Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Rusko
Pátek 11.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Příbram, Příbram (CZE) • Reprezentace do 18 let
Partner:
    43:43 Ignat KOCHANIN - 1:4
     
    43:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    IGNAT KOCHANIN se dostal k puku v blízkosti levé tyče a vymetl přesně přední horní roh brány! Český tým si ihned vyžádal oddechový čas. Asistence: Marat Chusnutdinov a Bogdan Trinějev.
    42:25 Nikita ŠUJDIN - 1:3
     
    42:25
    Rusko právě vstřelilo branku!
    NIKITA ŠUJDIN si najel před bránu na nádhernou žabičku Alexandra Kisakova z levého křídla a z blízkosti zamířil nad vyrážečkou Jana Bednáře k levé tyči! Asistence: Alexandr Kisakov a Dmitrij Zugan.
    19:06 Michal ROUHA - 1:2
     
    19:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    MICHAL ROUHA vystřelil na vrcholu levého kruhu zápěstím a byl trochu překvapený, že se jeho střela po ledě od přední levé tyče odrazila do sítě! Naši se poprvé dokázali prosadit a jsou zpět v zápase! Asistence: Joshua James Mácha a Vojtěch Jiruš.
    11:20 Ignat KOCHANIN - 0:2
     
    11:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    IGNAT KOCHANIN vybojoval puk a na vrcholu levého kruhu napřáhl k nádherné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila do sítě! Jeho druhý bod v zápase. Ruský tým vede 2:0. Bez asistence.
    01:47 Arťom MURYLJOV - 0:1
     
    01:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ARŤOM MURYLJOV si najel v levém kruhu na krásnou přihrávku Ignata Kochanina zpoza brány a střelou bez přípravy vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Rusové vykročili do zápasu skvěle a po využití přesilové hry vedou 1:0! Asistence: Ignat Kochanin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Rouha (Mácha, Jiruš) – 2. Muryljov (Kochanin), 12. Kochanin, 43. Šujdin (Kisakov, Zugan), 44. Kochanin (Chusnutdinov, Trinějev)


    Česko: Bednář (Cichoň) – Bláha (A), Kremláček, Kovář, Hampl, Krutil, Talafa, Hrádek, Naar – Chlubna (C), Vrhel, Malát (A) – Rouha, Mácha, Jiruš – Stehlík, Luža, Slavíček – Slanina, Koláček, Ministr. Hlavní trenér: Karel Beran.
    Rusko: Menšatov (Motorygin) – Kostěnko, Muchamadullin, Muryljov, Kirsanov, Romko, Vaščilin, Jegorov – Pašin, Zlodějev (A), I. Didkovskij (A) – Trinějev, Chusnutdinov (C), Kochanin – Ryčkov, Ťutněv, Burujanov – Šujdin, Šumilin, Kisakov – Zugan. Hlavní trenér: Sergej Golubovič.

    Rozhodčí: Roman Svoboda, Jakub Šindel. Čároví: David Jelínek, Ondřej Malý

    Diváci: 387
    bahis siteleri