Mönchengladbach – Augsburg 5:1 (kon.) | Wolfsburg – Union Berlín 1:0 (kon.) | Frankfurt – W. Brémy 2:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
5:1 (4:0)
FC Augsburg
Neděle 06.10.2019, 13:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí zcela rozebrali defenzivu soupeře a už zase vedou o čtyři branky! Na dlouhý pas z hloubi pole si na pravé křídlo naběhl Patrick Herrmann a perfektní přihrávkou předložil tutovku pro BREELA EMBOLA, švýcarský útočník zblízka nedal Koubkovi šanci zasáhnout.
     
    81
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg dokázal krátkou početní převahu využít! Povedenou ránu Fredrika Jensena sice ještě Sommer dokázal vyrazit, ovšem v hostující defenzivě chyběl Ginter, čehož k jednoduché dorážce využil FLORIAN NIEDERLECHNER!
     
    39
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Pokud hosté ještě nebyli úplně na dně, tak teď už jsou. Tomáš Koubek promáchl malou domů od Uduokhaie a ALASSANE PLÉA snadno doklepl míč do prázdné branky.
     
    13
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Obrana Augsburgu totálně hoří! PATRICK HERRMANN vnikl do pokutového území prostřednictvím narážečky s Alassanem Pléou a přízemní ránou znovu nedal Koubkovi šanci zasáhnout!
     
    8
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Po nákopu Binsibájního podél levé postranní čáry se Alassane Plea jednoduše dostal za záda Lichtsteinera a při velmi podobné akci jako té, která předcházela první brance, přihrál před branku PATRICKU HERRMANOVI, jenž přízemní střelou k bližší tyči prostřelil Koubka!
     
    2
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají rychlého vedení! Marcus Thuram se protáhl po levém křídle a přihrál před branku, kde DENIS ZAKARIA ránou z první nedal Tomáši Koubkovi šanci zasáhnout!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 2. Zakaria (Thuram), 8. Herrmann (Pléa), 13. Herrmann (Pléa), 39. Pléa, 83. Embolo (Herrmann) – 81. Niederlechner

    Karty:   28. Herrmann (MNC) – 34. R. Khedira (AUG), 62. Framberger (AUG)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:9.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer (60. Elvedi), Ginter (81. Wendt), Jantschke, Binsibajní – Kramer, Bénes, Zakaria – Herrmann, Pléa (53. Embolo), Thuram.
    Náhradníci: Sippel – Doucouré, Embolo, Elvedi, Neuhaus, Wendt, Raffael, Makridis, Noss.

    FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner (46. Framberger), Jedvaj, Uduokhai, Max – Morávek, R. Khedira (46. Oxford) – Hahn, Gregoritsch (76. Jensen), Vargas – Niederlechner.
    Náhradníci: Luthe – Finnbogason, Iago, Córdova, Framberger, Jensen, Oxford, Rieder, Teigl.

    Rozhodčí: Schröder – Neitzel, Kleve
    bahis siteleri