konec
Kvalifikace na VC Japonska

Vítěz: S. Vettel (Ferrari)

Neděle 13.10.2019, 03:00 • Trať: Suzuka, Japonsko • Formule 1
     
    Konec závodu.
     
    0:00
    Charles Leclerc projel cílem, ale na Vettela mu jeho čas nestačil. Bottasův výkon stačil na třetí místo a Lewis Hamilton se nakonec zařadil až na čtvrtou pozici. Max Verstappen je pátý. Sebastian Vettel ještě zlepšil svůj čas a potvrdil zisk pole position!
    Závěr třetí části dnešní kvalifikace
     
    0:00
    Čas vymezený pro třetí část kvalifikace právě vypršel a jezdci dokončují svá poslední měřená kola. Kdo získá pole position?
     
    0:00
    Do třetí části kvalifikace tak nepostupují Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo), Lance Stroll (Racing Point), Kimi Räikkönen (Alfa Romeo), Daniil Kvjat (Toro Rosso), Nico Hülkenberg (Renault).
    Závěr druhé části dnešní kvalifikace
     
    0:00
    Čas vymezený pro druhou část kvalifikace právě vypršel a jezdci dokončují svá poslední měřená kola.
     
    0:00
    Do druhé části kvalifikace nepostupují Daniel Ricciardo (Renault), Sergio Pérez (Racing Point), George Russell (Williams), Kevin Magnussen (Haas) a Robert Kubica (Williams).
    Závěr první části dnešní kvalifikace
     
    0:00
    Čas vymezený pro první část kvalifikace právě vypršel a jezdci dokončují svá poslední měřená kola.
    Zatáčku nezvládl ani Magnussen
     
    11:42
    Je tady další přerušení první části kvalifikace! Těsně před nájezdem na cílovou rovinku dostal hodiny Kevin Magnussen, který rovněž skončil v bariéře. Dán po několika okamžicích sice zařadil zpátečku a nakonec dojel sám do garáže, ale ředitelství závodu nechalo vyvěsit červené vlajky!
    Kubica končí v bariéře
     
    15:51
    Počasí sice piloty trápit nebude, ale chvíli po startu úvodního kvalifikačního segmentu je kvalifikace zastavena! Robert Kubica při nájezdu na cílovou rovinku vyjel z trati, najel na trávu a nakonec rozbil monopost o bariéru. Ředitelství závodu vyvěsilo červené vlajky.
     
    18:00
    První část kvalifikace právě začala.

    Michal Šandor

    bahis siteleri