konec
Česko
5:4 (1:3)
USA
Úterý 08.10.2019, 14:35 • Perth (Austrálie) • MS v malé kopané • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    37. FARBER - 5:4
     
    37
    Američané právě vstřelili branku!
    Jenomže je tu brzká kontaktní branka! Američané rozjeli velice slibnou kombinaci, která nakonec putovala na kopačku BRIANA FARBERA, jenž uvnitř pokutového území dopravil skluzem míč do branky Česka.
    32. PADĚRA - 5:3
     
    32
    Česko právě vstřelilo branku!
    To snad není možné, v krátkém časovém sledu je tu další branka Česka! Tentokráte chyboval Jones, který se nechal snadným způsobem obrat o míč. K němu se dostal Koudelka, jenž před prázdnou brankou našel ONDŘEJE PADĚRU, který měl snadnou práci.
    31. DOUBRAVSKÝ - 4:3
     
    31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aby toho nebylo málo, tak se naše reprezentace dostává do vedení! Sledovali jsme tvrdé zakončení v podání Pozníčka, jehož ránu brankář vyrazil pouze před sebe, kde byl s velice přesnou dorážkou připraven BOHUMÍR DOUBRAVSKÝ.
    28. PADĚRA - 3:3
     
    28
    Česko právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu tady máme vyrovnání! Američané tentokráte chybovali v rozehrávce, tu dokázal Kasal vypíchnout na zcela osamoceného ONDŘEJE PADĚRU, který okamžitým zakončeném propasíroval míč za brankáře.
    27. JELÍNEK - 2:3
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Opět snižujeme na rozdíl jediné branky! I naše reprezentace zahrávala standardní situaci, která nakonec doputovala k jednomu z hráčů, jenž na dlouhou nohu propasíroval míč na hlavu TOMÁŠE JELÍNKA, který hlavou zamířil přesně.
    25+2. CHILLES - 1:3
     
    25+2
    Američané právě vstřelili branku!
    V nastaveném čase je tu třetí branka soupeře! Američané totiž zahrávali standardní situaci, která byla rozehrána nakrátko. Míč nakonec putoval proti noze KRAIGU CHILLESOVI, jehož přízemní zakončení směřovalo mimo dosah Bíra.
    25. KOUDELKA - 1:2
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme sníženo! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil JAN KOUDELKA, který vypálil na pravou stranu, zatímco Pardo se ke své konstrukci vydal příliš pozdě.
    13. DOUBRAVSKÝ - 0:2
     
    13
    Američané právě vstřelili branku!
    Tohle začíná vypadat hodně špatně! Nejprve se k zakončení dostal Doubravský, jenomže neuspěl. Najednou jsme sledovali rychlou protiakci, přičemž Bíro vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel pohotový Bond, jehož rána směřovala do tyče, načež si vlastní branku vstřelil BOHUMÍR DOUBRAVSKÝ.
    6. TAYOU - 0:1
     
    6
    Američané právě vstřelili branku!
    Nakonec je z toho úvodní branka soupeře! Sledovali jsme dalekonosné autové vhazování, po kterém se do zakončení dostal Jones, jenž trefil pouze tyč. Od té se míč odrazil od FRANCKA TAYOUA, jenž zacílil do odkryté branky.

    David Suchý

    Branky: 25. Koudelka (pen.), 27. Jelínek, 28. Paděra, 31. Doubravský, 32. Paděra – 6. Tayou, 13. Doubravský (vla.), 25+2. Chilles, 37. Farber

    Karty:   20. Doubravský (CZE) – 12. Togbah (USA), 20. Chilles (USA), 48. Farber (USA)

    Neproměněná penalta: 5. Jones (USA), brankář Kunický zneškodnil


    Česko: Bíro, Kunický – Presl, Uhlíř, Kasal, Svoboda, Hakl, Šultes, Levčík, Paděra, Pozníček, Mařík, Koudelka, Jelínek, Doubravský
    USA: Pardo – Gurson, Togbah, Farber, Ubiparipovic, Bond, Jones (C), F. Tayou, Ruggles, Pittman, Hollimon, Elligwe, Sesay, Chiles, U. Tayou.
    bahis siteleri