Chrudim – Žďár n/S 0:0 (12:00) | Litomyšl – Vsetín 3:5 (kon.) | Poruba – Havířov 2:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Ústí n/L 3:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 6:1 (kon.)
konec
HC Litomyšl
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 11.10.2019, 17:00DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Vsetínští hokejisté si užívají děkovačku se svými fanoušky a já Vám z Litomyšle přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:21:59)
     
    Domácí ve třetí třetině sahali po vyrovnání, když zásluhou Lukáše Lipenského a Lukáše Sajdla snížili na rozdíl jedné branky a stáli se lepším týmem. V rozhodujících chvílích však Vsetínské podržel gólman Málek a střelou do prázdné branky rozhodl 25 sekund před koncem základní hrací doby Daniel Klímek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    O výsledku už je víceméně rozhodnuto, ale domácí nechtějí vypustit ani poslední sekundy a Málek musí likvidovat Bláhovu střelu z pravého kruhu.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Drbal – 2 min., nesportovní chování).
     
    59:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky Litomyšle se střelou od mantinelu na pravém křídle trefuje DANIEL KLÍMEK. Asistence: Bez asistence.
     
    59:18
    Střela od modré trefila Vránu, který na modré čáře nabídl puk Vavříkovi. Ten jej tečoval k mantinelu. Puk končí v útočné třetině Vsetína.
     
    59:09
    Vsetín se opět proviňuje zakázaným uvolněním a Batěk míří na střídačku.
     
    58:48
    Vsetín se chopil kotouče a Myška je nucen rozehrát z vlastního pásma.
     
    58:35
    Hra je přerušena. Večeřovu střelu z vrcholu levého kruhu ztečoval Liss do ochranné sítě.
     
    58:10
    Domácí se cpou do branky. Málek si precizně hlídá levou tyčku.
     
    58:03
    Bláhovi se také nepodařilo trefit volné místo za přemisťujícím se gólmanem. Vsetín vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    57:45
    Ve velké šanci byl už Sajdl, jehož střelu ztečoval obránce Mikulík nad branku. Daleko větší příležitost k vyrovnání se ale otevřela Svatošovi. Ten měl před sebou zcela volný prostor a odkrytou bránu, ale také on přestřelil.
     
    57:25
    Také Lipenskému se daří obrat soupeře o puk a Litomyšl může dopředu.
     
    56:48
    Večeřa se vydal du útoku proti Kunstovi. Hostující obránce pečlivě sledoval pohyb puku, a tak jej nakonec z Večeřovy hokejky dostal. Za domácím útočníkem už čekal Frimel, jenž si puk převzal a vydal se do útočné třetiny.
     
    56:10
    Lipenského střelu od modré tečoval na vrcholu pravého kruhu Jakubec. Kotouč končí na zadním mantinelu.
     
    55:46
    Litomyšl opět kombinuje a zakládá útok z prostoru mezi modrými čarami.
     
    54:49
    Drbal s Edlem si dvakrát vyměnili puk ve středním pásmu a už se chystali zaútočit. Do cesty se jim však postavili tři hráči Vsetína a Vašenka jim kotouč vypíchl.
     
    54:13
    Vavřík hledal bekhendovou přihrávkou z hranice kruhů Klímka v mezikruží. Ten byl bráněn Myškou a nemohl svou hokejku nastavit tak, aby se o ní puk zastavil.
     
    53:43
    Právě Vašenka s Pospíšilem vybojovali za Baťkovou bránou proti Bláhovi kotouč a díky nim se Valaši udrželi před soupeřovou brankou. Proti střele z pravého kruhu vytahuje Batěk vyrážečku.
     
    52:28
    Zemánek z pravého kruhu přestřelil, a jelikož Klímek kotouč nezpracoval, Jakubec už se chystal na rychlý protiútok. Zde však zaúřadovala vsetínská obrana, v které můžeme vidět také útočníka Vašenku.
     
    52:01
    Voříšek drží puk za vlastní brankou. Jde vidět, že hosté čekají na jakoukoliv chybu Litomyšle.
     
    51:46
    Hostující gólman opět zasahuje. Tentokrát byla střela z levého kruhu namířena na betony.
     
    51:20
    Domácí jsou aktivnější. Voříšek si nabruslil do středu modré čáry, odkud pálil přes clonící hráče. Málek na tento pokus špatně viděl, ale i tak střelu pod horní tyčku ukryl do lapačky.
     
    50:42
    Litomyšli se podařilo přejít do útočného pásma, zde však, jakoby Jakubec nevěděl, kam dál. Před rozehráním jej o puk obral Mikulík a hra je ve středním pásmu.
     
    49:48
    Málek v lapačce ukryl Edlovu střelu a následně se tak vhazovalo po jeho pravici. Toho využil Večeřa, který nečekaně vypálil ihned po buly. I na tuto variantu byl hostující brankář připraven a vyrovnání nepovolil.
     
    49:09
    Frimelova prudká střela zápěstím skončila v Baťkově lapačce. Následná vsetínská akce skončila na nepřesné přihrávka, který nenašla Kunstovu hokejku na vrcholu pravého kruhu. Následně se ještě sám před bránou ocitl Klímek, jenž zamířil mezi betony. Zdá se, že Valaši potřebují další gól.
     
    48:19
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Litomyšl využívá přesilové hry a snižuje na rozdíl jediné branky, což slibuje napínavý zbytek třetí třetiny. Bláhova přihrávka od modré skončila u LUKÁŠE SAJDLA v mezikruží, a tomu se podařilo překonat Málka ve vsetínské brance. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    47:32
    Domácí se usadili před Málkem a začali přesilovkovou kombinaci. První střela Litomyšle šla z hokejky Drbala od modré čáry. Vsetínský brankář zasahovat nemusel, jelikož střela pouze proletěla okolo bližší tyče.
     
    47:10
    Valaši vyvezli puk za Baťkovu bránu, kde jej také drží.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Mikulík – 2 min., hákování).
     
    46:07
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Lipenský nejprve získal lehkým nahozením útočné pásmo pro svůj tým. Po následném vhazování se domácí ujali kotouče a po přesné a rychlé kombinaci to byl právě LUKÁŠ LIPENSKÝ, kdo spolupráci s Ondřejem Hánělem snižuje střelou od modré vsetínský náskok. Asistence: Ondřej Háněl.
     
    45:41
    Vašenka nabil do jízdy Vavříkovi, který objel Baťkovu branku a poslal puk do mezikruží, kam si sjížděl Klímek. Puk však až na vsetínského kapitána nedoletěl, protože skončil na hokejce jednoho ze třech bránících hráčů na hranici modré půlkruhu. Domácí přesměrovávají hru.
     
    44:46
    Domácí v plném počtu.
     
    44:43
    Litomyšl je stále u puku. Od jejího vyvezení kotouče se Valaši nedostali do pásma.
     
    44:08
    Domácím se podařilo vyvézt puk po levém křídle, a tak nyní sbírají cenné sekundy v rohu u mantinelu za Málkovou brankou.
     
    43:19
    Liss s Frimelem se snažili tečovat nahození z pravého kruhu v mezikruží. Puk končí na bránících hráčích Litomyšle, ale hosté se před brankářem soupeře stále drží.
     
    42:46
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Hricuš – 2 min., krosček).
     
    42:17
    Hosté v plném počtu. A Valaši se taky ihned natlačili před Baťka. Na hranici brankoviště opět dobře zapracoval Vrána, který v podobné situaci na začátku druhé třetiny založil na čtvrtý gól Vsetína.
     
    41:49
    Sajdl neprošel mezikružím přes Ondračku se Zemanem. Druhý jmenovaný poslal puk k mantinelu, kde se o něj následně sehrál souboj. Ten vyhráli hosté, kteří tak mohou opět vyhodit.
     
    41:19
    Valaši vyhazují. Litomyšl si pro kotouč musí až za Baťkovu bránu.
     
    40:38
    Mikulík s Frimelem protečovali kotouč z pásma, kde se jej opět ujali domácí a rychle přešli před Málkovu branku.
     
    40:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zemánek – 2 min., držení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Po klidném úvodu druhé dvacetiminutovky se do útočného pásma dostali Valaši a Tom Ondračka navýšil vsetínské vedení. Jednalo se o jedinou branku v této části hry, i když Valaši měli opět více ze hry. Litomyšlská obrana byla ale po zbytek druhé třetiny bezchybná a velké množství střel zlikvidovala. Domácí se do většího tlaku dostali jen v přesilové hře při vyloučení Vavříka.
    Třetí třetina začne cca v 18:34.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Klímkovu střelu z pravého kruhu zastavil Drbal a domácí se ujali kotouče. Z rychlého protiútoku zakončil Jakubec. Málek posílá tuto střelu vyrážečkou za sebe. Puk končí v ochranné síti.
     
    38:50
    Hosté v plném počtu.
     
    38:25
    Ve skvělé pozici před Málkovou branku stál Svatoš, Drbalova střela od modré mu ale přeskočila hokejku a skončila za brankou.
     
    38:05
    Valachům se podařilo vyhodit puk až za Baťkovu branku a vystřídat.
     
    37:35
    Domácí jsou nastěhovaní v útočném pásmu, ale hosté je drží dále od střel. Jediný zákrok si Málek připsal po střele Večeřově střele z pravého kruhu. Tento pokus byl namířen přes obránce Kunsta a vsetínský brankář vykopl kotouč levým betonem.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vavřík – 2 min., hákování).
     
    36:22
    Vsetínští vybojovali kotouč za litomyšlskou brankou a pokračují v kombinaci.
     
    35:12
    Bránící hráči Litomyšle opět ztečovali kotouč nad branku. Za sítí se ho také ujali a vyhazují přes celé kluziště na Málka.
     
    34:46
    Vsetín se drží v útočném pásmu, ale stejně jako v přesilové hře, tak i teď končí všechny nebezpečné střely na domácí obraně.
     
    34:05
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    33:49
    Po návratu Háněla na led hrají Valaši opět klasickou přesilovku pět na čtyři. Z vrcholu levého kruhu pálil obránce Zeman, který Baťkovu bránu přestřelil.
     
    32:05
    Do brejku se dostával domácí útočník Jakubec, kterého těsně před brankou zastavil Ondračka. Vsetínský bek se následně po levém křídle vydal do útoku, kde ho Jakubec sekl. Hra je však přerušena, protože se mezi Hricušem a Vašenkou strhla kvůli tomuto incidentu menší potyčka, a tak na trestnou lavici nakonec putují všichni tři hráči.
     
    31:42
    Vsetín už je opět před litomyšlskou bránou a kombinuje. Batěk ale nemá moc práce, jelikož všechny střely blokuje bránící čtveřice.
     
    30:54
    Domácím se podařilo rychle osvobodit. Stejně jako v předchozí třetině, ani nyní se přesilová hra Valachům zatím nedaří.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Háněl – 2 min., sekání).
     
    30:15
    Mikulík poslal puk do středního pásma, kde však Zemánkovi přeskočil hokejku a do útoku se mohli dostat domácí. Za hosty však vše vyřešil Vašenka, který se puku rychle ujal a prošel až k Baťkovi.
     
    29:42
    Novosad dostal puk do mezikruží, odkud bez přípravy vypálil. Batěk zasahuje levým betonem.
     
    29:14
    Kunst poslal puk z levého kruhu vlastního obranného pásma na modrou na Pospíšila. Ten vybojoval útočné pásmo a od mantinelu vyzval právě najíždějícího Klímka. Vsetínský kapitán se střelou počkal, kotouč přeletěl pravý horní roh.
     
    28:38
    Litomyšl se ocitla v situaci dva na tři. Domácí se nezalekli přesily soupeře a vydali se střelu zkusit. Z levého křídla to na sebe opět vzal Myška, jenž trefil pouze Vašenkovy brusle.
     
    28:00
    Nyní si Myška dovolil sebrat kotouč na pravém křídle útočného pásma, postavil se na svou pozici na modré čáře, odkud ohrozil Málkovu branku. Svého spoluhráče si všiml Háněl, který střelu před brankovištěm tečoval. Kotouč končí v ochranné síti.
     
    27:10
    Vsetínští mají hru zcela pod kontrolou. Jsou v útočném pásmu, a když soupeř vyhodí, dokáží bez problému a ve značném klidu znovu rozehrát z vlastního pásma.
     
    26:51
    Frimel našel z mezikruží Vašenku na pravém kruhu. Ten se dostal až před branku, odkud zakončil. Baťkovi se podařilo tuto střelu pokrýt, stejně jako následující dorážku.
     
    25:55
    Frimelova přihrávka z úrovně brankové čáry skončila u domácích na vrcholu levého kruhu. Litomyšli se ale nepovedlo dostat za modrou čáru a Vsetín i nadále zůstává v útočném pásmu.
     
    25:26
    Hosté vydobyli útočné pásmo nahozením na Baťka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    25:11
    Oddechový čas pro hosty.
     
    24:33
    V přečíslení tři na dva v podání Vsetína neprošla Vašenkova střela do mezikruží. Toho se snažili využít domácí, když Večeřa našel z levého křídla zcela volného Sajdla před brankou. Ten v Málkově bezprostřední blízkosti pálil bez přípravy nad levý beton. Hostující brankář tento prostor pokryl lapačkou.
     
    24:03
    V útočném pásmu jsou nyní domácí. Z levého kruhu pálil do vzdálenějšího horního rohu Sajdl, jeho prudká rána branku přeletěla.
     
    23:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Práce před brankoviště se hostům vyplatila. Podobně jako Vrána to následně zkusili Daniel Klímek a TOM ONDRAČKA, který kotouč nakonec procpal až za brankovou čáru. Asistence: Daniel Klímek.
     
    22:57
    Vrána z vrcholu levého kruhu dostal kotouč do předbrankového prostoru, kde si celou situaci Batěk pohlídal. Vsetín se ale nepřestává tlačit.
     
    22:11
    Valaši už se dostali před Baťka a opět se snaží dostat do herní převahy. Hosté začínají se svižnou kombinací.
     
    21:20
    Hra se přestěhovala do středního pásma a prozatím postrádá náboj z prvního dějství. Ani jeden celek se nemůže dostat před soupeřova brankáře. Na puku je Vsetín.
     
    20:24
    Domácí branky z konce třetiny pravděpodobně nabudila, jelikož jsou to oni, kdo se jako první prodral do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetině zápasu mezi Litomyšlí a Vsetínem je u konce. Celá první dvacetiminutovka patřila herně Vsetínu, jenž svého soupeře takřka nepustil do útoku. Jako první se už ve třetí minutě prosadil ve vlastním oslabení kapitán Daniel Klímek a velmi rychle jej následoval i Jan Vašenka. Lissovu střelu od modré pak do brány usměrnil Tadeáš Pospíšil. Sedm sekund před koncem první třetiny však nečekaně ujel domácí Tadeáš Jakubec a z tohoto rychlého protiútoku překonal jako první v dnešním utkání gólmana Málka.
    Druhá třetina začne cca v 17:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    A máme tady gól do šatny, o který se postarali domácí hokejisté. Rychlý protiútok zakončoval před bránící hráče nejproduktivnější hráč Litomyšle TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Lukáš Hricuš.
     
    19:33
    Liss si sjel na pravý kruh, odkud pálil na betony. Těmi Batěk puk vyrazil před sebe, kde už nikdo ze Vsetínských nečekal. Z druhé vlny následně střílel Klímek, ale ani jeho prudká rána v bráně neskončila.
     
    19:02
    V zatím největší šanci domácích se ocitli Sajdl s Lipenským. Ti využili vsetínského střídání, kdy si nejdříve první jmenovaný nabruslil před brankoviště a zkusil si roztáhnout gólmana. Když neuspěl, předal puk dozadu Lipenskému, který volil tvrdou ránu do horních pater branky od modré. Zde Málek zasáhl lapačkou.
     
    18:17
    Ondračka předvedl ukázkou stahovačku, díky níž se dostal do pásma. Na vrcholu pravého kruhu počkal, až jeho spoluhráči dostřídají, a nyní už Valaši kombinují v útočné třetině.
     
    16:55
    Edl se v obranném pásmu ujal kotouče a vyvezl jej mezi modré čáry, kde už na přihrávku pro přechod do útoku čekal Hricuš. Ten se s kotoučem dostal na pravý kruh, odkud pálil do vzdálenějšího horního rohu. Jeho pokus však ještě před brankou zastavil Mikulík.
     
    16:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hned po skončení početní výhody se však hosté prosazují. Usadili se v útočném pásmu, kde od modré čáry pálil Richard Liss, na tuto střelu už byl na hranici brankoviště připraven TADEÁŠ POSPÍŠIL, jenž tečoval kotouč k levé tyčce. Asistence: Richard Liss.
     
    16:06
    Domácí v plném počtu.
     
    15:20
    Domácí opět vyhazují. Vsetínu se v této početní výhodě zatím nepodařilo výrazněji ohrozit branku Litomyšle.
     
    14:24
    Lipenský vyvezl puk středem kluziště až do mezikruží, odkud také ohrozil Málka střelou zápěstím. Proti němu však stál nejen gólman, ale také dva hráči Vsetína. Klímek puk zastavil pravou bruslí.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu HC Litomyšl (Bláha – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:40
    Večeřovi se podařilo vymanit se sevření a z pravého kruhu vlastního pásma posílal dlouhý pas na útočnou modrou čáru. Až tam ale puk nedoletěl, jelikož jej předtím sklapl Zemánek pro najíždějícího Zemana. Vsacané se dostávají do pásma.
     
    12:36
    Lipenský zavezl puk do útočného pásma a celá formace Litomyšlských se vydala střídat. Valaši to tak měli s rozehrávkou jednoduché, protože jim nikdo nevzdoroval. Přes útočnou modrou čáru se ale nedostali a z levého kruhu nakonec vypálil domácí útočník Svatoš. Rána se zastavila až o Málkovy betony.
     
    11:30
    Hráči obou celků bojovali o puk za Baťkovou bránou. Domácí tento souboj vyhráli, ale nepodařilo se jim vyhodit, když puk na modré čáře zastavil vsetínský obránce. Ten poslal kotouč zpět na pravý kruh a hosté začínají s kombinací.
     
    10:33
    Valaši založili útok ze svého pásma a bez problémů prošli až před Baťka. Zde Klímek nabídl kotouč Pospíšilovi, který jej ještě posílal před branku na Novosada. Finální přihrávku ztečoval domácí obránce Zahradník do ochranné sítě.
     
    09:43
    Vsetín se stále drží v útočném pásmu, ale nemůže se dostat ke střele. Veškeré akce končí přihrávkou nebo nahozením za Baťkovu bránu.
     
    08:42
    Klímek našel přesným pasem z pravého kruhu najíždějícího Novosada. Ten z mezikruží pálil bekhendem a kotouč se zastavil o hlouček bránících hráčů. Zde si puk našel hostující obránce Zeman, ale ani jeho pokus k bráně nedoletěl.
     
    07:44
    Po oddechovém času domácího celku je Vsetín už opět před Baťkem a kombinuje. K teči či dorážce střely z vrcholu levého kruhu byl před brankou připraven Pospíšil, domácí brankář byl však pohotový a kotouč ihned zastavil.
     
    06:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přeměnili svůj tlak v útočném pásmu v druhou branku, a to zcela zaslouženě, protože svého soupeře nenechali odpočinout. Autorem přesné trefy je JAN VAŠENKA. Asistence: Michael Vavřík, Tom Ondračka.
     
    05:00
    Kunstovu střelu od modré tečoval vedle levé tyčky Frimel. Touto střelou překonal Baťka, ale puk pouze proklouzl brankovištěm a skončil vedle pravé tyčky.
     
    02:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující kapitán DANIEL KLÍMEK posílá Vsetínské už po necelých třech minutách zápasu do vedení, a to ve vlastním oslabení. Asistence: Jan Vašenka.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Novosad – 2 min., sekání).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litomyšl: Batěk – Fila, Myška, Bláha, Drbal, Lipenský, Zahradník – Háněl, Vytlačil, Voříšek, Svatoš, Jakubec, Sajdl, Edl, Hricuš, Večeřa, Lichtag.

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Ondračka, Liss, Mikulík, Kunst – Vašenka, Zemánek, Pospíšil, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel, Vrána.

    Rozhodčí: Vepřovský – Hájková, Kalina.
     
    HC Litomyšl

    Minulý týden nezačal pro hráče Litomyšle zrovna radostně. V pátek se totiž vydali na led vedoucího Havířova, kde se tak odehrávalo podobné utkání jako stejný den v Brně. Domácí AZ se v průběhu první třetiny dostal do čtyřbrankového vedení a ve druhém dějství ještě tři góly přidal. V poslední dvacetiminutovce už se pak prosadili i hosté, a to když čtyři havířovské góly doprovodily přesné trefy Martina Večeřy a Lukáše Vytlačila. Další utkání odehráli Litomyšlští doma, a to právě s Warriors, na které v tu dobu ztráceli právě tři body. Domácí se dostali do vedení, ale hosté zásluhou Mudrycha vyrovnali. Stav 1:1 ale vydržel jen necelé tři minuty, protože Litomyšl opět odskočila a po šedesáti minutách se skóre zastavilo na rozdílu 4:1.

    Umístění v tabulce: 5. místo – 6 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Tadeáš Jakubec (4+2)
    Nejlepší střelec: Tadeáš Jakubec (4)
    Nejlepší nahrávač: Jakub Voříšek (4)
    Gólmanská jednička: Mathias Kraus
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši svým posledním zápasem proti Warriors uzavřeli první šestinu soutěže. V Brně se hosté dostali do vedení v 11. minutě a záhy své vedení ještě navýšili. Za stavu 0:2 z pohledu domácího celku se vstupovalo do druhé třetině, kdy Vsetín naplno využil svých ofenzivních dovedností. Žluto-zelení přidali v prostředním dějství dalších pět branek a v poslední dvacetiminutovce pak další čtyři. V 51. se prosadili i Warriors, když poprvé překonali Tkadlece ve vsetínské bráně. David Tkadlec ve třetí třetině nahradil Jakuba Málka, a to za vysokého vedení Vsetína 7:0.

    Umístění v tabulce: 3. místo – 11 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Daniel Klímek (7+6)
    Nejlepší střelec: Daniel Klímek (7)
    Nejlepší nahrávač: Adam Hilšer (9)
    Gólmanská jednička: Jakub Málek
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 9. kola REDSTONE Extraligy juniorů mezi celky HC Litomyšl a VHK ROBE Vsetín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 20. Jakubec (Hricuš), 47. Lipenský (Háněl), 49. Sajdl (Bláha) – 3. Klímek (Vašenka), 7. Vašenka (Vavřík, Ondračka), 17. Pospíšil (Liss), 24. Ondračka (Klímek), 60. Klímek


    HC Litomyšl: Batěk – Fila, Myška, Bláha, Drbal, Lipenský, Zahradník – Háněl, Vytlačil, Voříšek, Svatoš, Jakubec, Sajdl, Edl, Hricuš, Večeřa, Lichtag.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Zeman, Ondračka, Liss, Mikulík, Kunst – Vašenka, Zemánek, Pospíšil, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel, Vrána.

    Rozhodčí: Vepřovský – Hájková, Kalina
    bahis siteleri