystavělova záda ADAM HILŠER. Asistence: Tom Ondračka, Daniel Klímek.
     
    09:41
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (StaněK – 2 min., napadení).

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 51. Mudrych (Staněk) – 11. Hilšer (Ondračka, Klímek), 12. Jurek (Klímek, Pospíšil), 22. Klímek (Vavřík), 28. Vavřík (Vašenka, Liss), 29. Holáň (Novosad, Klímek), 30. Hilšer (Klímek, Zeman), 33. Klímek (Ondračka), 52. Liss (Ondračka, Vavřík), 55. Vavřík (Liss, Houser), 57. Klímek (Ondračka, Hilšer), 57. Pospíšil (Novosad)


    HCM Warriors Brno: Vystavěl (30. Hollý) – Klimeš, Staněk, Rašovský, Mahdal, Daněk, Karpíšek, Marčík, Bocián, Holotík, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (41. Tkadlec) – Liss, Zeman, Holáň, Houser, Ondračka – Pospíšil, Jurek, Novosad, Hilšer, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.

    Rozhodčí: Čuňočka – Kotrba, Procházka
    bahis siteleri