Frölunda – Cardiff 9:2 (kon.) | Djurgården – Mannheim 6:3 (kon.) | Skellefteå – Kärpät 2:0 (kon.)
Tychy – Vienna Capitals 4:2 (kon.) | Hämeenlinna – Rungsted Seier Capital 2:0 (kon.) | Frisk Asker – Tappara 1:3 (kon.)
Mnichov – Färjestad 2:1 (kon.) | Augsburg – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Moser Medical Graz 99ers – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Bern – Grenoble 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Ambri-Piotta 0:4 (kon.) | Belfast Giants – Luleå 3:6 (kon.)
konec
SC Bern
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Grenoble Brûleurs de Loups
Úterý 08.10.2019, 19:45 • Postfinance Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 BLUM - 4:1
     
    58:40
    Bern právě vstřelil branku!

    Netrvalo to dlouho a domácí trefují prázdnou francouzskou svatyni. K puku se ve středním pásmu dostal ERIC BLUM a korunuje svůj velmi dobrý výkon také vstřelenou brankou. Horák se okamžitě vrací mezi tři tyče. Asistence: Simon Moser, Mark Arcobello.
     
    58:31
    Hosté to ještě zkouší bez brankáře!
    56:25 HARDY - 3:1
     
    56:25
    Grenoble právě vstřelil branku!

    Nedáš – dostaneš! Domácí zahodili dlouhou dvojnásobnou přesilovku a hned poté Grenoble konečně prostřelil Schlegela. Kanadský obránce KYLE HARDY od modré čáry nahodil puk na bránu a domácí gólman měl zakrytý výhled – 3:1. Asistence: Patrick McEachen.
     
    54:12
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups (Valier – 2 min.). Zbytečný faul za brankou Bernu a domácí čeká dlouhá přesilovka pět na tři.
     
    53:55
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups (Kearney – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:17
    Dair se natlačil před bernské obránce, ale v bezprostřední blízkosti ani on Schlegela nepřekonal. Švýcarský brankář tak stále může myslet na čisté konto.
     
    51:17
    Praplan pálil po křížném pasu bez přípravy. Horák se stihl přesunout a puk jej trefil do plastronu.
     
    50:01
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky základní hrací doby a můžeme konstatovat, že v podání Grenoblu už je to velký zmar a křeč. Pokud se nestane "zázrak na ledě", tak se dnes domácí fanoušci budou radovat.
     
    47:17
    Vyloučení v týmu SC Bern (Blum – 2 min., držení hole). Až před polovinou poslední třetiny mají hosté v tomto fair-play utkání první přesilovku. Vrátí se do zápasu?
    41:53 SCIARONI - 3:0
     
    41:53
    Bern právě vstřelil branku!

    Domácí opět hned na začátku třetiny skórují a zdá se být rozhodnuto, kdo si do tabulky připíše všechny tři body. Bern si vyměnil puk na modré čáře a nahození Heima tečoval GREGORY SCIARONI šikovně mimo dosah Horáka. Asistence: André Heim, Justin Krueger.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups (Champagne – 2 min., hákování).
     
    29:01
    Koivisto zachyboval při rozehrávce a aktivní Američan Kearney postupoval po přiťuknutí Champagneho sám, ale Schlegel zůstává nepřekonán.
     
    25:34
    Ebbett se snažil prošťourat puk mezi tyčkou a betonem Horáka, ale český gólman měl svou výstroj přitisklou pozorně.
     
    24:08
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups (McEachen – 2 min., hákování).
    22:34 KRUEGER - 2:0
     
    22:34
    Bern právě vstřelil branku!

    A rázem tu máme druhý gól utkání! Pestoni si dobře vyjel zpoza brány a našel přihrávkou od modré najíždějícího JUSTINA KRUEGERA, jenž pohotově vymetl pavučiny. Český brankář Horák byl zase bez šance. Asistence: Inti Pestoni, Eric Blum.
    18:15 BERGER - 1:0
     
    18:15
    Bern právě vstřelil branku!

    Domácí se před koncem třetiny přece jen ujímají vedení a na svědomí to má zatím nepříliš aktivní čtvrtá lajna. Gerber si nahodil puk do útočné třetiny, sám jej dojel a odcentroval před bránu, kde ho pohotovou tečí usměrnil pod víko bezmocného Horáka ALAIN BERGER. Asistence: Jeremi Gerber, Calle Andersson.
     
    14:07
    Bern zachyboval na útočné modré a hosté se řítili do přečíslení tři na jednoho. Aleardi zakončoval z pravého křídla střelou na vzdálenější tyč sám, Schlegel vyrazil puk vyrážečkou do rohu.
     
    13:30
    Finský trenér Bernu Kari Jalonen nabádá své hráče, aby více hráli s pukem v útočné třetině a snažili se soupeře unavit. Přesně jako se jim to povedlo poslední dvě, tři střídání.
     
    11:27
    První vážná šance pro Bern gólem neskončila. Blum krásnou křížnou přihrávkou našel na slabé straně Ebbetta, který pálil z voleje, ale Horák se do odkryté části branky stačil přesunout a puk vyrazil.
     
    05:37
    První nebezpečný pokus zapisuje Bern. V přečíslení tři na dva nahrál Heim z levého křídla mezi kruhy na Sciaroniho, ale ten pálil bez přípravy přímo doprostřed a trefil Horáka do plastronu.

    Pavel Pubal

    Branky a nahrávky: 19. Berger (J.Gerber, Andersson), 23. Krueger (Pestoni, Blum), 42. Sciaroni (Heim, Krueger), 59. Blum (Moser, Arcobello) – 57. Hardy (McEachen)


    SC Bern: N. Schlegel (Caminada) – Burren, Untersander, Koivisto, Andersson, Blum, Krueger, C. Gerber – Moser, Arcobello, Rüfenacht – Ebbett, Mursak, Praplan – Pestoni, Heim, Sciaroni – J. Gerber, Berger, Grassi.
    Grenoble Brûleurs de Loups: Horák (Corvez) – Hardy, Bisaillon, Tartari, Manavian, Trabichet, McEachen – Kearney, Champagne, Aleardi – S. Treille, Fleury, Kara – Koudri, Rohat, Valier – Dair, Baylacq, Fabre.

    Rozhodčí: Vikman, Mollard – Progin, D. Schlegel.
    bahis siteleri